man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Βρε κουτά (που έλεγε και η Μαλβίνα τα πιάνεται γρήγορα.)Τι ατσίδες που είστε Καλά αφού είδα και αυτό ότι ό έχων αβαταρ υδρόβιου πτηνού είναι επαναστάτης αναρχοκουμουνιστής ηγέτης στο κίνημα για τα εργασικά δικαιώματα τι στο διάολο.Θα παραθέσω το γνωστό άσμα (τα λόγια είναι περιττά) Τις ταμπέλες τις βάζεις πρωτος οταν γράφεις για επαναστάσεις μέσω φορουμ και προσβάλεις τα παιδιά απο πάνω. Βλέπεις? Εγω και τα παιδιά απο πάνω έχουμε χρόνο για όλα. Αλλοι έχουν τόσο χρόνο που χάνουν στο μέτρημα τις online ωρες των άλλων στο insomnia Πάντως αν το πας βάση ποσταρισματος θα πρεπει να βγάλει άνεργο το μισό φορουμ...χαχαχαχαχαχαχα Επίσης υπάρχουμε και εμείς που δουλεύουμε τρεις τα χαράματα με 11 το μεσημέρι για να μπορούν όλοι οι αγωνιστές να φάνε ψωμάκι το μεσημέρι αφού εμείς έχουμε σκυμένο το κεφάλι.
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Βρε κουτά (που έλεγε και η Μαλβίνα τα πιάνεται γρήγορα.)Τι ατσίδες που είστε Καλά αφού είδα και αυτό ότι ό έχων αβαταρ υδρόβιου πτηνού είναι επαναστάτης αναρχοκουμουνιστής ηγέτης στο κίνημα για τα εργασικά δικαιώματα τι στο διάολο.Θα παραθέσω το γνωστό άσμα (τα λόγια είναι περιττά) Εδω ρε συ, η περιηγηση στο insomnia υποδηλωνει άνεργο
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Χίλιες φορές με αυτά που ακούμε εδώ μέσα! Εδω ρε συ, η περιηγηση στο insomnia υποδηλωνει άνεργο Δεν το ήξερες;Δεν υπάρχουν ακόμα τα κινητά που σου επιτρέπουν να μπαίνεις στο ίντερνετ ούτε και pc στις δουλειές!Μετά από 30 χρόνια και να δούμε.... 1
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ούτε και pc στις δουλειές! Α ωστε αντι να δουλευεις μπαινεις στα ινσομνια ε??? Τεμπέλη :P :P 1
deesnider Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχουν ακόμα τα κινητά που σου επιτρέπουν να μπαίνεις στο ίντερνετ ούτε και pc στις δουλειές! Το έχεις πνίξει στο αλεύρι το κινητό! 2
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Το έχεις πνίξει στο αλεύρι το κινητό! Φίλε μου άρεσε αυτό ωστόσω δεν είμαι στην ζύμωσηΧαχαχαχαχαχ Είμαι στο φόρτωμα όταν βγαίνουν ψημένα και στην διανομή τους στα διαφορα χωριά του Δήμου νίκαιας στον νομό ΛάρισαςHowever μου έφτιαξες την διάθεση χρόνια είχα να ρίξω τόσο γέλιο.
deesnider Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Φίλε μου άρεσε αυτό ωστόσω δεν είμαι στην ζύμωσηΧαχαχαχαχαχΕ Ε, εντάξει! Είπες για φούρνο και πέταξα αυτό που μού ήρθε πρώτο στο μυαλό! 1
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Το έχεις πνίξει στο αλεύρι το κινητό! Βρήκε κινητό στη τυρόπιτά του!! 1
pournaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Παντως πως καταφερατε παλι να συνεχιζετε 15 σελιδες να μπλεκετε το ωραριο με την παρανομη και ανασφαλιστη εργασια, μονο εδω μπορουμε να το δουμε. Παγκοσμια πρωτοτυπια παλι.
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Βρήκε κινητό στη τυρόπιτά του!! Δεν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος θείο 2
tolis_01 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Παντως πως καταφερατε παλι να συνεχιζετε 15 σελιδες να μπλεκετε το ωραριο με την παρανομη και ανασφαλιστη εργασια, μονο εδω μπορουμε να το δουμε. Παγκοσμια πρωτοτυπια παλι. Επειδή οι νέοι νόμοι σε συνδιασμό με τους παλιούς (ουσιαστική αδυναμία καταγγελίας εργοδότη) βοηθάνε ώστε η παράνομη και ανασφάλιστη εργασία να επεκταθεί. Δεν είναι άσχετα.
deesnider Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Βρήκε κινητό στη τυρόπιτά του!! Δε δουλεύει το link...φτιάξ' το αμέσως!!! 3
παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Παντως πως καταφερατε παλι να συνεχιζετε 15 σελιδες να μπλεκετε το ωραριο με την παρανομη και ανασφαλιστη εργασια, μονο εδω μπορουμε να το δουμε. Παγκοσμια πρωτοτυπια παλι.Διαβαζεις αυτο και μετα το ποστ #167 και ολα ειναι ξεκαθαρα. Τεσπα, οποιος θελει ακολουθει αυτα πουλεω εγω, δηλαδη παει στην επιθεωρηση εργασιας και ζηταει βοηθεια ή ακολουθει αυτα που λενε τα παιδια απανω δηλαδη να κλαις την μοιρα σου.
pournaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Επειδή οι νέοι νόμοι σε συνδιασμό με τους παλιούς (ουσιαστική αδυναμία καταγγελίας εργοδότη) βοηθάνε ώστε η παράνομη και ανασφάλιστη εργασία να επεκταθεί. Δεν είναι άσχετα. Αρα καλα ελεγε το παπι πιο πανω, ολοι 8-2 ωστε να μην επεκταθει η ανασφαλιστη εργασια. Γιατι αντιδρατε τωρα, και δεν αντιδρασατε τοσα χρονια; Το μεγαλυτερο ποσοστο των επαγγελματων δεν εχει τετοιο ωραριο, οποτε η επεκταση της παρανομης και ανασφαλιστης εργασιας ηταν μονιμο και κλασικο φαινομενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα