Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είναι το σωστό σημείο για το παρακάτω post αν όχι μπορείτε να το μεταφέρετε οι admins.

Κατευθείαν στο θέμα να μην σας κουράζω. κέρδισα σε έναν διαγωνισμό μια paysafe 20 ευρώ,αλλά λόγο του ότι δεν έχω που να την χρησιμοποιήσω, υπάρχει κάποιος τρόπος να την πάρω σε λεφτά;

Δεν έχω paypal κλπ. μόνο μια κάρτα Πειραιώς και αυτή με e-banking για να την ελέγχω κατευθείαν.

Κάποια ιδέα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σου φιλε μου.

Ειναι αποκλειστικά για καποιο ΠΑΙΧΝΙΔΙ?

Αν ΝΑΙ τοτε δεν μπορεις

Αν οχι..

Και paypal να ειχες δεν εχει σημασία (ουτε η καρτα σου).

Μπορεις να την πουλήσεις σε κάποιον που ασχολείται  με το στοίχημα η το ποκερ. (Εδω ισως έπαιζε ρολο αν ειχες PAYPAL Καθώς θα μπορουσε καποιος να σου στιλει τα χρηματα.).

Χωρις PAYPAL μονο καποιος χερι με χερι (οπως ειπα που παιζει στοιχημα πχ). Σε καποιο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ λογικα θα βρεις χαλαρα 2-3.

Επεξ/σία από newtech
Δημοσ.

Εγώ προτείνω μιας και την κέρδισες αντί να την πουλήσεις να κάνεις αγορά από το STEAM όποιο game το σηκώνουν τα 20 ευρό και που θα γουστάρεις να παίξεις και να το ευχαριστηθείς κιόλας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω λεω να μπεις σε καμια στοιχηματικη εταιρια αν ασχολισε και σου τα κανει 40 και να ριξεις κανα ματσακι τωρα που ξεκιναωε και οι αγωνες B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...