Προς το περιεχόμενο

iPhone 3GS


Dsq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχθές μου έδωσαν τσάμπα ένα iPhone 3GS το έβαλα στα iTunes όλα καλά,έτσι όπως καθομουν κλείνει το κινητό κι πάω να το ανοίξω και κόλαγε στο μήλο το ξανά προσπάθησα να το ξανά ανοίξω μου έλεγε ότι δεν έχει μπαταρία λέω τέλος παντός γυρνάνω σπίτι και το βάζω στην φωρτηση και άνοιγε κανονικά και όταν είδα αν έφτεγε όντως η μπαταρία ήταν στο 42% αυτό μου το έχει κάνει κάπου στις 2-3 φορές (στο κινητό έχει χαλάσει το home button και μου βγάζει όλοι τη ώρα την φωνητική κλήση και το λειτουργό από touch και τελευταίο το κινητό το έχω κάνει restore/set up as new) οποίος ξέρει τίποτα άμεση απάντηση ευχαριστώ

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να έχω εξειδικευμένες γνώσεις...

προφανώς τόσο η μπαταρία.

Το home button δεν κατάλαβα που κολλάει αλλά αν είναι να το πας για φτιάξιμο, φτιάξε τα και τα 2. Δηλαδή αντικατέστησε τη μπαταρία και το home button.

Τι άλλη απάντηση περιμένεις δεν ξέρω, αφού, όπως καταλαβαίνω εγώ, τα προβλήματα είναι hardware.

Από τη στιγμή που έχεις κάνει επαναφορά στα εργοστασιακά, δε νομίζω να είναι software που σου κλείνει. Η λογική λέει μπαταρία.

Εκτός αν έχει τίποτα περιέργες εφαρμογές που τρέχουν από πίσω (δεν ξέρω τί μπορεί να είναι, απλά just in case ρίξε μια ματιά μπας και...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό με το κλείσιμο από εμπειρία έχει να κάνει με μπαταρία. Γενικά δεν είναι πολύ ακριβές, μια φίλη με 3gs που αλλαξε μπαταρία σε τεχνικό δικό μας της πήγε κανα 20άρικο. Το home button κοστίζει επίσης κάπου εκεί ίσως λίγο παραπάνω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...