Phoenix7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είναι το σωστό σημείο για το παρακάτω post αν όχι μπορείτε να το μεταφέρετε οι admins. Κατευθείαν στο θέμα να μην σας κουράζω. κέρδισα σε έναν διαγωνισμό μια paysafe 20 ευρώ,αλλά λόγο του ότι δεν έχω που να την χρησιμοποιήσω, υπάρχει κάποιος τρόπος να την πάρω σε λεφτά; Δεν έχω paypal κλπ. μόνο μια κάρτα Πειραιώς και αυτή με e-banking για να την ελέγχω κατευθείαν. Κάποια ιδέα;
newtech Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σου φιλε μου. Ειναι αποκλειστικά για καποιο ΠΑΙΧΝΙΔΙ? Αν ΝΑΙ τοτε δεν μπορεις Αν οχι.. Και paypal να ειχες δεν εχει σημασία (ουτε η καρτα σου). Μπορεις να την πουλήσεις σε κάποιον που ασχολείται με το στοίχημα η το ποκερ. (Εδω ισως έπαιζε ρολο αν ειχες PAYPAL Καθώς θα μπορουσε καποιος να σου στιλει τα χρηματα.). Χωρις PAYPAL μονο καποιος χερι με χερι (οπως ειπα που παιζει στοιχημα πχ). Σε καποιο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ λογικα θα βρεις χαλαρα 2-3. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2013 από newtech
newtech Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 δεν είναι από παιχνίδι η κάρτα Ε τοτε αυτο που είπα φιλε μου
SeXBOX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εγώ προτείνω μιας και την κέρδισες αντί να την πουλήσεις να κάνεις αγορά από το STEAM όποιο game το σηκώνουν τα 20 ευρό και που θα γουστάρεις να παίξεις και να το ευχαριστηθείς κιόλας.
El Matador13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εγω λεω να μπεις σε καμια στοιχηματικη εταιρια αν ασχολισε και σου τα κανει 40 και να ριξεις κανα ματσακι τωρα που ξεκιναωε και οι αγωνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα