bilakos10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Κάποιο μέλος το πρότεινε και είπα να δημιουργήσω το τόπικ . Ξεκινάω εγώ: Δευτέρα και τρίτη Λυκείου είχα τον ίδιο καθηγητή φυσικής ο οποίος ήταν από τους πιο μαγκούφιδες ανθρώπους που είχα γνωρίσει, ωστόσο σπανίως πετούσε ωραίες ατάκες: Είχε πει σε έναν συμμαθητή μου "Τι γελάς ρε Τεν Τεν;" και ενώ το είπε άρχισε να γελάει ένας άλλος (που είχε μεγάλα μάτια και αυτιά) και μόλις το κατάλαβε ο καθηγητής του λέει "Εσύ τι γελάς ρε Σρεκ;" Συχνά σήκωνε άτομα στον πίνακα και όταν δεν μπορούσαν να λύσουν την άσκηση έλεγε σε όλη την τάξη "Αχ, εδώ μέσα όλοι σχολή τυφλών θα περάσουν!" Είχαμε μια διανοητικά καθυστερημένη στην τάξη και μια φορά που γελούσε της λέει "Εσύ κορίτσι μου χαζό είσαι; Μιλάει ο καθηγητής σου κι εσύ γελάς; ΣΚΑΣΜΟΣ, ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ ΡΕ!" Στην δευτέρα λυκείου είχαμε έναν καθηγητή φιλόλογο πολύ τρελάρα. Κανείς δεν καταλάβαινε τι έλεγε. Το μόνο που είχε μείνει σε όλους μας ήταν αυτό: Όταν μιλούσε οι περισσότεροι κοιτούσαμε αλλού γιατί τον βαριόμασταν και μας έλεγε "Εμένα να κοιτάτε ρε" και όταν τον κοιτούσαμε μετά από κανένα λεπτό μας έλεγε "Τι με κοιτάτε ρε! Πρόβατα ε πρόβατα". Έχουν λεχθεί δεκάδες τέτοιες φράσεις. Αν θυμηθώ κι άλλες θα τις ποστάρω! 7
Gtr34 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Στο περίπτερο έξω από το σχολείο Καθηγήτρια : Ένα πακέτο Marlboro παρακαλώ Περιπτεράς: Σκληρό η μαλακό ; Καθηγήτρια : Ε, να μην είναι και πολύ σκληρό.. 3
bilakos10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Είχαμε κι έναν που μας έκανες θρησκευτικά και πρέπει να ήταν υπερκινητικός γιατί δεν σταματούσε στιγμή να κουνιέται. Μας έκανε ερωτήσεις του τύπου "Πότε γιορτάζει ο Άγιος Μπουρτζόβλαχος;" και αν δεν ξέραμε έλεγε "Πίσω ρε, πίσω! Να πάτε ξανά στο δημοτικό!" Επίσης ο ίδιος ήταν γυναικάς-σκατόγερος και θυμάμαι μια φορά που είχα κάτσει στο διάλειμμα για να συμπληρώσω το απουσιολόγιο (nerd time) είχε πει σε μια "Εσύ κοριτσάκι όμορφη είσαι σήμερα, θες να σου δώσω το τηλέφωνό μου;"
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Να το και το τοπικ με τις ατακες Μαθηματικος ελεγχει διαγωνισμα μαθηματικων που του δινει εκεινη την στιγμη ενας μαθητης και ενω ελεγχει μιλαει ταυτοχρονα σιγανα λεγοντας "Σωστος, σωστος,σωστος ΠΑΠΑΡΙΑ σωστος" Ψωφησαμε ολοι να γελαμε!!Ο καθηγητης της Πληροφορικης(πολυ τρελο χαιβανη).Ζεστα στην ταξη και ειχαμε ανοιχτα παραθυρα να κανει ρευμα.Ως γνωστον σε ολο τον εξυπνο και νορμαλ κοσμο οταν κανει ρευμα ανοιγει η πορτα της ταξης(ειναι απο τις παλιες με εκεινο το μυλο που εχουν)!!Αυτος επειδη ειναι πολυ εξυπνος νομιζε οτι την ανοιγει καποιος εξω.Βγαινει και βλεπει τυχαια ενα παιδι που ηταν πολυ μαφια του σχολειου και τον λεω"ωστε εσυ την ανοιγεις εε...Κατω στον διευθυντη και περιμενε με στο διαλειμα."Ποση ωρα προσπαθουσαν 2 παιδια να τον πεισουν οτι ανοιγει απο τα παραθυρα αλλα αυτος (επειδη ειπαμε ηταν διανοια ) τους θεωρησε συνεργους και οτι πανε να τον καλυψουν και τους εριξε και αυτους μια 3ημερη.Τρελο γελιο εκεινη την μερα!! :D
zynif Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Εξετάσεις μαθηματικών στο Πολυτεχνείο Αν δεν είστε σε θέση να καταλάβετε εαν ο αριθμός μητρώου σας είναι ζυγός ή μόνος τότε να πάτε σπίτι σας. Επιτρέπεται να καπνίσετε μόνο ένα τσιγάρο. Πηγαίνετε τουαλέτα τώρα γιατί μετά απαγορεύεται και θα πρέπει να τα κάνετε πάνω σας. 1
SOADNICK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 μόνος Δε μας ειπες, ο δικος σου ηταν μόνος ή ειχε παρεα?
ntinosterpsis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μαθηματικος Α Λυκειου τερμα μπεκρης ,μιλουσαμε για τον κυκλο και μας λεει οποιος κανει τελειο κυκλο (ολοστρογγυλο) ειναι ανωμαλος!Σηκωνει ενα φιλο μου και του λεει κανε ενα κυκλο και τον κανει στραβο και του λεει φυγε ρε περνει θεση τεντωνει χερι και κανει τελειο κυκλο!! Τοτε ολοι ξεκαρδιστηκαμε στα γελια και ολοι τον λεγαμε ανωμαλο. 2
nemesiskp Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Εμεις στο τει εχουμε ενα ψυχακια ο οποιος κανει δυο μαθηματα.Στο ενα ειναι κυρια,αλλα στο αλλο παθαινει ψυχωση. Μια φορα λοιπον μπαινει φορτωμενος.Ξεκιναει μαθημα και μετα απο λιγο αρχιζει να ρωταει μια κοπελα που ψιλομιλαγε:"Τι ειναι αυτο,γιατι το εκανα ετσι,κτλ-Δεν ξερεις τιποτα,τι κανεις εδω περα,να φυγεις".Σηκωνετε φευγει αυτη.Μετα απο λιγο συνεχιζει την παραδοση.Μια παρεα απο 3-4 ειχανε πιασει την παρλα και χαζογελουσανε μεσα στο αμφιθεατρο.Δεν ελεγε τιποτα.Συνεχιζαν αυτοι,μεχρις μια στιγμης που σταματαει να γραφει στον πινακα,γυρναει με απολυτη ηρεμια,καθεται και ξαφνικα πεταει οτι ειχε στην εδρα κατω και αρχιζει να γκαριζει:"Σαν παιδακια κανετε,τι θα γινει ρε παιδιαααααα,αυτοι οι 4 που μιλανε(ξερουν ποιοι ειναι αυτοι) να φυγουν τωραααααα...."Κανεις δεν εφευγε.Σηκωνετε πανω παιρνει την τσαντα του και λεει"εγω θα φυγω τωρα και σε λιγο θα ξαναερθω,ειναι στο χερι σας να διωξετε αυτους που κανουν θορυβο,εαν δεν εχουν φυγει μεχρι να επιστρεψω θα φυγωωωωωωωωωωωω" Με τα πολλα φευγει,σηκωνωνται και αυτοι που μιλαγαν να φυγουν και μετα απο κανα 15λεπτο ερχεται ο καθηγητης κρατωντας το καφεδακι του στο χερι.Μαζευει οτι ειχε πεταξει απο πριν κατω και συνεχιζει την παραδοση.Στο αμφιθεατρο απολυτη ησυχια.Δεν περνανε 5 λεπτα μεχρι που στο ακυρο πεταει τον μαρκαδορο που εγραφε στον πινακα και αρχιζει να μας καντιλιαζει"Εισαστε ανωριμα,δεν ντρεπεστε,παιδια της ηλικιας σας να κανετε τετοια πραγματα,εγω που προσπαθω να σας μαθω λιγα πραγματα μπλα μπλα μπλα".Τα μαζευει ολα και σηκωνεται και φευγει. :lol:
bnvdarklord Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Καθηγητής ιστορίας β λυκειου, λιγο γκευ: "Τι κανετε κυριες μου;" "Τι κυριες κυριε;" πεταγετε ενας "Ε πως, τα κοριτσια ειναι περισσοτερα αρα οταν απευθύνομαι σε όλη την ταξη θα χρησιμοποιώ το θηλυκο γενος" Σε καποια αλλη φαση οταν παρέδιδε, βαβουρα απο κατω, γυρνάει, σηκώνει το χέρι προς την ταξη και λεει "Δεν μ'ακουει ο κοσμος μου!" Ελεγε διαφορα τετοια κατα καιρους, αυτα τα 2 μου εχουν μεινει. Συμπαθητικος τυπος.
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Καθηγητής Γ΄Λυκείου Χημείας νέος στην τάξη. Φάτσα ξωμάχου. Μίλαγε πολύ σιγά. Δεν ακούμε, του φώναξαν από το τέλος. " Να κάνετε απόλυτη ησυχία ν' ακούτε. Δεν μιλάω πιο δυνατά γιατί δεν θέλω να ξοδεύω ενέργεια " 3
salonika91 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 εχω εγω κορυφαια!!!!!!! Β'λυκειου ειχαμε ενα μαθηματικο ο οποιος σηκωνε κοριτσια στον πινακα,επερνε μια καρεκλα και αραζε πισω απο τα θρανια και τις κοιτουσε... Συνεχεια σηκωνε μια συγκεκρινενη με κ*λαρα! Την σοφια Μια μερα λοιπον ελειπε αυτη και ρωταει.Ποιος θα σηκωθει στον πινακα? Πολλοι σηκωνουν χερια.Εγω εγω κυριε κτλ. Και λεει αυτος.Η σοφια να σηκωθει.Που ειναι η σοφια. αχαχχα 4
caution Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Πληροφορική, πρώτο έτος, πρώτη ώρα γραμμικής νομίζω:"1 + 1 κάνει 1"όλοι κοιτάχτηκαν με ύφος "που σκατά περάσαμε;" 2
arxaggelos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δεν είναι δικό μου, το άκουσα στο ραδιόφωνο. Ο (συμ)παραγωγός, πρώην καθηγητής, περιγράφει την δική του γκάφα. Μπαίνει στην τάξη για τον τελικό έλεγχο πριν αρχίσει η εξέταση (μάλλον πανελλαδικές). Και αντί να πει "Κόλλες...όλοι έχετε;" λέει "Κώλοι...όλες έχετε;" χμμμμ... 1
caution Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Πρώτη σελίδα και κανείς δεν έχει αναφέρει τον Βέλτσο πάντως...
panos_90 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δευτέρα λυκείου τώρα κάναμε ιστορία και ήταν ένας καθηγητής που προσπαθούσα να μας τραβήξει το ενδιαφέρον για το μάθημα και σε κάποια στιγμή που μας περιέγραφε για την οθωμανική αυτοκρατορία μας γυρνάει στήνει τον κώλο του και λέει:"Να σουλτάνε κοίτα τον κώλο μου" "Γαμάω τον σουλτάνο:ρ" πως να μην παρακολουθήσεις μετά ιστορία με αυτόν τον άνθρωπο!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα