Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μπορώ να πάρω πίσω τα λεφτά μου εαν πάω αυτό πίσω http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Turbo-X-Gamepad-PC-Wired.htm (ειναί κλειστή η συσκευασία του) επειδή το μετάνιωσα; σήμερα το πήρα... Έχει DOA 10 μέρες..
spirosd2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Doa stands for dead on arrival, άμα το πήρες από κατάστημα δεν ξέρω αν θα το πάρουν πίσω, αν είναι από Ίντερνετ είναι υποχρεωμένοι να το πάρουν πίσω αλλά λογικά θα σου δώσουν πίστωση για κάτι άλλο.
HERTHAN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Agisilae ελπιζω ν'ανοιξεις περισσοτερα θεματα σε σχεση με τα μηνυματα σου.........! Υ.Γ.Πες μου οτι καποιος σε πληρωνει για ν'ανοιγεις θεματα γιατι θελω κι εγω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Καλά επειδή ρωτάω υπάρχει πρόβλημμα; Κοίτα τα δικά σου τα μνμ. Εσένα ποιος σε πληρώνει θέλω και εγω Υπαρχει ρε παιδιά κάποιος σοβαρός που να ξέρει;Sent from my Lumia 610
.::NikoS::. Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Υπαρχει ρε παιδιά κάποιος σοβαρός που να ξέρει;Sent from my Lumia 610 Το πλαίσιο θα ξέρει....
jokerakias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 αν το πήγαινες μετα απο καμιά ώρα και αν ήταν και κλειστή η συσκευασία,θα σου έδιναν τα λεφτά πίσω.... τώρα κατα 95% θα σου δώσουν πίστωση....αλλά παλεψέ το
giokou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Έχεις νόμιμο δικαίωμα υπαναχώρησης μέσα σε 14 μέρες απ' την αγορά σου. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣΣε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες. Η προθεσμία αρχίζει, για τα αγαθά, από την παραλαβή τους και για τις υπηρεσίες από την λήψη των πληροφοριών, είτε με έγγραφα είτε με σταθερά μέσα, που ενημερώνουν τον καταναλωτή ότι έχει συναφθεί η σύμβαση. Σε περίπτωση που ο προμηθευτής δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις συμβατικής ενημέρωσης που αναφέρονται παραπάνω η προθεσμία υπαναχώρησης γίνεται τρίμηνη. 1
HERTHAN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 <p>Καλά επειδή ρωτάω υπάρχει πρόβλημμα; Κοίτα τα δικά σου τα μνμ. Εσένα ποιος σε πληρώνει θέλω και εγω</p> Υπαρχει ρε παιδιά κάποιος σοβαρός που να ξέρει;<br> Sent from my Lumia 610 Οχι ρε αδερφε δεν υπαρχει κανενα προβλημμμα αλλωστε στο ειπα και στο αλλο θεμα τι θα ηταν καλο να κανεις ωστε να σε βοηθησουν καλυτερα στις οποιες αποριες εχεις. Φαντασου τι θα γινοταν αν ο καθενας ανοιγε 100 θεματα σε 3 μερες εδω μεσα.....Texas(και hold'em και hi-low να μην σου πω και badugi).
kid10100 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 εμενα μου ειχανε δωσει ενα αντι βιρους παλια απο το πλαισιο και (εδω φαινετε και ποσο αχρηστοι ειναι αυτοι που δουλευουν στο πλαισιο) δεν εκανε για τα windows 7 δεν ηταν συμβατο το αντι βιρους για windows 7 και μολις τους το πηγα πισω και τους εξηγησα και τους ειπα οτι θελω αλλο αντι βιρους επειδη δεν υπηρχε αλλο με την ιδια τιμη (10ευρο) που εκανε το συγκεκριμενο τοτε μου ειπαν παρε κατι αλλο με 10 ευρο...εγω τους ειπα εγω θελω αντι βιρους οχι κατι αλλο εδωσα 10ευρο για αντι βιρους οχι κατι αλλο! τοτε μου ειπαν δεν μπορουμε να σου δωσουμε χρηματα πισω...!!! τοτε νευριασα τους την ειπα που δεν ξερουν ουτε να προτηνουν ενα σωστο αντι βιρους και πειρα ενα στικακι και εφυγα με τους μ*****!!!τωρα δεν ξερω αν θα σου δωσουν πισω τα χρηματα σου...βεβαια η διαφορα μας ειναι οτι εγω το ανοιξα το αντιβιρους απο την συσκεβασια αναγκαστηκα για να το περασω αλλα δεν μπορουσα
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 εμενα μου ειχανε δωσει ενα αντι βιρους παλια απο το πλαισιο και (εδω φαινετε και ποσο αχρηστοι ειναι αυτοι που δουλευουν στο πλαισιο) δεν εκανε για τα windows 7 δεν ηταν συμβατο το αντι βιρους για windows 7 και μολις τους το πηγα πισω και τους εξηγησα και τους ειπα οτι θελω αλλο αντι βιρους επειδη δεν υπηρχε αλλο με την ιδια τιμη (10ευρο) που εκανε το συγκεκριμενο τοτε μου ειπαν παρε κατι αλλο με 10 ευρο...εγω τους ειπα εγω θελω αντι βιρους οχι κατι αλλο εδωσα 10ευρο για αντι βιρους οχι κατι αλλο! τοτε μου ειπαν δεν μπορουμε να σου δωσουμε χρηματα πισω...!!! τοτε νευριασα τους την ειπα που δεν ξερουν ουτε να προτηνουν ενα σωστο αντι βιρους και πειρα ενα στικακι και εφυγα με τους μ*****!!! τωρα δεν ξερω αν θα σου δωσουν πισω τα χρηματα σου...βεβαια η διαφορα μας ειναι οτι εγω το ανοιξα το αντιβιρους απο την συσκεβασια αναγκαστηκα για να το περασω αλλα δεν μπορουσα Αν το ανοίξεις δεν γίνεται 100% να σου δόσουν χρήματα πίσω... έχει απλώς εγγύηση
kid10100 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ναι αλλα το θεμα ηταν δικο τους λαθος και πηγα και τους το ειπα ειναι δικο σας λαθος...εσεις το βαλατε στο πακετο με το pc και δεν ειναι συμβατο εγω σας ζητησα αντι βιρους για το pc μου οχι ενα οτι νανε...τους τα ειπα αυτα αυτοι καναν το λαθος!! ηταν τουλαχιστον υποχρεωμενοι να μου δωσουν αλλο αντι βιρους!!! αλλιως τα χρηματα μου πισω!! δεν το καταλαβα δηλαδη γτ ειμουν αναγκασμενος να παρω κατι αλλο ενω αυτα τα χρηματα εγω τους τα εδωσα για αντιβιρους?!καταλαβες?? δεν εφτεγα* εγω δεν το ειχα διαλεξει εγω...!!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 ναι αλλα το θεμα ηταν δικο τους λαθος και πηγα και τους το ειπα ειναι δικο σας λαθος...εσεις το βαλατε στο πακετο με το pc και δεν ειναι συμβατο εγω σας ζητησα αντι βιρους για το pc μου οχι ενα οτι νανε...τους τα ειπα αυτα αυτοι καναν το λαθος!! ηταν τουλαχιστον υποχρεωμενοι να μου δωσουν αλλο αντι βιρους!!! αλλιως τα χρηματα μου πισω!! δεν το καταλαβα δηλαδη γτ ειμουν αναγκασμενος να παρω κατι αλλο ενω αυτα τα χρηματα εγω τους τα εδωσα για αντιβιρους?! καταλαβες?? δεν εφτεγα* εγω δεν το ειχα διαλεξει εγω...!! αφου ειπες οτι σε αφησαν να διαλέξεις..
panos2171 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Αν το ανοίξεις δεν γίνεται 100% να σου δόσουν χρήματα πίσω... έχει απλώς εγγύηση Είχα πάρει μια USB κάρτα δικτύου από το GetitNow η οποία δεν ήταν συμβατή με τα Win7 και δεν το ανέφεραν στο site τους. Μίλησα με την υποστήριξη και μου είπαν αν θέλω επιστροφή χρημάτων μπορώ να το πάω πίσω. Η συσκευασία είχε ανοιχτεί αλλά όχι καταστραφεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα