Πέτρος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Τον επήρα κι εγώ, κάπου πρέπει να ξεφορτώσω τους 2 παλιούς εξωτερικούς οι οποίοι δε μου τα λένε καθόλου καλά. Καλά φαίνεται να τα πηγαίνει.
deesnider Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 τοσο καλοι ειναι; ειχα παρει και εγω 3 απο αυτους.. ο ενας που μπηκε στο PC και δουλεψε αρκετα, χαλασε.. Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό. Απλώς οι δικοί μου (δύο F1/7200rpm τού 1ΤΒ και δύο F4/5400rpm των 2ΤΒ) έχουν δείξει άψογη συμπεριφορά. Δεν ακούγονται ούτε ελάχιστα (ακόμα και αυτοί των 7200rpm), παραμένουν κρύοι (κυριολεκτικώς) ακόμα και μετά από 24ωρα λειτουργίας και είναι ταχύτατοι κατά τη μεταφορά δεδομένων από και προς αυτούς (ακόμα και οι «green»).
MasterX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) χα... τυχαινει να εχω και εγω 2 χ F1 του 1ΤΒ σαν βασικοι δισκοι στο συστημα μαζι με τον SSD... δουλευουν 3 χρονια αρκετα σκληρα και μεχρι στιγμης ολα καλα!!! τελευταια παντως με τις ζεστες ολοι εχουν θεμα θερμοκρασιας.. αν δεν ανοιξω κλιματισμο στο δωματιο, ξεκινανε με θερμοκρασιες 31C (αυτες τις μερες συγκεκριμενα) και πανε μετα απο λιγη ωρα χρησης στους 42-43... αλλα ειναι λογικο πιστευω Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2013 από MasterX
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Βάζετε κανένα σποιλερ όταν είστε οφτοπικ. Πάντως master χτυπα κανένα ξύλο, γιατί την άλλη φορά που μίλησες για τον δίσκο την επόμενη μέρα σου χάλασε. Όταν ένας δίσκος είναι δροσερός έχει όπως λες 42-43 που είναι οκ όταν έχει ζεστες και προφανώς κακό airflow (ανεβασμένη θερμοκρασία περιβάλλοντος). Άλλος που δεν είναι "δροσερός" θα είχε στις ίδιες συνθήκες 50 ας πούμε χοντρικά. 9 F4 έχω (έναν ακόμα στο κουτί του - 8 γεμάτοι σχεδόν) και είναι όλοι άψογοι.
MasterX Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) ... για τον F4 που ελεγες ακομα δεν ασχοληθηκα με τη ανακτηση!!! πρεπει να το κοιταξω καποια στιγμη..ευτυχως που δεν ειμαι αγχωτικος σαν ανθρωπος Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2013 από MasterX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα