snik3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδες. Εχω ενα lenovo z570a i3 2310m nvidia gt 520m. Δε γνωριζω αν η μητρικη υποστηριζει sata, sata 2 η sata3. Απο καποιους διαβασα πως ειναι καλο να αποφευγεις αυτους με τεχνολογια sandforce.Επισης διαβασα για υψηλα latency στους samsung 830, 840 Ειμαι dj και θελω οσο γινεται μικροτερο latency. Ψαχνομαι για δισκο στα 128 η 120 gb Επισης επειδη δεν θα εχω πολυ χρονο για πειραματισμους θα ηθελα ενα δισκο που να μην εχει βγει προβληματικος κ θελει firmware upgrades
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Το latency δεν έχει να κάνει με τον ήχο, όπως στις κάρτες ήχου όταν κάνεις ηχογράφηση.Πράγματι κάποτε οι sandforce controllers δεν ήταν τόσο αξιόπιστοι. Πλέον τα πράγματα έχουν ωριμάσει. Οι Intel ωστόσο δεν είναι τυχαία πιο ακριβοί. Μπορείς να βάλεις όποιον SSD θες. Δεν έχει σημασία αν είναι Sata 1, 2 ή 3. Οι διαφορές που θα δεις θα είναι έτσι και αλλιώς τρομακτικές.
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Υποστηρίζει και sata 3 πάντως απο οτι λεει εδω http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-Z-and-P-series/Ideapad-Z570-can-it-support-a-SATA-III-SSD/td-p/817687
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ακόμα καλύτερα. Σε ένα παλιό Lenovo είχα βάλει έναν Samsung SSD 830 120GB και ο άνθρωπος με έπαιρνε τηλέφωνο επειδή δεν το πίστευε πόσο γρήγορα πήγαινε. 1
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Προσωπικά θεωρώ την Samsung πιο σοβαρή εταιρία από την OCZ. Την τελευταία την έχω πάρει από κακό μάτι από τότε με της RAM. Τελείως μπακαλίστικη προσέγγιση. Έστω με αυτή προχώρησα σε Samsung.
SPANK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Και εγω Samsung θα έλεγα , αν και κοιτάζωντας λιγο τα specs σε ορισμένα ο ocz ειναι ελαφρώς καλύτερος σε ορισμένα νούμερα στα Sequential Read Speed και write
spirosd2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δεν βρίσκω κανένα νόημα να βάλεις performance ssd στο συγκεκριμένο λαπτοπ, εγώ θα έπερνα τον φτηνότερο δυνατό αυτή την στιγμή είναι ο kingston v300 ( την αξιοπιστία της kingston την γνωρίζουμε όλοι πιστεύω ) και σε πολύ κοντινή τιμή ο samsung 840 ο απλός οποίον και από τους δυο να διαλέξεις θα είσαι απόλυτα καλυμμένος. Ocz δεν ξαναπαίρνω τουλάχιστον ssd γιατί μου έχουν μείνει στο χέρι 2 vertex 2 μέχρι στιγμής. 2
snik3 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Στον 840 καταλήγω. Κοιτάω τις τιμές στο skroutz και ο 840 είναι 50 ευρώ πιο φθηνός απο τον 840 upgrade kit. Τι παραπάνω έχει ο δεύτερος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα