man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 1. Αρα το προιβλημα δεν ειναι οι εξτρα μερες, αλλα η ελλειψη ελεγχου που φερνει τον καθε επαγγελματια να κανει οτι θελει. Αν αυριο ομως γινει μια πορεια για αυτες τις εξτρα κυριακες, με δικαιολογια την παρανομη εργασια, δε θα αναρωτηθεις, γιατι τοσα χρονια για την ιδια παρανομη εργασια τις ιδιες μερες, απλα απο αλλους κλαδους, δεν εκαναν καμμια αντιδραση; Και οχι η παρανομη εργασια δεν νομιμοποιειται, συνεχιζει να ειναι παρανομη. Το οτι δεν υπαρχουν ελεγχοι δε δικαιολογει την αντιδραση αυτη. Το να αντιδρας για την κυριακη, δειχνει οτι αποδεχεσαι την ελλειψη ελεγχων και το γυρνας στην γενικη μειωση των ωραριων. Αλλα αυτο το κανεις μονοπλευρα, μονο για τα εμπορικα, και αφηνεις στην ησυχια τους (και στη συνεχιση της παρανομιας), καφετεριες, εστιατορια, κλπες εργασιες που παντα λειτουργουσαν 7ημερα. 2. Και 52 να γινουν, ισχυουν αυτα που εγραψα και στο 1. Ρε πουρνάρα εσύ έχεις δικιά σου επιχείρηση τοποθέτησης δορυφορικών κεραιών.Ο απλός εργάτης δεν μπορεί να πάει στην επιθεώρηση εργασίας ή στον επόπτη γιατί και οι δύο τον δίνουν στεγνά στον εργοδότη με αποτέλεσμα να χάσει την δουλειά του την οποία την έχει ανάγκη.Ποιο είναι το δύσκολο να καταλάβεις σε αυτά που λέμε;
deesnider Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Σορι, αλλα οταν προσπαθειτε να πεισετε το κοσμο οτι δεν πρεπει να παει στην επιθεωρηση/ικα... ε κατι δεν παει καλα με τον σκοπο των αντιδρασεων σας. Ούτε καν διαβάζεις τι γράφεται... ...αυτό που λέμε, είναι ότι καταγγελία στην ε.ε. ή δεν έχει αποτέλεσμα, ή λειτουργεί εις βάρος τού καταγγέλλοντα στην πράξη. Ακόμα να το πιάσεις; 1
παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εμείς να δεις πως έχουμε κλάσει στο γέλιο με την ιδέα ότι είσαι στην βιοπάλη και ο μόνος που διεκικεί τα εργασικά του δικαιώματα.Είπαμε να λέμε καμία μαλακία να περνάει η ώρα αλλά με μέτρο.Τώρα τι να περιμένουμε δηλαδή τον Βαρδινογιάννη με την σημαία του ΠΑΜΕ στις πορείες; Δεν μου λες ανθρωπε της βιοπαλης. Ποιο κουμπι πατας στη ζυγαρια για να παρεις αποβαρο. Τι συμβολο εχει απανω;
gigisoni Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ναι ρε φιλαρακι, ειναι ξεκαθαρο. Να πατε να πατε στην επιθεωρηση αλλα να ξερετε οτι χανετε το χρονο σας. Δεν λεω να μην πατε, αλλα να ξερετε οτι εαν πατε δεν θα εχει μεγαλη διαφορα απο το να πηγαινατε στο παρκο να ταισετε τις παπιες Δεν θα χάσεις τον χρόνο σου, τη δουλειά θα χάσεις, άφθονο χρόνο θα έχεις έπειτα. Και ναι, δεν συμβουλεύω να πάει κανείς στην επιθεώρηση, αν δεν αλλάξει αυτό το μ0υν0πανο που ονομάζεται Ελλάδα. Η συμβουλή μου είναι να ψάξει αλλού για δουλειά. 1
deesnider Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ναι ρε φιλαρακι, ειναι ξεκαθαρο. Να πατε να πατε στην επιθεωρηση αλλα να ξερετε οτι χανετε το χρονο σας. Δεν λεω να μην πατε, αλλα να ξερετε οτι εαν πατε δεν θα εχει μεγαλη διαφορα απο το να πηγαινατε στο παρκο να ταισετε τις παπιες Για πες μας εσύ που ξέρεις: Ποιος ο λόγος να πάει κάποιος στην ε.ε., όταν είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα βρεθεί με το μακρύτερο εκ των τριών στο χέρι; Τουλάχιστον, ταΐζοντας τις πάπιες, χαλαρώνεις και λιγάκι...
pournaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ρε πουρνάρα εσύ έχεις δικιά σου επιθχείρηση τοποθέτησης δορυφορικών κεραιών.Ο απλός εργάτης δεν μπορεί να πάει στην επιθεώρηση εργασίας ή στον επόπτη γιατί και οι δύο τον δίνουν στεγνά στον εργοδότη με αποτέλεσμα να χάσει την δουλειά του την οποία την έχει ανάγκη.Ποιο είναι το δύσκολο να καταλάβεις σε αυτά που λέμε; Τι εχω εγω; Ποιο ειναι το δυσκολο; Οτι επειδη δε θα δουν αποτελεσμα στο εποπτη, να μην βαλουμε τις κυριακες. Δεκτον. Αλλα γιατι να αφησουμε τις κυριακες για την καφετερια; Γιατι να αφησουμε τις κυριακες για το νυχτοφυλακα; Αυτοι ειναι αλλουνου θεου παιδια; Γιατι να μην προστατευσουμε κι αυτους τους κλαδους;
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δεν μου λες ανθρωπε της βιοπαλης. Ποιο κουμπι πατας στη ζυγαρια για να παρεις αποβαρο. Τι συμβολο εχει απανω; Το σύμβολο του χρυσού AU και του δολαρίου$ Σε κάλυψα αγωνιστή μου;
παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ούτε καν διαβάζεις τι γράφεται... ...αυτό που λέμε, είναι ότι καταγγελία στην ε.ε. ή δεν έχει αποτέλεσμα, ή λειτουργεί εις βάρος τού καταγγέλλοντα στην πράξη. Ακόμα να το πιάσεις; Αρα σωστα γραφω. Θελετε να πεισετε το κοσμο να ΜΗΝ παει στη επιθεωρηση. Επειδη το ενα και επειδη το αλλο. Το θεμα ειναι οτι ο εργαζομενος δεν πρεπει να πει στην επιθεωρηση επειδη εαν παει θα βγει χαμενος. Αυτο λετε και ξαναλετε. Το σύμβολο του χρυσού ΑΘ και του δολαρίου$ Σε κάλυψα αγωνιστή μου; Καλα το καταλαβα. μετα απο τον coss που δουλευει 12ωρες εχουμε και εσανατον φουρναρη που δεν ξερει ουτε καν το κουμπι για το αποβαρο στην ζυγαρια.
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Τι εχω εγω; Ποιο ειναι το δυσκολο; Οτι επειδη δε θα δουν αποτελεσμα στο εποπτη, να μην βαλουμε τις κυριακες. Δεκτον. Αλλα γιατι να αφησουμε τις κυριακες για την καφετερια; Γιατι να αφησουμε τις κυριακες για το νυχτοφυλακα; Αυτοι ειναι αλλουνου θεου παιδια; Γιατι να μην προστατευσουμε κι αυτους τους κλαδους; Στο ξανά είπα ρε πουρνάρα επειδή κάποιοι πρέπει να δουλέψουν και τις κυριακές αυτό σημαίνει ότι πρέπι να τους πάρει η μπάλα όλους;
pournaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Στο ξανά είπα ρε πουρνάρα επειδή κάποιοι πρέπει να δουλέψουν και τις κυριακές αυτό σημαίνει ότι πρέπι να τους πάρει η μπάλα όλους; Τι σημαινει πρεπει; Το πρεπει γινεται διοτι θες εσυ να πιεις τον καφε σου, ενω δε γινεται αν θες να παρεις ντοματες;
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 1. Αρα το προιβλημα δεν ειναι οι εξτρα μερες, αλλα η ελλειψη ελεγχου που φερνει τον καθε επαγγελματια να κανει οτι θελει. Αν αυριο ομως γινει μια πορεια για αυτες τις εξτρα κυριακες, με δικαιολογια την παρανομη εργασια, δε θα αναρωτηθεις, γιατι τοσα χρονια για την ιδια παρανομη εργασια τις ιδιες μερες, απλα απο αλλους κλαδους, δεν εκαναν καμμια αντιδραση; Και οχι η παρανομη εργασια δεν νομιμοποιειται, συνεχιζει να ειναι παρανομη. Το οτι δεν υπαρχουν ελεγχοι δε δικαιολογει την αντιδραση αυτη. Το να αντιδρας για την κυριακη, δειχνει οτι αποδεχεσαι την ελλειψη ελεγχων και το γυρνας στην γενικη μειωση των ωραριων. Αλλα αυτο το κανεις μονοπλευρα, μονο για τα εμπορικα, και αφηνεις στην ησυχια τους (και στη συνεχιση της παρανομιας), καφετεριες, εστιατορια, κλπες εργασιες που παντα λειτουργουσαν 7ημερα. 2. Και 52 να γινουν, ισχυουν αυτα που εγραψα και στο 1. Μα η έλλειψη ελέγχων ηταν ένα απο τα βασικά αιτήματα των εμπορυπαλλήλων και γενικά των εργατικων συνδικαλιστικών οργάνων, χρονια τωρα. Δεν ειναι κάτι καινουργιο αυτο. Οπως σου έγραψα και παραπάνω, η αντιδραση δεν είναι μονο για τις Κυριακές. Ειναι γενική, διοτι ωθεί στην αυξηση της παράνομης εργασιας κτλ κτλ. Παρεμπιπτόντως η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αντιπροσωπεύουν θεωρητικά όλους τους υπαλληλους ακομα και οταν ειναι σε καφετέριες κτλ κτλ. Μονο που η καφετέρια, λειτουργεί με άλλη λογικη. Δε μπορει ο υπάλληλος της να κάνει καταγγελία, οτι τον εκμεταλλευονται επειδή δουλευει Κυριακές, εφόσον η καφετέρια, επιτρέπετε βαση νομου να ειναι ανοιχτη, αφου αποτελεί ψυχαγωγικού χαρακτήρα επιχείρηση. Μη μπερδεύεσαι με τις επιχειρήσεις. Με άλλα δεδομένα προσλαμβάνεσαι σε μια καφετέρια, με αλλα σε ένα μαγαζι ρουχων, με άλλα σε μια τράπεζα. Αρα σωστα γραφω. Θελετε να πεισετε το κοσμο να ΜΗΝ παει στη επιθεωρηση. Επειδη το ενα και επειδη το αλλο. Τωρα σοβαρά...τρολάρεις??? 4 ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ σε επιθεώρηση ειναι περιττό. Δε σου λένε να μη πας, Σου λένε οτι ειναι περιττό, διοτι πολυ πιθανον να βγεις ζημιωμένος ακόμα και αν δικαιωθείς. Διότι σε κάθε περιπτωση θα μεινεις χωρις δουλειά. Τι δε καταλαβαινεις απο αυτό?? Το νόμιμο ειναι να πας στην επιθεώρηση, αλλά ο κόσμος πλέον δεν πάει, διοτι χάνει τη δουλειά του. Η επιθεωρηση βοηθάει σε απειροελάχιστες περιπτώσεις. Το πρεπει γινεται διοτι θες εσυ να πιεις τον καφε σου, ενω δε γινεται αν θες να παρεις ντοματες; Ειναι επιλογη των καφετεριών να ζητήσουν αυτά τα ωραρια εργασίας, διοτι πάντα υπάρχει κοσμος που θα πάει για καφέ. Αντιθετα στις 12 το βράδυ δε θα πας για ντομάτες. Θέμα λογικης ειναι. Το οτι καλός η κακός οι καφετέριες λειτουργουν έτσι από τοτε που λειτουργει το κράτος μας, δε σημαίνει οτι πρέπει να λειτουργουν έτσι και ολοι οι άλλοι.
deesnider Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αρα σωστα γραφω. Θελετε να πεισετε το κοσμο να ΜΗΝ παει στη επιθεωρηση. Επειδη το ενα και επειδη το αλλο. Το θεμα ειναι οτι ο εργαζομενος δεν πρεπει να πει στην επιθεωρηση επειδη εαν παει θα βγει χαμενος. Αυτο λετε και ξαναλετε. Πολύ σωστά! Αλλά όχι γενικώς «επειδή το ένα και επειδή το άλλο». Επειδή - συγκεκριμένα - θα χάσει τη δουλειά του αν το κάνει. Από τη στιγμή όμως που δε θα τον προσλάβεις εσύ μετά, μπορείς πολύ εύκολα και άνετα να πετάς κούφιες θεωρίες. 2
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Το σύμβολο του χρυσού AU και του δολαρίου$ Σε κάλυψα αγωνιστή μου; Επειδη ειμαι άσχετος με αυτά...Αυτό το ΟUF που εμφανιζεται καμια φορά, δεν ειναι φανταζομαι επειδη δυσανασχετει η ζυγαριά απ τα κιλά μου ε?? :P 1
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγώ επιμένω: Ο τίτλος είναι παραπλανητικός. Μας περνάει υποσυνείδητα και με υπογείους τρόπους ότι τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά κάθε Κυριακή, κάτι το οποίο αποτελεί παραπληροφόρηση. Μιλάμε μόνο για αργίες και κάποιες γιορτές όπου κάποια μαγαζιά έκλειναν. Τώρα πια απλά θα είναι προαιρετικό και εάν θέλουν θα ανοίγουν. Τόσο απλό! Και για όσους αρχίζουν να λένε ότι ο εργοδότης δεν θα τους τις πληρώνει αυτές τις ημέρες να του κάνουν μήνυση και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Ναι, μπορεί να να δωροδοκούν τους επιθεωρητές, αλλά ας δούμε εάν μπορεί να δωροδοκήσει και το δικαστικό σώμα.
man of steel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αρα σωστα γραφω. Θελετε να πεισετε το κοσμο να ΜΗΝ παει στη επιθεωρηση. Επειδη το ενα και επειδη το αλλο. Το θεμα ειναι οτι ο εργαζομενος δεν πρεπει να πει στην επιθεωρηση επειδη εαν παει θα βγει χαμενος. Αυτο λετε και ξαναλετε. Καλα το καταλαβα. μετα απο τον coss που δουλευει 12ωρες εχουμε και εσανατον φουρναρη που δεν ξερει ουτε καν το κουμπι για το αποβαρο στην ζυγαρια. Ποιος είπε ότι είμαι φούρναρης;Αλλά από άνθρωπο που δεν ξέρει ούτε να διαβάζει αστο τι ασχολούμε δεν πάω για ψάρεμα;Δεν ήξερα ότι πρέπει να ξανάζυγίσω το ψωμί που είναι στάνταρ όταν το διανέμω στον πελάτη όταν όλοι ξέρουμε ότι είναι μισό και ένα κιλό.Επίσης δεν ήξερα ότι πρέπει να ξαναζυγίσω το γάλα που είναι συσκευασμένο όπως και την τυρόπιτα που είναι στάνταρ η τιμή της,Ρε παπί έχεις iq ραδικιού;Έτσι για να ξέρω δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα