Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι τις τελευταιες 3 μερες εχω πετυχει 2 μαγαζια που να πουλανε μουφες. Τελος παντων δε μπορει να γινει κατι με αυτα; Το θεμα ειναι οτι ειναι το ενα στην Ερμου και ειδα μια βερμουδα Wesc και κατι μπλουζακια Abercrombie(που δε τα πουλανε εδω) και τα ταμπελακια μονο τα οριτζιναλ δεν ηταν οσο και η ποιοτητα.

Επισης ειδα και στο Ναυπλιο ενα μαγαζι που ειχε μπλουζακια χολιστερ 45€ το ενα (ας μη πω ποσο κανουν χωρις την εκπτωση κανονικα) και τα ταμπελακια ηταν ενα ασπρο μακρυ με μαυρα γραμματα Hollister. 

Αυτο δεν ειναι κοροιδια και απατη προς τους καταναλωτες; Ειδικα στο 1ο μαγαζι που δοκιμασα τη βερμουδα και ειδα στο δοκιμαστηριο οτι ηταν αδεια απο χαρτια μεσα λεω ημαρτον να δωσω 45€ για βερμουδα που δε ξερω αν θα κρατησει.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι τις τελευταιες 3 μερες εχω πετυχει 2 μαγαζια που να πουλανε μουφες. Τελος παντων δε μπορει να γινει κατι με αυτα; Το θεμα ειναι οτι ειναι το ενα στην Ερμου και ειδα μια βερμουδα Wesc και κατι μπλουζακια Abercrombie(που δε τα πουλανε εδω) και τα ταμπελακια μονο τα οριτζιναλ δεν ηταν οσο και η ποιοτητα.

Επισης ειδα και στο Ναυπλιο ενα μαγαζι που ειχε μπλουζακια χολιστερ 45€ το ενα (ας μη πω ποσο κανουν χωρις την εκπτωση κανονικα) και τα ταμπελακια ηταν ενα ασπρο μακρυ με μαυρα γραμματα Hollister. 

Αυτο δεν ειναι κοροιδια και απατη προς τους καταναλωτες; Ειδικα στο 1ο μαγαζι που δοκιμασα τη βερμουδα και ειδα στο δοκιμαστηριο οτι ηταν αδεια απο χαρτια μεσα

Αφού εχεις τη γνώση και εμπειρία οτι τα χ μαγαζιά εχουν προϊοντα μαϊμου, μπορείς να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου και τις αρχές καλώντας το 1520 και κάνοντας καταγγελία

ημαρτον να δωσω 45€ για βερμουδα που δε ξερω αν θα κρατησει.

45 ευρώ για μια βερμουδα;

• Like 2
Δημοσ.

Aυτο δε γνωριζα. 

Οσο για τη βερμουδα ηταν καλα τα λεφτα της αλλα εννοω οτι ημαρτον με την λογικη να ειναι μουφα και να μη κρατησει. Αυτο εννουσα.

Δημοσ.

Προσωπικά πάντως, δε μπορώ ν' αποφασίσω αν είναι πιο ηλίθιο - τουλάχιστον όσο αφορά στα ρούχα - το να δίνεις έστω και λίγα λεφτά, για να μοστράρεις το φιρμάτο ταμπελάκι πάνω στη μαϊμού, από το να ξεφορτώνεις ένα σκασμό λεφτά για να πληρώσεις το - ως επί το πλείστον υπερεκτιμημένο και υπερτιμολογημένο - αυθεντικό (= δόλωμα για ψάρεμα fashion victims).

• Like 3
Δημοσ.

Να αγοράζεις μαιμού είναι ηλίθιο

Απο εξωτερικό μπορείς να αγοράσεις μάρκες σε πολύ καλές τιμές

• Like 5
Δημοσ.

Θυμίστε μου γιατι δεν λέμε τα ονόματα των μαγαζιών;

Προσωπικά αποφεύγω να παίρνω μαϊμού προϊόντα. Αν μπορει να το βαστήξει η τσέπη μου και μου αρεσει κατι φιρματο το αγοράζω.

Αν δεν εχω - δεν θελω να τα σκασω εκει επειδή το θερω κοροϊδία- προτιμώ χίλιες φορές ενα "noname" παρα μια μαϊμού για να το παιζω κουλ, εχω και κότερο παμε μια βολτα, στις γκόμενες.

• Like 1
Δημοσ.

Να αγοράζεις μαιμού φυσικά

Απο εξωτερικό μπορείς να αγοράσεις μάρκες σε πολύ καλές τιμές

Ποιό το νόημα σε αυτό?

Δημοσ.

Εγω προτιμω να παιρνω κατι noname ή τυπου pulland birth κλπ παρα να σκασω κανενα 50 ευρω για να λεω κοιταξτε με ειμαι ο γαματος που φοραει το ακριβο παντελονι και μα κανω το σκατο μου παξιμαδι εκεινο το μηνα...

Αυτο μας εφαγε εμας τους νεοελληνες να κουβαλαμε μια τσαντα/πορτοφολι που ποτε δεν θα μπορεσουμε να καβαλαμε περισσοτερα λεφτα απ'οσο κανουν...

Γελαω με κατι τετοιους τυπους... Εχω εναν ενδιασμο με τις γυναικες που οπως και να το κανεις πρεπει να ειναι κοκετες, οχι χυδαια ντυμενες... Αλλα οι αντρες την βγαζουν με ενα τζιν παντελονι και ενα καλο μπλουζακι...

• Like 1
Δημοσ.

εγώ δεν αγόρασα μια φορά στην ζωή μου φίρμα
έτσι με μάθανε και δεν είναι και η φάση μου να το παίζω trendy

είμαι του δρόμου και μου αρέσει 
φοράω όταν μπανίσω ωραίο στο μάτι μου
μια φορά σκέφτηκα να κάνω μπινιά σε παπούτσι να κολήσω την στάμπα απο παπούτσι μάρκα που είχε ενας φίλος αλλα δεν το έκανα γιατι μετά σκέφτηκα "nicoc89 είσαι ηλίθιος παιδί μου?" απάντησα όχι και δεν το συνέχισα.  :-)

Fixed.

άντρες είπαμε όχι γέροι
άκου πουκαμισάκι , αυτά μονο σε γάμους και βαφτίσια 

• Like 1
Δημοσ.

άντρες είπαμε όχι γέροι

άκου πουκαμισάκι , αυτά μονο σε γάμους και βαφτίσια 

Δηλαδή κουστούμι που θα βάλεις εάν όχι σε γάμους και βαφτίσια;

Δημοσ.

Δηλαδή κουστούμι που θα βάλεις εάν όχι σε γάμους και βαφτίσια;

πουθενά

απο μέσα πουκάμισο και απέξω κουστούμι

που αλλού θα μπορούσες να φορέσεις ? 

Δημοσ.

πουθενά

απο μέσα πουκάμισο και απέξω κουστούμι σακάκι

που αλλού θα μπορούσες να φορέσεις ? 

Εγώ προσωπικά με θυμάμαι από μικρό να βλέπω κάθε μέρα τον πατέρα μου να πηγαίνει στην δουλειά με κουστούμι (είχε dress code) και μου έχει σχηματιστεί η άποψη ότι οι άντρες πρέπει να είναι καλά ντυμένοι. Σε ειδικές περιστάσεις κουστούμια και σε πιο casual περιστάσεις ένα καλό τζιν παντελόνι ή ένα λινό-βαμβακερό και πουκάμισο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...