1853th Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 παιδιά καλησπέρα . Εχω φτιαξει ενα στικακι bootable με win 8 δουλευει κανονικα και λεω αφου πηρα καινουργιο hdd να πεταξω τον παλιο σατα 2 wd 800jd 90 gb και να τα περασω ολα στον καινουργιο wd sata 3 wd10ezex 1tb. Βαζω λοιπον το στικακι bootari κανονικα κανω φορματ στο σατα 3 κανω και partition και απο κατω εχει μυνημα με θαυμαστικο οτι δεν γινεται να γινει η εγκατασταση . Δεν δινω σημασια συνεχιζω περνανε τα αρχεια κανονικα κανει rr το Pc και κολαει στο loading operatinγ system... βαζω τον σατα 2 και αυτον πανω τον διαβαζει κανονικα κανω φορματ κανει εκαγκατασταση και Bootarei κανονικα ...... τι γινεται ρε guys ??? τι κανω λαθος .....????? δεν το πολυ εχω με τα raid achi ide και νομιζω οτι κατι τετοιο πρεπει να κανω ...... επισης να πω οτι τον σατα 3 τον εχω εδω και κανα 2 μηνες και τον ειχα για αποθηκευτικο και επηδει μετα απο καιρο ο παλιος αργουσε ειπα να αφησω μονο 1 να δω και αν παει πιο γρηγορα το λογισμικο... αυτα !!! περιμενω τα φωτα σας !! λοιπον για να σας δωσω μια καλυτερη εικονα εχω βαλει το σατα 3 μαστερ και κανω βοοτ απο το στικακι.. αφου πατησω next next και φτασω στα format ktlp Μου λεει κατω κατω μολις επιλεγω τον μοναδικο δισκο που εχω μεσα... WIndows cant be installed on this drive(show details) και μεσα στο details Λεει. .... .. . .Windows cannot be installed to this disk. This computer's hardware may not support booting to this disk. Esure that the disk controller is enabled in the computers bios menu! αυτο ακριβως λεει Guys!! tnx!!
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Βασικά μεσα στο bios εκει που εχεις τις επιλογές για τους δίσκους βαλτο σε IDE
1853th Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ΛΟιπον τσακαλια το εφτιαξα το θεμα μου! επρεπε 1ον να τον βαλω να ειναι raid απο bios.... μετα να πατισω ctrl +f για να μπω στο bios raid utility setup και απο κει να τον κανω raid 0 και assigment y .. save - restart - boot - install - done.... τρεχει μια χαρα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα