petoglou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δεν συμβαινει συχνα αλλα εμενα μου εγινε σημερα ειχα παρει πριν απο κανα διμηνο αυτην http://www.e-shop.gr/product?id=PER.551095 για το κινητο μου.. Σημερα εντελως ξαφνικα κατι εχει παθει δεν την αναγνωριζει καν οταν την εχω μεσα στο τηλεφωνο,δοκιμασα να βαλω αλλη καρτα μπας και φταιει το τηλεφωνο ομως μολις τοποθετησα μια αλλα που ειχα την αναγμωρισε κανονικα...Επισης την χαλασμενη την εβαλα σε αλλο κινητο και δεν την αναγνωριζε αρα φταιει σιγουρα η καρτα... Το ερωτημα ειναι οτι λετε να μου κανουν τιποτα νουμερα αμα την παω πισω εχει εγγυηση εφορου ζωης οπως βλεπεται και εχω την αποδιξη αγορας...Την συσκευασια δεν την εχω ομως και λεω μηπως εγραφε καποια νουμερα πανω στο χαρτι που επρεπε να το εχω κι αυτο οταν παω,μονο την καρτα και τον ανταπτορα εχω και ενοειται τηη αποδιξη... Ρωταω για να ξερω αν μου πει κατι παραξενο γιατι εκει στο e-shop ειναι λιγο παραξενοι,να μην κολωσο καθολου
silverado Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Στη συσκευασια εχει πανω με αυτοκολλητο που κολλησαν απο το e-shop τους αριθμους PER και SN του προιοντος και ενα μπαρκοντ. Στην πισω πλευρα εχει απο την Adata τυπωμενο, 2 μπαρκοντ και 1 σειρα γραμματοαριθμων και 2 σειρες αριθμων. Οι κωδικοι στην πισω πλευρα υποδηλωνουν το προιον και ειναι οι ιδιοι σε ολα τα 32αρια(αν ειχες αγορασει 2 θα ειχες τους ιδιους) Αρα λογικα δεν πρεπει να μας ενδιαφερουν. Στο σωμα της microSD εχει μια σειρα αριθμων που καμια σχεση δεν εχουν με τους αριθμους που υπαρχουν στην συσκευασια.
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αν δεν εχεις απόδειξη λιγο δύσκολο μου φαίνετει εκτος και αν εχουν κρατήσει τα στοιχεία σου οταν εκανες την αγορά ονομαστικά δηλαδή οποτε ετσι δεν θα εχεις πρόβλημα, καλύτερα να τους πάρεις ενα τηλ η να περάσεις απο εκει
silverado Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αν δεν εχεις απόδειξη λιγο δύσκολο μου φαίνετει εκτος και αν εχουν κρατήσει τα στοιχεία σου οταν εκανες την αγορά ονομαστικά δηλαδή οποτε ετσι δεν θα εχεις πρόβλημα, καλύτερα να τους πάρεις ενα τηλ η να περάσεις απο εκει Ο TS ειπε οτι εχει αποδειξη. αλλα δεν ειχε κρατησει την αρχικη συσκευασια.
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Α οκ αν εχει απόδειξη τοτε δεν θα έχει πρόβλημα αφου ειναι στην εγγύηση 1
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 λογικα δεν θα εχει θεμα εφοσον εχει την αποδειξη.και οταν αγοραζουμε καρτες αγοραζουμε καμια σοβαρη μαρκα οχι adata.
silverado Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 λογικα δεν θα εχει θεμα εφοσον εχει την αποδειξη.και οταν αγοραζουμε καρτες αγοραζουμε καμια σοβαρη μαρκα οχι adata. Απο που προκυπτει οτι η Adata δεν ειναι σοβαρη μαρκα στις καρτες?
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Απο που προκυπτει οτι η Adata δεν ειναι σοβαρη μαρκα στις καρτες? οτι υπαρχουν και καλυτερες εταρειες απο την adata.δεν ειπα οτι ειναι του πεταμου αλλα υπαρχουν και καλυτερες εταιρειες με πολυ μικρες διαφορες στις τιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα