kage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 καπως ετσι θα ξεκινησουν και οι στοχευμενες απαγωγες... αλλο να υποθετεις και αλλο να ξερεις...
sphinxgr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 μια και βρηκα το θεμα.ειναι κανεις ο οποιος αργησε εντος εισαγωγικων να κανει φορολογικη δηλωση και ειδε να εχουν περαστει οι τοκοι του μεσα στην φορολογικη?το εχω απορια αυτο.ελπιζω να ξερει καποιος. Και εγώ. Βέβαια πέρασαν τόκοι μόνο απο κάτι γνωστές τράπεζες τύπου Eurobank, Εθνική κλπ. Βασικά δεν τους περνάει. Στους προτείνει , και εσύ τους συμπληρώνεις
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 και δευτερη ερωτηση.ηταν κανεις που ειχε τοκους πχ 500 ευρω αλλα ειχε δυο ονοματα στο βιβλιαριο και εκει θεωρητικα επρεπε να βγουν 250 και 250 στον καθενα?εγινε ετσι η βγηκε τιποτα 500 στον εναν η 500 και 500?αν το πετυχε κανεις και αυτο.???
sphinxgr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Όχι. Βγαίνουν στο πρώτο όνομα. απο κει και πέρα έγκειται στη διακριτική ευκαίρια του κατόχου πως θα κατανείμει τους τόκους του βιβλιαρίου. Εκεί όμως έρχομαι εγώ και ρωτάω. Έχω τόκους 100 ευρώ με 2 δικαιούχους. Δηλώνω όλους τους τόκους στον 1ο. Πεθαίνει μετά απο καιρό και τα χρήματα μένουν στο 2ο. Γιατί να μην έρθει λοιπόν η εφορία και να ζητήσει φόρο κληρονομιάς επί του συνόλου του λογαριασμού? εγινε ετσι η βγηκε τιποτα 500 στον εναν η 500 και 500?αν το πετυχε κανεις και αυτο.??? Τονίζω ξανά πως σου προτείνει τους τόκους που έχεις πατώντας κουμπάκι και βγαίνοντας αναδυόμενο παράθυρο. ΔΕΝ τους συμπληρώνει αυτόματα.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Όχι. Βγαίνουν στο πρώτο όνομα. απο κει και πέρα έγκειται στη διακριτική ευκαίρια του κατόχου πως θα κατανείμει τους τόκους του βιβλιαρίου. Εκεί όμως έρχομαι εγώ και ρωτάω. Έχω τόκους 100 ευρώ με 2 δικαιούχους. Δηλώνω όλους τους τόκους στον 1ο. Πεθαίνει μετά απο καιρό και τα χρήματα μένουν στο 2ο. Γιατί να μην έρθει λοιπόν η εφορία και να ζητήσει φόρο κληρονομιάς επί του συνόλου του λογαριασμού? Τονίζω ξανά πως σου προτείνει τους τόκους που έχεις πατώντας κουμπάκι και βγαίνοντας αναδυόμενο παράθυρο. ΔΕΝ τους συμπληρώνει αυτόματα. και εγω αναρωτιεμε κατι αλλο.εχεις τοκους πχ 500 ευρω και βγαινουν στον πρωτο και εγω υποτιθεται τους βαζω 250 και 250.αν στον δευτερο δεν βαλω τιποτα αραγε θα το βρουν.χαχαχαχαχα. αρα βγαινουν σε αυτον που ειναι ο πρωτος.καταλαβα με καλυψε η απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα