gigisoni Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Θέμα νοοτροπίας και πάνω απ´όλα σωστού κράτους είναι. Όταν το κράτος είναι ένα τεράστιου μ0υνί, λογικό είναι ο εργοδότης να κάνει ό,τι του γουστάρει. Εδώ στο Βέλγιο, υποχρεωτική μισή ώρα τουλάχιστον διάλειμμα στον εργαζόμενο. Στις 12-1 το μεσημέρι, θα δεις όλα τα άδεια φαγάδικα φίσκα από εργαζόμενους που κάνουν το διάλειμμα και πάνε να φάνε. Αν η επιχείριση έχει προσωπικό να καλύψει αυτόν ή αυτούς που θα πάνε για διάλειμμα, έχει καλώς. Αν δεν έχει άλλο προσωπικό, κατεβάζει ρολά κατά τις 12 το μεσημέρι για να δώσει διάλειμμα στον εργαζόμενο. Και τώρα φανταστείτε μετά από πόσους αιώνες θα μπορούσε να ισχύσει μία παρόμοια κατάσταση στην Ελλάδα. Ε ας κανει και επωνυμη! Καλη η επανασταση στα φορουμ και στο facebook, αλλα οτι κανουμε το κανουμε στη real life. Και πού θα δουλέψει μετά να ταίσει εαυτό και οικογένεια; Θα τον προσλάβεις εσύ; 1
tolis_01 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ε ας κανει και επωνυμη! Καλη η επανασταση στα φορουμ και στο facebook, αλλα οτι κανουμε το κανουμε στη real life. Για το τυπικό: όταν λες επανάσταση, εννοείς την τήρηση των νομοθετημένων εργασιακών δικαιωμάτων, έτσι; 1
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ε ας κανει και επωνυμη! Καλη η επανασταση στα φορουμ και στο facebook, αλλα οτι κανουμε το κανουμε στη real life. Και την άλλη μέρα χωρίς δουλειά με ενοίκιο και δύο παιδιά.Εγώ την επανάσταση να την κάνω αν μοιραστούμε 50-50 τα κέρδη σου από τις μετοχές σου και τις επιχειρήσεις σου.Που σου δήλωσα εγώ ότι είμαι επαναστάτης με την παρούσα σύνθεση της κοινωνίας όπου έχουν σκύψει όλοι το κεφάλι;Αν γίνει όμως κίνημα για αλλαγή αυτής της κατάστασης (και δεν μιλάω για κομουνισμό τον απεχθάνομαι) τότε στην πρώτη γραμμή.Αλλιώς για μαλάκες ψάχνεις;Σκύβω το κεφάλι και δεν μιλώ καθόλου... 1
παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ουυυ εκανα πριν 6 μηνες μια για ανασφαλιστη εργασια,τους πηρε 4 μηνες να πανε,(μαλλον απο αφρικη ερχοντουσαν με καμηλα),πηγαν,ειδαν οτι ηταν ετσι οπως τα λεγα. αποτελεσμα? προστιμο μηδεν. και απλα υποχρεωσαν το αφεντικο να αρχισει να κολλαει ενσημα... γαμω ε? Ενω το να κραζεις τον καθε παπι στο καθε φορουμ θα σου φερει αυξηση. Ευκολο το να γραψεις 10 πραματα δυσκολο το να πραγματοποιησεις εστω το ενα απο αυτα.
panagos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 εσυ πας με τα ποδια δηλαδη ε? Δηλαδή ή κυκλοφορείς με μμμ ή με τα πόδια ε; οκ Άλλο αφεντικό του εαυτού σου και άλλο να δουλεύεις για άλλον χωρίς μία μέρα ξεκούρασης.Είναι αυτονόητο νομίζω.. Ννναι. Και εγώ θεωρούσα αυτονόητο το να έχεις καταλάβει αυτά που έχω γράψει αλλά.. τελικά τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Αυτοανόητο ίσως. Καλή συνέχεια.
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ουυυ εκανα πριν 6 μηνες μια για ανασφαλιστη εργασια,τους πηρε 4 μηνες να πανε,(μαλλον απο αφρικη ερχοντουσαν με καμηλα),πηγαν,ειδαν οτι ηταν ετσι οπως τα λεγα. αποτελεσμα? προστιμο μηδεν. και απλα υποχρεωσαν το αφεντικο να αρχισει να κολλαει ενσημα... γαμω ε? Πάλι καλά συνήθως δεν γίνεται ούτε αυτό! Δηλαδή ή κυκλοφορείς με μμμ ή με τα πόδια ε; οκ Ννναι. Και εγώ θεωρούσα αυτονόητο το να έχεις καταλάβει αυτά που έχω γράψει αλλά.. τελικά τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Αυτοανόητο ίσως. Καλή συνέχεια. Επίσης και όταν δουλέψεις για άλλον χωρίς διακοπή στην εργασία σου ούτε για μια μέρα ίσως να αρχίσεις να καταλαβαίνεις αλλιώς τι εστί αυτονόητο!!!Αλλιώς όντως αυτοανόητος
gigisoni Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ενω το να κραζεις τον καθε παπι στο καθε φορουμ θα σου φερει αυξηση. Ευκολο το να γραψεις 10 πραματα δυσκολο το να πραγματοποιησεις εστω το ενα απο αυτα. Και ακόμη ευκολότερο είναι να γράφεις και να κρίνεις τους άλλους όταν εσύ μιλάς εκ του ασφαλούς.
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ενω το να κραζεις τον καθε παπι στο καθε φορουμ θα σου φερει αυξηση. Ευκολο το να γραψεις 10 πραματα δυσκολο το να πραγματοποιησεις εστω το ενα απο αυτα. φανταζομαι εκανες λαθος quote,γιατι νοημα δε βγαζω απο τα γραπτα σου Δηλαδή ή κυκλοφορείς με μμμ ή με τα πόδια ε; οκ Ννναι. Και εγώ θεωρούσα αυτονόητο το να έχεις καταλάβει αυτά που έχω γράψει αλλά.. τελικά τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Αυτοανόητο ίσως. Καλή συνέχεια. για πες μου ενα αλλο τροπο μετακινησης που ειναι ειδος πρωτης αναγκης?
deesnider Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ε ας κανει και επωνυμη! Καλη η επανασταση στα φορουμ και στο facebook, αλλα οτι κανουμε το κανουμε στη real life. Ειλικρινά, τα σκέφτεσαι αυτά που λες; «Επώνυμη καταγγελία κατά τού εργοδότη στην Ελλάδα» = «Απόλυση (η ...εξαναγκασμός σε παραίτηση...μην πληρώνουμε και αποζημιώσεις!) την αμέσως επόμενη στιγμή» (άσε που βγαίνει ταχύτατα η «βρώμα» στον κλάδο, γι' αυτόν που έκανε την καταγγελία, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να βρει δουλειά ούτε σε άλλη επιχείρηση τού τομέα). Τι δουλειά έχουν οι ειρωνικές ατάκες που πετάς, περί επανάστασης στα φόρουμ; Εδώ λέμε ότι μένεις στο δρόμο... 2
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Κάνεις προπόνηση για δημαγωγός; Εχουμε ξαναπεί οτι στον καπιταλισμό δεν μοιραζόμαστε ζημιές. Επίσης ο Apoll είπε αλλα πράγματα Να ξαναπώ οτι κάποια στιγμή θα πρέπει να ωριμάσετε σε αυτήν την χώρα και να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους... Νομίζω οτι δεν αντιληφθηκες σωστά την ειρωνία μου σε όλο το ποστ Παρόλα αυτά, δεν έγραψα κάπου οτι στον καπιταλισμο μοιραζόμαστε τις ζημιές. Εγραψα πως τη πληρωνουν οι μικροί για να διαφευγουν οι μεγάλοι. Αυτό ειναι μέσα στις συνέπειες του υγιη καπιταλισμου όμως. Ε ας κανει και επωνυμη! Καλη η επανασταση στα φορουμ και στο facebook, αλλα οτι κανουμε το κανουμε στη real life. Εχω την εντυπωση οτι δεν θέλεις να καταλάβεις εδω. Οι άνθρωποι παραπάνω σου έχουν αποδειξει οτι ειναι πραγματικοί εργαζόμενοι, γνωριζουν τα δικαιώματά τους. σου έχουν εξηγήσει ακριβως τι παιζει, διοτι έχουν φθάσει στο σημείο να προσπαθησουν να τα υπερασπιστουν και εσυ γράφεις για επαναστάσεις των facebook. Σορρυ φιλαράκι, αλλά προσβάλλεις όλους οσους πασχίζουμε ακόμα και τώρα να διατηρηθεί το δικαίωμά σου να εργασθείς σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ (διοτι οπως ειπαν και οι άλλοι, δε σε κοβω να έχεις εργασθεί ή αν το έχεις κάνει, αδιαφορουσες για τα κεκτημένα σου) και γενικά το δικαίωμα του να εργάζεσαι. Και όχι δεν ειμαι ούτε συνδικαλιστής, ούτε λαικιστής, οπως σπευδουν να χαρακτηρίσουν οσους μιλάνε για εργασιακά δικαιώματα. Ειμαι απλά ένας εργαζόμενος. Σε ότι αφορά το θέμα μας, πάντα θα υπάρχει κόσμος που εργάζεται και Κυριακές και τα μεσάνυχτα κτλ κτλ. Οι ταξιτζιδες εργάζονται ολες τις ωρες πχ. Να γινουμε δηλαδη όλοι σα τους ταξιτζίδες? Ο καθενας μας παράγει ένα έργο, μια υπηρεσία. Το να δουλέψει για παράδειγμα η τράπεζα ή το μητρώο του ΙΚΑ τη Κυριακή το πρωί, ειναι το λιγότερο γελοίο. Αντιθετα το να βάλουν 1-2 φορές την εβδομάδα, να υπάρχουν απογευματινές βάρδιες, ειναι κάτι απόλυτα βολικό που θα εξυπηρετήσει και τον υπάλληλο του μητρώου του ΙΚΑ (που δε θα χρειαστει να πάρει άδεια για να κάνει τη δουλειά του στη τράπεζα), αλλά και τον τραπεζικό. Όπως έγραψα και νωρίτερα, μας βγαίνει η πιστη να κρατήσουμε τις θέσεις μας, εργαζόμαστε 12ωρα με χρήματα 6ωρου και όλα αυτά επειδή υπάρχουν κάποιοι τυποι που υποστηρίζουν οτι "υπάρχουν και χειρότερα" και "γιατι να μην εργάζεστε περισσότερο" κτλ κτλ Αλλά που να ξέρουν κάποιοι τι ειναι το 12ωρο αμα δεν ξέρουν τι σημαίνει εργασία? Υ.Γ. Μάθε 5-10 πράμματα απο τον manofsteel και τον deesnider ( με τους οποιους μπορει να διαφωνω σε άλλα ζητήματα, αλλά οι άνθρωποι κάνει μπαμ οτι έχουν εργασθεί στη ζωή τους (όπως και άλλοι φυσικά) 3
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν δημοσιοποίησα ποτέ περιοχόμενο προσωπικού μηνύματος αλλά όταν ο άλλος μου στέλνει μήνυμα ότι είνα deliveras και με χαρακτηρίζει κότα στην διεκδίκηση των εργασικών μου δικαιωμάτων και ότι αυτός δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του σαν τον Ζορό ένα πράγμα και έχει post καμιά χιλιάδα μόνο για χρηματηστήριο και την άνοδο του χρυσού αυτό ξεπερνάει τα όρια της γελοιότητας.Όποιος κατάλαβε ποιος είναι ο αναρχοκουμουνιστής deliveras κατάλαβε!!Αν πάλι είναι δύσκολο η αποκάλυψη έπεται...
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 .Όποιος κατάλαβε ποιος είναι ο αναρχοκουμουνιστής deliveras κατάλαβε! Ελα παραδέξου το...οι γνωσεις σου για τα εργασιακά μαρτυρουν ντιλιβερά :P 1
παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 coss Παλι αρχισες με τις ταμπελες; BTW πρεπει να εχεις προβλημα με τον υπνο. 12ωρη εργασια και 16 ωρες στο φορουμ. Περιεργα πραγματα
LogokrisiaGR Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Delivery χρυσού... ή αλλιώς μαυραγορίτης... 1
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 coss Παλι αρχισες με τις ταμπελες; BTW πρεπει να εχεις προβλημα με τον υπνο. 12ωρη εργασια και 16 ωρες στο φορουμ. Περιεργα πραγματα Τις ταμπέλες τις βάζεις πρωτος οταν γράφεις για επαναστάσεις μέσω φορουμ και προσβάλεις τα παιδιά απο πάνω. Βλέπεις? Εγω και τα παιδιά απο πάνω έχουμε χρόνο για όλα. Αλλοι έχουν τόσο χρόνο που χάνουν στο μέτρημα τις online ωρες των άλλων στο insomnia Πάντως αν το πας βάση ποσταρισματος θα πρεπει να βγάλει άνεργο το μισό φορουμ...χαχαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα