orestis000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Λοιπόν εχτές αποσυναρμολόγησα το λάπτοπ μου για να καθαρίσω το ανεμιστηράκι. Σήμερα όταν έβλεπα ταινία(bluray 1080p) ξαφνικά έκλεισα. Ήταν λίγο ζεστό αλλά όχι τπτ το σοβαρό. Πήγα να το ανοίξω πάλι και μου έλεγε Error Loading Operatin System. Αυτό μου έχει γίνει και μία ακόμα φορά 1-2 μήνες πριν αλλά όταν το πάτησα να ανοίξει άνοιξε κανονικά... Υ.Γ. είμαι με Ubuntu 13.04
Captain Nemo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μήπως έχει κουνηθεί ο δίσκος ή η σύνδεσή του ; Μπορείς να τον πιέσεις λίγο.
orestis000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 όχι τώρα δουλεύει κανονικά..... για την ακρίβεια έβαλα πάλι την ίδια ταινία και στα πρώτα 20 λεπτά είχα φτάσει θερμοκρασίες 75+ βαθμούς κελσίου. Το μέγιστο ήταν 82! Το λάπτοπ έχει επεξεργαστή i3,4gb ram και κάρτα γραφικών nvidia gt 420m 1GB. Δεν είναι κάπως περίεργο να φτάνω τέτοια θερμοκρασία; Βέβαια η τανία είναι υψηλής ανάλυσης.... Αλλά και πάλι μου φαίνεται κάπως περίεργο....
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Βασικά δεν θα ηταν άσχημο να το ανοίξεις να τους ρίξεις ενα καθάρισμα απο σκόνες και να δεις και οτι το ανεμιστηράκι δουλεύει σωστά
orestis000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 μα το έχω κάνει και αυτό και τπτ δεν έγινε..... το ανεμιστηράκι σίγουρα δουλεύει το ακούω.... αυτή την στιγμή με 3 tabs ανοικτά στον chromium(open source chrome) και πάνω σε cooling pad έχω θερμοκρασίες 55-58 βαθμούς κελσίου!
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εντάξει 55-58 δεν ειναι και άσχημα για καλοκαίρι αλλα το 75+ ειναι λιγο τσιμπημένο Σε πρώτη ευκαιρία παντως παρε μια βάση για το laptop με ανεμιστήρες απο κατω να το κρατάνε λιγο δροσερό η να μην ανεβαίνουν πολυ οι θερμοκρασίες , σε εμενα αυτη η λύση εκανε δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα