evoracing Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα... Είδα κάποια πράγματα σχετικά με τα CNC Router. Το να φτιάξω το όλο μηχάνημα είναι σχετικά εύκολο το θέμα είναι πόσο δύσκολο είναι να το κάνεις να σου εκτυπώνει από σχέδιο που έχεις κάνει ήδη στον υπολογιστή?Είδα ότι μπορείς να κάνεις και από εκτυπωτή, θα ήταν ποιο εύκολο έτσι?
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μπορεις δηλαδη να φτιαξεις παντογραφο??? Ολα αυτα εχουν win98 και καθε εταιρια το δικο της λογισμικο που δουλευει.. Εγω βγαζω σχεδια για ενα μηχανουργειο που εχεθ παντογραφο. Πρωτα τα σχεδιαζα και μετα εβγαζα τον gcode... Τωρα τα σχεδια τα εχω σε μορφη dxf και τα περναω κατευθειαν στο μηχανημα για να τα κοψει/χαραξει με οξυγονο ή λειζερ..Με καταλληλο προγραμματισμο εγινε αυτο φυσικα... Κυριως μηχανολογικα εξαρτηματα κανω...
archsatan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ρε μαστορα μας κοροιδευεις; Ειναι ευκολη(?) λες η κατασκευη μιας φρεζας cnc, την στιγμη που δεν εχεις ιδεα πως θα οδηγησεις τα μοτερια μεσω του ηυ; Καλυτερα εξω οπως λεει και ο λιβερπουλ.
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα... Είδα κάποια πράγματα σχετικά με τα CNC Router. Το να φτιάξω το όλο μηχάνημα είναι σχετικά εύκολο το θέμα είναι πόσο δύσκολο είναι να το κάνεις να σου εκτυπώνει από σχέδιο που έχεις κάνει ήδη στον υπολογιστή? Είδα ότι μπορείς να κάνεις και από εκτυπωτή, θα ήταν ποιο εύκολο έτσι? Αυτό το ποστ δεν έχει ίχνος συνοχής και σοβαρότητας, δεν έχεις καταλάβει καν τι παίζει με αυτά. Αν το θες σοβαρά κάτσε διάβασε και ψάξου και σε ένα-ενάμισο χρόνο θα σου έχουν λυθεί σχεδόν όλες οι απορίες και θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και τι όχι. Επίσης αυτό το ποστ θα σου φαίνεται γελοίο
evoracing Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Οκ... Κάτι δεν καταλάβατε... Εγώ είπα ότι ξέρω να κάνω τον σκελετό, να τοποθετήσω τα μοτερ. ΔΕΝ ξέρω πως να τα ελέγχω από τον υπολογιστή.Ωραία ας τα πάρουμε από την αρχή. Τι γνώσεις πρέπει να έχω για να κάνω ένα cnc router? μου λες να κάτσω να διαβάσω... ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ!?Φίλε είμαι 17 χρονών, τι περιμένεις να γνωρίζω πάνω σε αυτά? αυτό ρωτάω από που να ξεκινήσω?
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Από το ίντερνετ θα ξεκινήσεις διαβάζοντας κατασκευές άλλων. Να δεις κόστος, ΠΩΣ δουλεύει, πόσο χρόνο πήρε στον καθένα να το φτιάξει(από το 0 έκαναν χρόνια) και επίσης τι θες να φτιάξεις. Από την στιγμή που είσαι και εσύ στο 0, έχεις κανα δυο χρόνια πρωτού ξεκινήσεις κάτι αξιόλογο
evoracing Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Από ότι έχω καταλάβει θέλει το βασικό, προγραμματισμό ε?Είδα ότι μπορείς να κάνεις και από εκτυπωτές, ισχύει?Εμένα με ενδιαφέρει απλά να κόβει με ακρίβεια ξύλο και στο μέλλον και μέταλλο (λογικά αλουμίνιο). Δεν θέλω χάραξη αλλά κόψιμο.
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Επίσης, επειδή συχνά πολλοί το περνάνε για εύκολο να αναφερθεί ότι αξιοπρεπές μηχάνημα δεν φτιάχνεται χωρίς τουλάχιστον μερικά χιλιάρικα
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Τι μπορεις να φτιαξεις; Το την ορθογωνια βαση; Χαιρω πολυ. Ολη η ουσια ειναι ολα τα υπολοιπα, τα ακροφυσια, η πιεσεις λειτουργιας, ο υπολογιστης που θα χειριζεσαι το μηχανημα, πως θα κινειται, και πολλα αλλα... Καλυτερα να το αγορασεις παρα να το φτιαξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα