Star_Light Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Καλησπερα στο κολυμβητηριο που κανω προπονησεις τις προαλλες πετυχα εναν τυπο που ειχε κατι περιεργα στην πλατη του (δεν φαινοντουσαν πολυ) αλλα εγω τα παρατηρησα και τον ρωτησα τι ειναι αυτο. Μου ειπε ποικιλοχρους πυτιριαση οταν τον ρωτησα οτι ειναι μεταδοτικο μου ειπε οχι. Λετε να μας κολλησει τιποτα αυτος στους υπολοιπους? κανονικα το κολυμβητηριο θελει χαρτια καρδιολογου και δερματολογου. Δεν ξερω μου εκανε εντυπωση αυτο και δεν εχω ρωτησει ακομη και καποιον δερματολογο γιατι δεν εχω κανεναν γνωστο.
firewalker Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Mυκητίαση είναι. Δεν είναι κολλητική. Δεν σημαίνει όμως πως έχει αυτό επειδή έτσι σου είπε... Μπορεί να έχει κάτι μεταδοτικό και να το κρύβει. 3
Star_Light Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Mυκητίαση είναι. Δεν είναι κολλητική. Δεν σημαίνει όμως πως έχει αυτό επειδή έτσι σου είπε... Μπορεί να έχει κάτι μεταδοτικό και να το κρύβει. Ε καλα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις για τον οποιονδηποτε. Και δεν ειναι και υποχρεωμενος να στο πει νομιζω λογω ιατρικου απορρητου? κατι τετοιο ισως ΑΚομη και αν αυτος ειναι αρρωστος πχ η ευθυνη πεφτει πανω σε εκεινον που βρισκεται εκει για να ελεγχει ποιους ερχονται να εγγραφουν
kuzko21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 οχι , δεν εχει υποχρεωση να σου πει τι εχει , παρολαυτα το κολυμπητηριο εχει υποχρεωση να ελεγξει το χαρτι του γιατρου και εαν δεν πειστει (γιατι τα χαρτια αυτα συνηθως δινονται χωρις να μπεις καν στο ιατρειο) να του αποκλεισει την εισοδο. 2
Star_Light Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Οκ. Παντως αν εχει αυτο που μου ειπε εψαξα και εγω στο Ιντερνετ και ειδα οτι δεν ειναι κολλητικο βεβαια η ασθενεια αυτη προερχεται λεει απο τον ηλιο το καλοκαιρι και την ζεστη κατι τετοιο και ειναι και αρκετα συχνη και σε ατομα με ανοσοκαταστολη πχ αν καποιος εχει HIV αλλα ενταξει αυτα δεν κολλανε στην πισινα ουτε οι υπατιτιδες οποτε οκ.
pournaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγω φοβαμαι μην ειναι κολλητικο και μεσω φορουμ, και τοτε τον ηπιαμε ολοι μας. 5
headbanger Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εγω φοβαμαι μην ειναι κολλητικο και μεσω φορουμ, και τοτε τον ηπιαμε ολοι μας. μερικές φορές η βλακεία είναι
Swimmer21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 μεσα στο νερο με το χλωριο δεν κολλας κατι.. απλα να προσεχεις στα αποδυτηρια, τα μπουρνουζια, παντοφλες, κλπ..
CROM271 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εμένα αν ερχόσουν και μου το ρωτουσες αυτό δεν θα έπαιρνες απαντηση πάντως. Καμία κουτουλια μπορεί... Απλα τραγικος...
Star_Light Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 μεσα στο νερο με το χλωριο δεν κολλας κατι.. απλα να προσεχεις στα αποδυτηρια, τα μπουρνουζια, παντοφλες, κλπ.. Ενταξει ο καθενας έχει δικο του. Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν γνωριζω πολυ απο αυτα για αυτο και ρωταω.
michael92 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ενταξει ο καθενας έχει δικο του. Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν γνωριζω πολυ απο αυτα για αυτο και ρωταω. Ακόμα και κάτι φανερό να μην έχει ο άλλος μπορείς να κολλήσεις μύκητες στα αποδυτήρια. ΠΟΤΕ μην κάνεις ντουζ χωρίς παντόφλες, και γενικά απέφευγε να περπατάς ξυπόλυτος στα αποδυτήρια. Επίσης καλό είναι να έχεις δικές σου πετσέτες, ακόμα και αν σου δίνει το κολυμβητήριο. 1
Star_Light Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ακόμα και κάτι φανερό να μην έχει ο άλλος μπορείς να κολλήσεις μύκητες στα αποδυτήρια. ΠΟΤΕ μην κάνεις ντουζ χωρίς παντόφλες, και γενικά απέφευγε να περπατάς ξυπόλυτος στα αποδυτήρια. Επίσης καλό είναι να έχεις δικές σου πετσέτες, ακόμα και αν σου δίνει το κολυμβητήριο. Eννοειται ρε συ παντα με δικες μου παντοφλες και δικη μου πετσετα , παιρνω κανονικα ενα σακιδιο. Εχω μεσα το μαγιο μου μια πετσετα ενα σαμπουαν για να κανω μπανιο οταν φτασω εκει πριν μπω το σκουφακι και τα γυαλια. Το ιδιο εκανα και στο kick boxing και οταν πηγαινα παλια γυμναστηριο. Σακιδιο κανονικα και δρομο
chill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εμένα αν ερχόσουν και μου το ρωτουσες αυτό δεν θα έπαιρνες απαντηση πάντως. Καμία κουτουλια μπορεί... Απλα τραγικος... Σε κάποια χώρα που δεν ζουν νεοέλληνες θα συμφωνούσα μαζί σου απόλυτα. Στο Ελλαδιστάν όμως ξέρεις πως σκατά χορηγουνται τα "πιστοποιητικά". Είτε πρόκειται για το κολυμβητήριο, είτε για την οδήγηση, είτε για εργασία σε καφετέρεια. Θεωρώ λοιπόν πως πολύ καλά έπραξε ο Star_Light έστω και αν δεν ήταν "κομψή" η ερώτηση του. Αν περιμένει από τους σαθρούς μηχανισμούς του ανέκδοτου που θεωρείται χώρα, να προστατευτεί, ατύχησε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα