nickmanak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μεχρι στιγμης στο στορι, ποσα χρονια περασαν απο τοτε που ξεσπασε η επιδημια μεχρι σημερα; Γνωριζει κανεις;
vlachaquito Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αλλο ενα ανυπαρκτο filler επεισοδιο. Αιντε να δουμε το επομενο... Ασχετο, ιδεα μου ειναι, η πλεον σχεδον καθε σειρα που σεβεται τον εαυτο της εχει και ενα ζευγαρι με ομοφυλοφιλες γυναικες; . I am just saying 1
Muchacho Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καιρο ειχα να δω τον Kirk Acevedo σε σειρα.Τεσπα,ελπιζω σαν χαρακτηρας να μεινει.. 1
thomasG4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καιρο ειχα να δω τον Kirk Acevedo σε σειρα.Τεσπα,ελπιζω σαν χαρακτηρας να μεινει.. Miguel Alvarez FTW! 1
gεεckin0s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μη παίρνουμε και το μέρος του governor.Ας μη ξεχνάμε τι έκανε στο παρελθόν...
genius_13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Όταν θέλω να κοιμηθώ ,βάζω ένα επεισόδιο Walking Dead.... άντε να δούμε και το επόμενο..... 1
giorgos147 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Έχω μείνει στο 2ο επεισόδιο της 4ης Season. Να ψηθώ να βγω να πάρω κανένα πατατάκι να τη συνεχίσω ή να ασχοληθώ με τίποτα άλλο; (να επισημάνω ότι έχω ήδη άλλη ασχολία εύκαιρη αν δεν αξίζει το TWD!)
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Όταν θέλω να κοιμηθώ ,βάζω ένα επεισόδιο Walking Dead.... άντε να δούμε και το επόμενο..... εγώ βάζω 2 1/2 men..
nickmanak Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Παλληκαρι γιοργο147, τρωγε ξηρα τροφη καθως τα βλεπεις, και οχι τπτ που να θυμιζει κρεας ή εντερα (πχ πιτόγυρο ή κοκορέτσι από τη γειτονιά).
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 χαλελούια Επιτέλους κ ένα γκέι ζευγάρι!
Blacktan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 <p>Μεχρι στιγμης στο στορι, ποσα χρονια περασαν απο τοτε που ξεσπασε η επιδημια μεχρι σημερα; Γνωριζει κανεις;</p> Με πάσα αυτο το post είχα μια απορία όταν έβλεπα το τελευταίο επεισόδιο . Μπύρες ποιος τις παράγει και τις βρήκαν να τις πιουν με τόση χαρά , χωρίς να τσεκάρουν αν έχουν λήξει η όχι ( που προφανώς ήταν χοντροληγμενες) !! Υποτίθεται εχει περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος απο την επιδημία ... Sent from my iPhone using Insomnia
leepap Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 H δική μου απορία είναι, γιατί έπρεπε να φτάσουμε στα μισά της φετινής σαιζόν, για να δούμε κάτι που έπρεπε να είχε συμβεί στο τέλος τις προηγούμενης ? Ελεος με το μ@λ@κ@ τον Κυβερνήτη, όοοοοχι αλλο Κυβερνήηηηηηηηητηηηηη
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μη παίρνουμε και το μέρος του governor.Ας μη ξεχνάμε τι έκανε στο παρελθόν... τι έκανε; μια χαρά μέχρι που του χάλασε τις ισορροπίες η mison .. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα