cris41 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι τις τελευταιες 3 μερες εχω πετυχει 2 μαγαζια που να πουλανε μουφες. Τελος παντων δε μπορει να γινει κατι με αυτα; Το θεμα ειναι οτι ειναι το ενα στην Ερμου και ειδα μια βερμουδα Wesc και κατι μπλουζακια Abercrombie(που δε τα πουλανε εδω) και τα ταμπελακια μονο τα οριτζιναλ δεν ηταν οσο και η ποιοτητα. Επισης ειδα και στο Ναυπλιο ενα μαγαζι που ειχε μπλουζακια χολιστερ 45€ το ενα (ας μη πω ποσο κανουν χωρις την εκπτωση κανονικα) και τα ταμπελακια ηταν ενα ασπρο μακρυ με μαυρα γραμματα Hollister. Αυτο δεν ειναι κοροιδια και απατη προς τους καταναλωτες; Ειδικα στο 1ο μαγαζι που δοκιμασα τη βερμουδα και ειδα στο δοκιμαστηριο οτι ηταν αδεια απο χαρτια μεσα λεω ημαρτον να δωσω 45€ για βερμουδα που δε ξερω αν θα κρατησει.
isay Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι τις τελευταιες 3 μερες εχω πετυχει 2 μαγαζια που να πουλανε μουφες. Τελος παντων δε μπορει να γινει κατι με αυτα; Το θεμα ειναι οτι ειναι το ενα στην Ερμου και ειδα μια βερμουδα Wesc και κατι μπλουζακια Abercrombie(που δε τα πουλανε εδω) και τα ταμπελακια μονο τα οριτζιναλ δεν ηταν οσο και η ποιοτητα. Επισης ειδα και στο Ναυπλιο ενα μαγαζι που ειχε μπλουζακια χολιστερ 45€ το ενα (ας μη πω ποσο κανουν χωρις την εκπτωση κανονικα) και τα ταμπελακια ηταν ενα ασπρο μακρυ με μαυρα γραμματα Hollister. Αυτο δεν ειναι κοροιδια και απατη προς τους καταναλωτες; Ειδικα στο 1ο μαγαζι που δοκιμασα τη βερμουδα και ειδα στο δοκιμαστηριο οτι ηταν αδεια απο χαρτια μεσα Αφού εχεις τη γνώση και εμπειρία οτι τα χ μαγαζιά εχουν προϊοντα μαϊμου, μπορείς να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου και τις αρχές καλώντας το 1520 και κάνοντας καταγγελία ημαρτον να δωσω 45€ για βερμουδα που δε ξερω αν θα κρατησει. 45 ευρώ για μια βερμουδα; 2
cris41 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Aυτο δε γνωριζα. Οσο για τη βερμουδα ηταν καλα τα λεφτα της αλλα εννοω οτι ημαρτον με την λογικη να ειναι μουφα και να μη κρατησει. Αυτο εννουσα.
deesnider Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Προσωπικά πάντως, δε μπορώ ν' αποφασίσω αν είναι πιο ηλίθιο - τουλάχιστον όσο αφορά στα ρούχα - το να δίνεις έστω και λίγα λεφτά, για να μοστράρεις το φιρμάτο ταμπελάκι πάνω στη μαϊμού, από το να ξεφορτώνεις ένα σκασμό λεφτά για να πληρώσεις το - ως επί το πλείστον υπερεκτιμημένο και υπερτιμολογημένο - αυθεντικό (= δόλωμα για ψάρεμα fashion victims). 3
Porg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Να αγοράζεις μαιμού είναι ηλίθιο Απο εξωτερικό μπορείς να αγοράσεις μάρκες σε πολύ καλές τιμές 5
ANHLIKOS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Θυμίστε μου γιατι δεν λέμε τα ονόματα των μαγαζιών;Προσωπικά αποφεύγω να παίρνω μαϊμού προϊόντα. Αν μπορει να το βαστήξει η τσέπη μου και μου αρεσει κατι φιρματο το αγοράζω. Αν δεν εχω - δεν θελω να τα σκασω εκει επειδή το θερω κοροϊδία- προτιμώ χίλιες φορές ενα "noname" παρα μια μαϊμού για να το παιζω κουλ, εχω και κότερο παμε μια βολτα, στις γκόμενες. 1
Pa0ki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Να αγοράζεις μαιμού φυσικά Απο εξωτερικό μπορείς να αγοράσεις μάρκες σε πολύ καλές τιμές Ποιό το νόημα σε αυτό?
Porg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ποιό το νόημα σε αυτό? το διόρθωσα για να μη μπερδεύει
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Εγω προτιμω να παιρνω κατι noname ή τυπου pulland birth κλπ παρα να σκασω κανενα 50 ευρω για να λεω κοιταξτε με ειμαι ο γαματος που φοραει το ακριβο παντελονι και μα κανω το σκατο μου παξιμαδι εκεινο το μηνα... Αυτο μας εφαγε εμας τους νεοελληνες να κουβαλαμε μια τσαντα/πορτοφολι που ποτε δεν θα μπορεσουμε να καβαλαμε περισσοτερα λεφτα απ'οσο κανουν... Γελαω με κατι τετοιους τυπους... Εχω εναν ενδιασμο με τις γυναικες που οπως και να το κανεις πρεπει να ειναι κοκετες, οχι χυδαια ντυμενες... Αλλα οι αντρες την βγαζουν με ενα τζιν παντελονι και ενα καλο μπλουζακι... 1
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Αλλα οι αντρες την βγαζουν με ενα τζιν παντελονι και ενα καλο μπλουζακι πουκαμισάκι... Fixed. 1
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 εγώ δεν αγόρασα μια φορά στην ζωή μου φίρμαέτσι με μάθανε και δεν είναι και η φάση μου να το παίζω trendy είμαι του δρόμου και μου αρέσει φοράω όταν μπανίσω ωραίο στο μάτι μουμια φορά σκέφτηκα να κάνω μπινιά σε παπούτσι να κολήσω την στάμπα απο παπούτσι μάρκα που είχε ενας φίλος αλλα δεν το έκανα γιατι μετά σκέφτηκα "nicoc89 είσαι ηλίθιος παιδί μου?" απάντησα όχι και δεν το συνέχισα. Fixed. άντρες είπαμε όχι γέροιάκου πουκαμισάκι , αυτά μονο σε γάμους και βαφτίσια 1
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μονο για παππουτσια μαγκες αξιζει να δινεις λεφτα.. Αλλιως τα καταστρεφεις με ενα παππουτσι κακης κατασκευης.. 2
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 άντρες είπαμε όχι γέροι άκου πουκαμισάκι , αυτά μονο σε γάμους και βαφτίσια Δηλαδή κουστούμι που θα βάλεις εάν όχι σε γάμους και βαφτίσια;
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δηλαδή κουστούμι που θα βάλεις εάν όχι σε γάμους και βαφτίσια; πουθενά απο μέσα πουκάμισο και απέξω κουστούμι που αλλού θα μπορούσες να φορέσεις ?
galactikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 πουθενά απο μέσα πουκάμισο και απέξω κουστούμι σακάκι που αλλού θα μπορούσες να φορέσεις ? Εγώ προσωπικά με θυμάμαι από μικρό να βλέπω κάθε μέρα τον πατέρα μου να πηγαίνει στην δουλειά με κουστούμι (είχε dress code) και μου έχει σχηματιστεί η άποψη ότι οι άντρες πρέπει να είναι καλά ντυμένοι. Σε ειδικές περιστάσεις κουστούμια και σε πιο casual περιστάσεις ένα καλό τζιν παντελόνι ή ένα λινό-βαμβακερό και πουκάμισο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα