Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή το ΠΑΜΕ τόσες πορείες δεν τις κάνει για τα δικαιώματα του εργαζομένου;Γιατί τις κάνει;

Κατά την άποψή μου, για να δικαιολογήσει την ύπαρξη των συνδικαλιστών.

• Απαντ. 470
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ειπα οτι εκανες λαθος η σωστα.

αλλα αν γινοταν αυτο πριν 5 χρονια θα ειχε διαφορα?

5 χρόνια πριν και δεν σου κάνω πλάκα ενώ ήμουν στην βιοκαρπέτ είχα άλλες τρεις προτάσεις για δουλειά και μάλιστα ανοιχτές.Άλλα τα δεδομένα του τότε.όπως σου είπα εγώ παράτησα την δουλειά στον όμιλο το 2012 αλλά είχα βρει άλλη γιατί δεν δέχτηκα την μείωση στα 540 ευρώ!Αν δεν έβρισκα άλλη όμως όντως θα έσκυβα το κεφάλι και θα δούλευα για τα παιδιά μου!Δεν μπορώ να στο πω πιο απλά.Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά αν δεν έχεις είναι δύσκολο να καταλάβεις πως μιλάω.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις

Δηλαδή το ΠΑΜΕ τόσες πορείες δεν τις κάνει για τα δικαιώματα του εργαζομένου;Γιατί τις κάνει;

Για να βάζουν κάποιοι συνδικαλιστές φακελάκια στις τσέπες τους (ξέρεις, παρόμοια με των γιατρών ένα πράγμα).

Και να προσπαθούν κάποιοι μέσω πορειών να ρίξουν κυβερνήσεις (χα, εδώ γελάμε!) και να πάρουν ψήφους παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις

Δεν με νοιάζει τι κάνει το ΠΑΜΕ και με ποιο σκοπό αυτό που σου είπα είναι ότι δεν έπιασες το νόημα του post οπου αναφέρθηκα στο ΠΑΜΕ ότι ήταν ειρωνικό.

Δημοσ.

Το διαβασα το ποστ αλλα να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα ποια ειναι θεση σου. ΔΗλαδη θα επρεπε να """"""δουλευουν""""""" τζαμπα;

Θα έπρεπε να κάνουν κουμάντο να βρουν αλλού δουλειά όταν ξεκίνησε το πρόβλημα, όπως είχα συμβουλεύσει ο ίδιος τον γαμπρό μου όταν πρωτοξεκίνησε το αφεντικό να μην πληρώνει. Όχι να αφήσουν την κατάσταση να φτάσει στο αμήν και να μπουν μέσα χιλιάδες ευρώ.

Αν βάλεις τα μαύρα, ο γαμπρός μου έχασε πάνω από 20 χιλιάρικα. Αν είχε ακολουθήσει την συμβουλή μου και έψαχνε για άλλη δουλειά χρόνια πριν, όπως του είχα πει, αυτά τα 20 δεν θα τα είχε χάσει. Αλλά με έγραψε κανονικότατα, και να το αποτέλεσμα τώρα.

Ή να σηκώνονταν να φύγουν από τότε. Χωρίς δουλειά τότε, χωρίς δουλειά και τώρα, αυτό και το ίδιο.

Δημοσ.

Παρακαλώ λίγο σεβασμό στους λαϊκούς αγωνιστές

Έχουν φάει τα νιάτα τους στις πορείες και τα βουλευτικά έδρανα για εσάς και αυτό είναι το ευχαριστώ;

Δεν με νοιάζει και ειρωνείες;

Δημοσ.

Παρακαλώ λίγο σεβασμό στους λαϊκούς αγωνιστές

Έχουν φάει τα νιάτα τους στις πορείες και τα βουλευτικά έδρανα για εσάς και αυτό είναι το ευχαριστώ;

Δεν με νοιάζει και ειρωνείες;

Θα τρολάρεις πολύ ώρα ακόμα;

Δημοσ.

292 post είπε κάποιος κάτι ουσιαστικό;

Αμε, πχ εγω εμαθα πως ειμαι επιχειρηματιας/μεγαλο-trader/αεργος/εργαζομενος_που_μιλαει_εκ_του_ασφαλους.

εδιτ α και δεν ξερω να διαβαζω.

Δημοσ.

Αμε, πχ εγω εμαθα πως ειμαι επιχειρηματιας/μεγαλο-trader/αεργος/εργαζομενος_που_μιλαει_εκ_του_ασφαλους.

Δηλαδή είσαι μεροκαματιάρης που έχεις πρόβλημα με το αφεντικό και βρίσκεις λύση στην Επιθεώρηση;

Συγγνώμη αλλά αμφιβάλλω αν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου.

Εκτός και αν ήταν σε μαγαζί του μπαμπά σου.

Δημοσ.

Άρα καταλήγουμε πάλι στην αιτία όλων αυτών των προβλημάτων: ότι όσο δεν αλλάζουμε νοοτροπία θα πηγαίνουμε κατά διαόλου.

Δε φύγαμε ποτέ απ' αυτό, ώστε να χρειάζεται να καταλήξουμε πάλι. Το θέμα ξέρεις ποιο είναι; Ότι όταν ο σκοπός σου είναι να αλλάξεις κάτι, το οποίο είναι σάπιο εκ βάθρων - είτε αυτό λέγεται κρατικός μηχανισμός, είτε ...νοοτροπία - ξεκινάς από τη ρίζα και προχωράς προς τα κλαράκια.

Όταν από τη μία μεριά στηρίζεις με την ψήφο σου - και μάλιστα κατ' επανάληψιν, επί σειρά δεκαετιών και συνεχίζεις μέχρι σήμερα - αυτούς που δημιούργησαν και διόγκωσαν αυτό το τσίρκο που λέγεται «ελληνικό κράτος», είσαι τουλάχιστον αστείος αν προσπαθείς να ξεκινήσεις την αλλαγή, χτυπώντας το μεμονωμένο τομέα που ενίοτε σε ενοχλεί, σε θίγει, καταπατά το χ ή ψ δικαίωμά σου, ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

Αυτούς τους διεφθαρμένους, δήθεν ελεγκτικούς μηχανισμούς όπως η επιθεώρηση εργασίας εν προκειμένω, τους εδραίωσαν αυτοί στους οποίους εσύ αναθέτεις τη διακυβέρνηση τής χώρας σου...

...κι ενώ δε σταματάς να τους ενισχύεις με την ψήφο σου, επικεντρώνεις τον ...αγώνα σου στο να καταπολεμάς - μάλλον, στο να νομίζεις ότι το κάνεις - αυτό που δημιούργησαν οι δικές σου επιλογές και αποφάσεις.

Εν ολίγοις, ναι: Το «κατά διαόλου» θα το έχουμε στο τσεπάκι για πολύ καιρό ακόμα. Έχουμε αποδείξει ότι τη βρίσκουμε με τις βουρδουλιές και το αλάτι στις πληγές...

• Like 1
Δημοσ.

Το «κατά διαόλου» θα το έχουμε στο τσεπάκι για πολύ καιρό ακόμα. 

Κάποια στιγμή όμως θα σταματήσουμε να πηγαίνουμε κατά διαόλου και θα τον φτάσουμε πραγματικά.

Δημοσ.

Η δεν ξέρεις να διαβάζεις ή παραποιείς τα λεγόμενα των άλλων σε σχέση με την επαγγελματική τους ιδιότητα αναθεματίζοντας τους κιόλας γιατί δεν ξέρουν να χειρίζονται εξοπλισμό που τους είναι παντελώς ασχετος στην δουλειά τους με μόνο όφελος να μας πείσεις ότι μόνο εσύ είσαι ο σκληρά εργαζόμενος που παλεύει για τα εργασικά δικαιώματα ανελλειπώς ,ενώ εμείς είμαστε κάποιοι τεμπέληδες που δεν έχουν τι να κάνουν και γράφουν σε ένα forum προσπαθώντας να εμποδίσουν τον κόσμο να διεκδικήσει αυτά που του αξίζουν, ανεξάρτητα αν η πραγματικότητα σε διαψεύδει κατηγορηματικά μέσα από τις τόσες και τόσες περιπτώσεις συγγενών και φίλων και συναδέλφων στην δουλειά  οι οποίοι έχασαν την εργασία τους επειδή διεκδίκησαν το δίκιο τους.Και είσαι και θιγμένος αντί να ακούσεις αυτές τις χιλιάδες περιπτώσεις που θα σε προσγειώσουν στην πραγματικότητα των συνθηκών εργασίας εκεί έξω.Σου εύχομαι να αντιληφθείς ταχύτατα τι γίνεται εκεί έξω αλλιώς θα βρεθείς σε δυσσάρεστες καταστάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...