troupdim Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σας, έχω φτιάξει μια σελιδα σε joomla κ οπως θα δειτε κ στην εικονα που σας στελνω, θελω να βαλω το google map ακριβως διπλα δεξια απο τα στοιχεια της επιχειρησης. Βασικα εχω χρησιμοποιησει στον κωδικα μου την ετικετα <div align="right"> , εχει παει δεξια το google map , ωστοσο εχει κατεβει πιο κατω. Αυτο που θελω ειναι να μπει στο ιδιο υψος με τα στοιχεια που βρισκονται αριστερα. Αν ξερει κανεις τι πρεπει να προσθεσω στον κωδικα , ας στειλει! Ελπιζω να εγινα κατανοητος! Ευχαριστω εκ των προτερων ΦΑΦ copy.bmp
elis88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Θα βοηθούσε να μας έδειχνες και το CSS που χρησιμοποιείς. η γενική ιδέα είναι έχεις ένα κεντρικό div, στο οποίο μέσα εμπεριέχει άλλα 2 div, ένα για αριστερά και ένα για δεξιά. Και με CSS δηλώνεις τις θέσεις του. π.χ. <style type="text/css"> .clear{clear:both;} #container{width:800px;} #container #left{width:390px; float:left;} #container #left{width:390px; float:right;} </style> <div id="container"> <div id="left"> </div> <div id="right"> </div> <div class="clear"> </div> </div>
troupdim Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Σας στελνω τον κωδικα σε print screen για για να μου πειτε που ακριβως πρεπει να μπει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα