Προς το περιεχόμενο

W2000 kai SP3


lukes1960

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή πιστεύω ότι ήταν το πιο σταθρό λειτουργικό που έχω ποτέ δοκιμάσει θα ήθελα να ξαναγυρίσω σε αυτά. Τότε τα άφησα λόγω κακής υποστήρηξης περιφεριακών και ιδιοτροπίας σε ορισμένα παιχνίδια. ΄Με το καιρό αυτά λογικά εξαλείφθηκαν και νομίζω πρόσφατα βγήκε το SP3? Το έχει κανείς και είναι στην Αθήνα? Σε ποιο περιοδικό ήτανε? Ευχαριστώ. [sorry αλλλά να βρεις κάτι αυγουστιάτικα θα είναι μάλλον δράμα]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βγήκε και SP4. Πάντως από την μικρή μου εμπειρία με το SP3 κατάλαβα ότι έχει κάτι εντελώς κουφά τα οποία είδα ότι διορθώθηκαν με το SP4. Βέβαια το έχω βάλι μόνο εδώ και μία εβδομάδα, οπότε είδωμεν..

 

 

(Α, τα έχω κατεβάσει από το Internet. Με υπομονή και 64Κ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέρασα το SP4 στο δεύτερο PC της γυναίκας μου και όλα ΟΚ. Και προσοχή, η γυναίκα μου είναι σοβαρός tester των λειτουργικών διότι παίζει μόνο παιχνίδια [παίζει ταυτόχρονα 3-4 την ίδια εποχή] και ΜΕ ή XP αρχίζουνε και κολλάνε μετά από 4-5 installations ή gamesaves [δοκιμασμένο σε ορισμένα τα οποία παίζει τώρα - και είναι μάλιστα original]. Αρα ο μύθος ασυμβατότητας των w2k με παιχνίδια γενικώς κατερήφτη. Rockstable.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...