Sadamiraq Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 μονο σε μενα φανηκαν υπερβολικα τα 7 ποντους μηκος και 3 υψος?
RottenLungs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μην με αναγκάσεις να πάω να την βγάλω φωτογραφία (σιχαίνομαι); Επίσης δεν την μέτρησα αλλα σίγουρα δεν πέφτω έξω. Ισως στο ύψος να είναι 2 πόντοι αλλα για το μήκος δεν το διαπραγματεύομαι. Μια και βλέπω οτι βοηθάτε θα ρωτήσω και κάτι άσχετο. Υπάρχει κάποιο φυτό που να βρωμάει στις γάτες και να τις διώχνει;; Έκανα την μαλακία να λυπηθώ 2 γατάκια και να τα φροντίζω εδώ και 1,5 χρόνο και τώρα έχει γίνει ανυπόφορο το όλο σκηνικό. Έχουν πολλαπλασιαστεί σε απίστευτο αριθμό (κάποιες φορές μπορεί να αράζουν στην αυλή και 15 γάτες, με οτι συνεπάγεται, τσακωμούς και ίργια) και το θέμα μου είναι οτι χέζουν αβέρτα όπου βρουν (τρελή μπόχα). Είναι σε συγκεκριμένο μέρος του σπιτιού όπου έχουμε φυτά, οπότε σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι που να φυτέψουμε και να τις διώξει με την μυρουδιά.
SOADNICK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μην με αναγκάσεις να πάω να την βγάλω φωτογραφία (σιχαίνομαι); Επίσης δεν την μέτρησα αλλα σίγουρα δεν πέφτω έξω. Ισως στο ύψος να είναι 2 πόντοι αλλα για το μήκος δεν το διαπραγματεύομαι. Μια και βλέπω οτι βοηθάτε θα ρωτήσω και κάτι άσχετο. Υπάρχει κάποιο φυτό που να βρωμάει στις γάτες και να τις διώχνει;; Έκανα την μαλακία να λυπηθώ 2 γατάκια και να τα φροντίζω εδώ και 1,5 χρόνο και τώρα έχει γίνει ανυπόφορο το όλο σκηνικό. Έχουν πολλαπλασιαστεί σε απίστευτο αριθμό (κάποιες φορές μπορεί να αράζουν στην αυλή και 15 γάτες, με οτι συνεπάγεται, τσακωμούς και ίργια) και το θέμα μου είναι οτι χέζουν αβέρτα όπου βρουν (τρελή μπόχα). Είναι σε συγκεκριμένο μέρος του σπιτιού όπου έχουμε φυτά, οπότε σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι που να φυτέψουμε και να τις διώξει με την μυρουδιά. Κοιτα εδω λουλουδακι, μια χαρα τις διωχνει.
RottenLungs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δεν βλέπω κάτι... Πάντως απο google search δεν βλέπω κάτι που να δουλεύει για τις γάτες. Πολυ επίμονες οι κ@ριόλες. Έχω να τις ταΐσω πάνω απο μήνα και ακόμα στην αυλή είναι και ζητιανεύουν, η μία έχει ρέψει (σαν ζόμπι έχει γίνει) αλλα δεν το κουνάει (και είναι κξαι η αγαπημένη μου αυτή ρε γαμώτο αλλα δεν πάει άλλο). Καμια φορά λυγίζω και ταΐζω μόνο αυτήν αλλα έτσι δεν κάνω δουλειά.
bilakos10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 <p>Μην με αναγκάσεις να πάω να την βγάλω φωτογραφία (σιχαίνομαι); Επίσης δεν την μέτρησα αλλα σίγουρα δεν πέφτω έξω. Ισως στο ύψος να είναι 2 πόντοι αλλα για το μήκος δεν το διαπραγματεύομαι.</p> <br><br><p>Μια και βλέπω οτι βοηθάτε θα ρωτήσω και κάτι άσχετο.</p> <p> </p> <p>Υπάρχει κάποιο φυτό που να βρωμάει στις γάτες και να τις διώχνει;; Έκανα την μαλακία να λυπηθώ 2 γατάκια και να τα φροντίζω εδώ και 1,5 χρόνο και τώρα έχει γίνει ανυπόφορο το όλο σκηνικό. Έχουν πολλαπλασιαστεί σε απίστευτο αριθμό (κάποιες φορές μπορεί να αράζουν στην αυλή και 15 γάτες, με οτι συνεπάγεται, τσακωμούς και ίργια) και το θέμα μου είναι οτι χέζουν αβέρτα όπου βρουν (τρελή μπόχα). Είναι σε συγκεκριμένο μέρος του σπιτιού όπου έχουμε φυτά, οπότε σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι που να φυτέψουμε και να τις διώξει με την μυρουδιά.</p> Please βγαλτες μια φωτογραφία και ανέβασε την... Από την περιγραφή και μόνο μοιάζουν με κατσαρίδες ράμπο. Sent from my Ascend G300 using Insomnia
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Για σύγκριση, απεβίωσε προχθές μετά από εναέρια παντοφλιά. Μπήκε πετώντας στον 5ο απ την πόρτα της κουζίνας κατά το βραδάκι και την πήρα χαμπάρι όταν σκοτίνιασε περνώντας μπροστά απ το φωτιστικό. Δίπλα στη σαγιονάρα/ρακέτα No44: OK στις παραπάνω μοιάζει ήρεμη αλλά το να πετάει γύρω γύρω στο σπίτι και να κάθεται στο ταβάνι κουνώντας τρελά τις κεραίες της, ήταν λίγο spooky.
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Οντως το goliath gel κανει καλη δουλεια εμας ειχαν εξαφανιστει 3-4 χρονια και τωρα που ηρθαν(ενας Θεος ξερει απο που) θα τους ριξουμε αβερτα παλι! Δοκιμασε το αν δεν σε τσιμπησει η τιμη στην τσεπη
Dannie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μην με αναγκάσεις να πάω να την βγάλω φωτογραφία (σιχαίνομαι); Επίσης δεν την μέτρησα αλλα σίγουρα δεν πέφτω έξω. Ισως στο ύψος να είναι 2 πόντοι αλλα για το μήκος δεν το διαπραγματεύομαι. Μια και βλέπω οτι βοηθάτε θα ρωτήσω και κάτι άσχετο. Υπάρχει κάποιο φυτό που να βρωμάει στις γάτες και να τις διώχνει;; Έκανα την μαλακία να λυπηθώ 2 γατάκια και να τα φροντίζω εδώ και 1,5 χρόνο και τώρα έχει γίνει ανυπόφορο το όλο σκηνικό. Έχουν πολλαπλασιαστεί σε απίστευτο αριθμό (κάποιες φορές μπορεί να αράζουν στην αυλή και 15 γάτες, με οτι συνεπάγεται, τσακωμούς και ίργια) και το θέμα μου είναι οτι χέζουν αβέρτα όπου βρουν (τρελή μπόχα). Είναι σε συγκεκριμένο μέρος του σπιτιού όπου έχουμε φυτά, οπότε σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι που να φυτέψουμε και να τις διώξει με την μυρουδιά. Ελααααααααα τι γραφεις τωρα....το δικο σου λαθος(οτι δεν τις στειρωσες)να σε βοηθησουμε να τις διωξεις να πανε που...πωπω ξενερωσα πιο πολυ απο οτι με τις κατσαριδες.Ρωτησε σε καποιο χωρο που να δεχονται αδεσποτες γατες κανε κατι τετοιο!
RottenLungs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Οι 15 (δεν είναι κάθε μέρα οι ίδιες) δεν γίνανε απο τις 2 που φρόντισα (αδέσποτες ήταν έτσι). Για την ακρίβεια η μία είναι μόνο θηλύκια, έχει γεννήσει 3 φορές και τις τρεις κανένα δεν έβγαλε χειμώνα (όσο και να τα φροντίζαμε, μέρα με την μέρα εξαφανιζόντουσα). Την μια φορά την γλίτωσε ένα αρσενικό κανα 6μηνο (το ταΐζα 2 φορές την μέρα και το ξεμπλίτσιαζα με χαμομήλι) αλλα μία μέρα δεν ξαναεμφανίστηκε. Υποθέτω οτι όσα δεν πέθαιναν απο αρρώστιες και αμάξια θα τα σκότωναν τα άλλα γατιά. Γενικά παίζει πολυ τραμπουκισμός και βία στην γειτονιά των γατών (οι μισές είναι πληγιασμένες). Είναι και κάτι γάτοι θηρία που κάνουν κουμάντο (αυτούς σπάνια τους βλέπω σε μας). Όσο για την στείρωση δεν παίζει. Υπάρχουν άπειρες γάτες στην γειτονιά (πέτρα να σηκώσεις, θα βρείς γατί). Δλδ και 5€ να έχει στείρωση (βάλε και 30€ που είναι η επίσκεψη) πρέπει να σκάσω 150 - 200€ και άσε και τον χρόνο να τις πιάσω και να τις μεταφέρω στον κτηνίατρο.
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Θα θελα κι εγω να δω φωτο απο αυτο που περιγράφεις! Ούτε κατσαρίδες μαδαγασκάρης να ήταν btw κάποιος μου έχει πει για imperator. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως αλλά αυτός μου το είπε, δεν ξαναείδε λέει κατσαρίδες. (και το τζελ το εχω ακουσει βεβαια σαν πολυ αποτελεσματικο. Ούτε αυτό το δοκίμασα πάντως )
RottenLungs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά δεν είναι και τρελό το μέγεθος που περιγράφω. Σαμοθράκη έχετε πάει;;; Έτσι είναι τα μωρά κατσαρίδες εκεί. Μπορεί και να την βγάλω φωτογραφία (αλλα και πάλι αν δεν βάλω χάρακα δίπλα πως θα καταλάβετε το μέγεθος). Αν είναι ακόμα εκεί (η συγκεκριμένη είναι που ψέκασα 3-4 φορές και ακόμα ζεί).
RottenLungs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Edit: χαχαχαχα εντάξει την μέτρησα με μέτρο. Μπορώ να πώ οτι απο το σοκ το πρωΐ μου είχε φανεί μεγαλύτερη. Εκτός αν ζάρωσε απο το πολυ σπρέι (ήταν πιο μαζεμένη βέβαια τώρα, πρέπει να τα έχει τινάξει). Είναι στους 4 πόντους με το ζόρι μήκος. Ρίξτε όσο δούλεμα θέλετε αλλα έκοβα το χέρι μου (ευτυχώς δεν το έκοψα) οτι ήταν στα 2/3 της παλάμης μου η οποία είναι ακριβώς 9,5 πόντοι. Υ.Γ. Τώρα που ξαναδιαβάζω το μήνυμα απο πάνω εύκολα μπορεί να πάει αλλού το μυαλό
nick#18 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Κοιτα.. δεν το διαβασα ολο το thread (αυριο!) γιατι νυσταζω απειρα.. αλλα! K-Othrine με 1000 που προτεινε κ αλλος! Εχω απαλλακτει και εγω εδω, μιας και ειχαμε ενα θεματακι με πολλες μικρες και επισης ξεκανα ολοκληρη αποικια απο δαυτες σε μαγαζι φιλου με τεραστοιο προβλημα μιας και υπηρχαν πολλα φρεατια εκει κοντα και διπλα παλιο οικοπεδο μεσα στο μπαζο και το "σκουπιδι" οπου το χαν κανει σιγουρα σπιτι... ε ριξαμε σινολο καπου 6 λιτρα δυνατο (δυμφωνα με τις οδηγιες) φαρμακο και δεν εχει εμφανιστει ουτε δειγμα... περισσοτερα αυριο ;p
RottenLungs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Είχα να το περιφανεύομαι οτι δεν με ενοχλούν τα έντομα (ακόμα και τις αράχνες τις πιάνω και τις βγάζω έξω απο το παράθυρο αντι να τις κάνω κιμά). Αλλα για να βλέπω διπλάσια μία κατσαρίδα απο το σόκ, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω . Λοιπόν εγω την κάνω, πάω να λιώσω με αλβανική Ρακί (homemade απο το θείο κολλητού) και να χτυπηθώ. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια... Αφιερωμένο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα