x4lifefortech Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Γεια σας,πήρα πριν ένα μήνα περίπου ένα galaxy siii και το έκανα root στην rom FoxHound Rising 2.5. Πριν από λίγες μέρες έγινε κάτι με τον ΟΤΕ>.< και είχα ένα πρόβλημα τελως πάντων και έκανα reset το router.Μετά από αυτό δεν μπορούσα να μπω στο WIFI.Ισχυρό σήμα,το SSID Broadcast είναι on αλλά μου βγάζει αυτό το μαμημένο το ''Απενεργοποιημένο''.Τι να κάνω? Recovery στο κινητό ? από το router δεν υπάρχει πρόβλημα 100 %.
kataramenos32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δοκιμασε να σβησεις το δίκτυο απο τα αποθηκευμενα και να συνδεθείς ξανα
3leven Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Απο τη στιγμη που το προβλημα το εχεις μετα απο ρισετ του ρουτερ , μου φαινεται απιθανο να μην φταιει το ρουτερ..Δοκιμασε στο κινητο να πληκτρολογισεις τον αριθμο (σαν να παιρνεις τηλεφωνο) *#0011# , και επειτα οταν μπεις στο panel , το αριστερο κουμπι (settings) / Wi-Fi.. Απενεργοποιησε το Power Save Μode αν ειναι ανοιχτο.
x4lifefortech Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δοκιμασε να σβησεις το δίκτυο απο τα αποθηκευμενα και να συνδεθείς ξανα Δεν γίνετε τίποτα. Απο τη στιγμη που το προβλημα το εχεις μετα απο ρισετ του ρουτερ , μου φαινεται απιθανο να μην φταιει το ρουτερ.. Δοκιμασε στο κινητο να πληκτρολογισεις τον αριθμο (σαν να παιρνεις τηλεφωνο) *#0011# , και επειτα οταν μπεις στο panel , το αριστερο κουμπι (settings) / Wi-Fi.. Απενεργοποιησε το Power Save Μode αν ειναι ανοιχτο. Μου λέει ''Πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρος κωδικός MMI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα