Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν εχτές αποσυναρμολόγησα το λάπτοπ μου για να καθαρίσω το ανεμιστηράκι. Σήμερα όταν έβλεπα ταινία(bluray 1080p) ξαφνικά έκλεισα. Ήταν λίγο ζεστό αλλά όχι τπτ το σοβαρό. Πήγα να το ανοίξω πάλι και μου έλεγε Error Loading Operatin System. Αυτό μου έχει γίνει και μία ακόμα φορά 1-2 μήνες πριν αλλά όταν το πάτησα να ανοίξει άνοιξε κανονικά...

Υ.Γ. είμαι με Ubuntu 13.04

Δημοσ.

όχι τώρα δουλεύει κανονικά..... για την ακρίβεια έβαλα πάλι την ίδια ταινία και στα πρώτα 20 λεπτά είχα φτάσει θερμοκρασίες 75+ βαθμούς κελσίου. Το μέγιστο ήταν 82! Το λάπτοπ έχει επεξεργαστή i3,4gb ram και κάρτα γραφικών nvidia gt 420m 1GB. Δεν είναι κάπως περίεργο να φτάνω τέτοια θερμοκρασία; Βέβαια η τανία είναι υψηλής ανάλυσης.... Αλλά και πάλι μου φαίνεται κάπως περίεργο.... 

Δημοσ.

Βασικά δεν θα ηταν άσχημο να το ανοίξεις να τους ρίξεις ενα καθάρισμα απο σκόνες και να δεις και οτι το ανεμιστηράκι δουλεύει σωστά

Δημοσ.

μα το έχω κάνει και αυτό και τπτ δεν έγινε..... το ανεμιστηράκι σίγουρα δουλεύει το ακούω.... αυτή την στιγμή με 3 tabs ανοικτά στον chromium(open source chrome) και πάνω σε cooling pad έχω θερμοκρασίες 55-58 βαθμούς κελσίου!

Δημοσ.

Εντάξει 55-58 δεν ειναι και άσχημα για καλοκαίρι αλλα το 75+ ειναι λιγο τσιμπημένο :P

Σε πρώτη ευκαιρία παντως παρε μια βάση για το laptop με ανεμιστήρες απο κατω να το κρατάνε λιγο δροσερό η να μην ανεβαίνουν πολυ οι θερμοκρασίες , σε εμενα αυτη η λύση εκανε δουλειά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...