Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 4 (Spoilers allowed up to Season 3)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα plan, αυτό λέμε. Η όλη φάση έχει καταντήσει "Αφήστε τους στις φυλακές μέχρι να αποφασίσουμε τί θα γίνει στη συνέχεια". Εντάξει, αν είναι να γίνει prison break φάση, καλύτερα σφύρα το.

Πιστεύω κάποια στιγμή μέσα στη season θα φύγουν από τη φυλακή.

Βέβαια σίγουρα μετά από λίγο θα βρουν κάποιο άλλο μέρος να μείνουν γιατί να τριγυρίζουν συνέχεια δεν είναι και ότι καλύτερο με τόσα zombie να περιφέρονται στους δρόμους.

Τώρα κάποιο great plan να σώσουν την ανθρωπότητα από τον ιό κτλ δε νομίζω να δείξει ποτέ ή αν δείξει θα αργήσει ακόμα.Τουλάχιστον στα comic δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα.Είναι καθαρά σειρά επιβίωσης.

Δημοσ.

Η 2η δεν ηταν αυτη με το μικρο σπιτι στο λειβάδι? Αυτη που αντι να πεθανουμε απο τα ζομπι παραλιγο να πεθανουμε απο τη πληξη και τη βαρεμαρα?

Αν κανω λαθος διορθωστε

Σωστο !

Μηπως καπου τα μπερδευουν μερικοι ?

12 επεισοδια ψαχνανε ενα κοριτσακι 

• Like 2
Δημοσ.

Η Season 4 πολύ light για τα γουστα μου.Πιστευω πως θα αγριεψει αργότερα. Σου πεταει κατι υπονοούμενα (ακουνε κατι στο ραδιοφωνο του αυτοκινητου  - εκατονταδες ζόμπια στο βαθος του πλανου να ερχονται) αλλα ΠΟΛΥ αργή εξέλιξη ...Φυσικά μην ξεχνάμε πως η σειρά πλασάρεται για ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ και οχι για τρόμου...

Δημοσ.

Η Season 4 πολύ light για τα γουστα μου.Πιστευω πως θα αγριεψει αργότερα. Σου πεταει κατι υπονοούμενα (ακουνε κατι στο ραδιοφωνο του αυτοκινητου  - εκατονταδες ζόμπια στο βαθος του πλανου να ερχονται) αλλα ΠΟΛΥ αργή εξέλιξη ...Φυσικά μην ξεχνάμε πως η σειρά πλασάρεται για ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ και οχι για τρόμου...

Στο δε τελευταίο επεισόδιο παραέγινε δραματική !!! 

Αυτός ο π@π@ρ@ς ο Ρικ και γαμώ τις αποφάσεις πήρε πάλι. ΓΤΠ leader είναι, χεχε !!!

Δημοσ.

bscap0003.jpg

LOL

Όταν το 'βλεπα και έσκασε ξαφνικά αυτό το χαμόγελο τρόμαξα πιο πολύ από όταν σκάει zombie...

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχαχα το χαμόγελο της μισόν ήταν όλα τα λεφτά.. πάντως έχει κάνει λίγο κοιλιά η σειρά..αναμενόμενο. πρέπει να ανέβει λίγο η δράση..

Προβλέπω η κοιλιά να συνεχίζεται για άλλα 2 επεισόδια τουλάχιστον.

Δημοσ.

Ρε νταριλ μπορεις και καλυτερα, οχι με την μισον. Μου κανει εντυπωση που ο ρικ καταδικασε αυτο που εκανε η καρολ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε νταριλ μπορεις και καλυτερα, οχι με την μισον. Μου κανει εντυπωση που ο ρικ καταδικασε αυτο που εκανε η καρολ. 

Δεν μπορεί να δείξει στους άλλους ότι ο φόνος(και μάλιστα διπλός) μπορεί να συγχωρείτε ελαφρά τη καρδία.

Ναι είχε λόγο η Κάρολ που το έκανε, αλλά άμα πάει ο καθένας και σκοτώνει τον άλλον με το σκεπτικό ότι μπορεί να εξαπλωθεί ο ιός,

όταν καλά καλά δεν ξέρουν από που προέρχεται ο ιός, τότε θα πρέπει να δεχτεί και τις συνέπειες.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
Δημοσ.

Πρωτον, βαλτε σποιλερ, καποιοι παιδια δεν εχουν δει το τελευταιο

Δευτερο, υπαρχει μια γκρινια για τι δεν υπαρχει master plan και δεν λενε απο που προηλθαν και πως θα ληξουν το θεμα με τα ζομπι. Ξεχνατε μαλλον οτι δεν βλεπουμε ταινια ούτε original σειρα. Βλεπουμε κατι που βασιζεται πανω σε Ongoing comic και δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ευκολο και πιθανοτατα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να βαλουν την σειρα σε ενα τριπακι "Απο που προηλθαν τα ζομπι και πως θα το τελειωσουμε" γιατι απλουστατα στα κομικς δεν το εχουν πει και στα κομικς δεν εχουν πει οτι θα το τελειωσουν

ΥΓ. Ασε που προσωπικα θα βαριομουν πιο πολυ αν παλι ψαχναμε το στρατιωτικο ή ιδιωτικο πειραμα που προκαλεσε τα ζομπι και ο ηρωας περναει μονος του μεσα απολα και δινει τη λυση και μπλα μπλα μπλα μπλιαχ μπλιαχ αηδιες

Δημοσ.

Απ΄ότι θυμάμαι ο Kirkman έχει πει ότι δεν θα μάθουμε μάλλον ποτέ την προέλευση του ιού και ότι δεν υπάρχει ελπίδα θεραπείας.

Game over man, game over! :D

Σκοπός της σειράς είναι η επιβίωση.Δεν έχουν κανένα λόγο να εξηγήσουν τον ιό.

Εγώ θέλω πάντως την επιστροφή του παλιού καλού Ρικ. :D

http://youtu.be/wf-z0Fwxbmg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...