Star_Light Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Σε κάποια χώρα που δεν ζουν νεοέλληνες θα συμφωνούσα μαζί σου απόλυτα. Στο Ελλαδιστάν όμως ξέρεις πως σκατά χορηγουνται τα "πιστοποιητικά". Είτε πρόκειται για το κολυμβητήριο, είτε για την οδήγηση, είτε για εργασία σε καφετέρεια. Θεωρώ λοιπόν πως πολύ καλά έπραξε ο Star_Light έστω και αν δεν ήταν "κομψή" η ερώτηση του. Αν περιμένει από τους σαθρούς μηχανισμούς του ανέκδοτου που θεωρείται χώρα, να προστατευτεί, ατύχησε. Λες να παρεξηγηθει ο αλλος επειδη τον ρωτας για κατι πανω του το οποιο φαινεται? Δεν τον ρωτησα γιατι εχει μεγαλη μυτη η μεγαλο κεφαλι τον ρωτησα τι ειναι αυτα που εχει στην πλατη του... αν δεν θελει δεν απανταει. Τοσο προσβλητικο ειναι ?
chill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Προσβλητικό δεν είναι, είναι "άσχημο" για τον ψυχολογικό τομέα του άλλου. Π.χ. Εγω εχω 30 πόντους τομή στο στήθος. Σαν τον kratos ενα πράγμα χωρίς το six pack ε κάθε φορα θα με ρωτήσει κάποιος. Ακόμα και με γκομενα που "εσκουζε" μου χει συμβεί το ίδιο και οχι μια φορα......οk το ξέρω ότι φαίνεται, το ξέρω ότι είναι αντιαισθητικό αλλα μην καρφωνεσαι και μην ρωτάς για την τομή η οποία σίγουρα δεν θα συνοδεύεται απο ευχάριστες εμπειρίες (και ok στην περιπτωση μου η τομή σίγουρα δεν είναι μεταδοτική )
Star_Light Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Προσβλητικό δεν είναι, είναι "άσχημο" για τον ψυχολογικό τομέα του άλλου. Π.χ. Εγω εχω 30 πόντους τομή στο στήθος. Σαν τον kratos ενα πράγμα χωρίς το six pack ε κάθε φορα θα με ρωτήσει κάποιος. Ακόμα και με γκομενα που "εσκουζε" μου χει συμβεί το ίδιο και οχι μια φορα......οk το ξέρω ότι φαίνεται, το ξέρω ότι είναι αντιαισθητικό αλλα μην καρφωνεσαι και μην ρωτάς για την τομή η οποία σίγουρα δεν θα συνοδεύεται απο ευχάριστες εμπειρίες (και ok στην περιπτωση μου η τομή σίγουρα δεν είναι μεταδοτική ) Καποιοι / καποιες μπορει να ρωτανε και απο ενδιαφερον ρε φιλε. Για τομη μπορει και να μην ρωτουσα η αληθεια ειναι αμα δεν σε ηξερα γιατι ειναι αυτο που λες οτι δεν θα συνοδευεται απο ευχαριστες εμπειριες
aris1986 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ποικιλόχρους ειχα/εχω κατα καιρους (καθε δευτερο χρονο) και γω. Ειναι η πυτιριδα στο δερμα. Συνηθως εχουν και πυτιριδα στα μαλλιά. Πηγα σε 2 δερματολογους (εκραξε ο ενας τον αλλον για τις αγωγες που εδιναν) και τελικα δεν ειδα αλλαγη. Το Fangoral κατι εκανε. Αλλα και παλι... Μολις σταματησα να σκεφτομαι οτι ειναι στο σωμα μου και οι ειναι ασχημα. Εξαφανιστηκαν. (και)Ψυχολογικό ειναι. 1
CROM271 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ρε φίλε πας σε έναν άγνωστο και τον ρωτάς τι είναι αυτά τα σημάδια στο σώμα του. Και επιπλεον τον ρωτάς και αν είναι κολλητικο. Εγώ σου μιλάω ειλικρινά αν ήμουν στη θεση του παιδιού όχι μόνο δεν θα σου απαντούσα αλλά θα μανουριαζα κιόλας. Και ναι ειναι προσβλητικό αυτο που εκανες και δεν δείχνει σωστούς τροπους...
Star_Light Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ρε φίλε πας σε έναν άγνωστο και τον ρωτάς τι είναι αυτά τα σημάδια στο σώμα του. Και επιπλεον τον ρωτάς και αν είναι κολλητικο. Εγώ σου μιλάω ειλικρινά αν ήμουν στη θεση του παιδιού όχι μόνο δεν θα σου απαντούσα αλλά θα μανουριαζα κιόλας. Και ναι ειναι προσβλητικό αυτο που εκανες και δεν δείχνει σωστούς τροπους... Προσεξε απο το πολυ μανουριασμα μεσα στο Ιντερνετ μη σκισεις καμια ζαρτιερα.
CROM271 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Προσεξε απο το πολυ μανουριασμα μεσα στο Ιντερνετ μη σκισεις καμια ζαρτιερα. Καλα ρε φίλε 15 είσαι; Τι ειναι αυτα που γραφεις; Σου εξηγώ πως αυτό που έκανες ειναι είναι λάθος και εσύ μου λες για ζαρτιέρες κσι ψευτομαγκιες;
Star_Light Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Καλα ρε φίλε 15 είσαι; Τι ειναι αυτα που γραφεις; Σου εξηγώ πως αυτό που έκανες ειναι είναι λάθος και εσύ μου λες για ζαρτιέρες κσι ψευτομαγκιες; Βλαμμενος εισαι ρε? εσυ δεν εγραψες χθες οτι θα με κουτουλαγες? και τωρα μου γραφεις για τροπους και αλλα τετοια? τι ψευτομαγκια? μια ερωτηση θα εκανα αμα δεν θες δεν την απαντας και τελειωνει το θεμα εκει.Τα αλυτα σου θεματα στον ψυχιατρο οχι σε μενα. Καλο θα ηταν να μην εκανες επιθετικη κινηση παντως γιατι δεν ξερεις σε ποιον πεφτεις. Για καλο σου το λεω. Τελος
CROM271 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Τι είσαι μπρατσαρας; Παιδι της νυχτας; Χαχαχα. Η ερωτηση που εκανες είναι υποτιμητική για τον άλλο. Και ναι το είπα πως αν με ρωτουσες εμενα δεν θα έπαιρνες απαντηση. Κουτουλια αν ήμουν και ψιλοαρπαγμενος και ανάλογα και τον τρόπο που ρωτησες θα έπαιρνες...
Star_Light Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Τι είσαι μπρατσαρας; Παιδι της νυχτας; Χαχαχα. Η ερωτηση που εκανες είναι υποτιμητική για τον άλλο. Και ναι το είπα πως αν με ρωτουσες εμενα δεν θα έπαιρνες απαντηση. Κουτουλια αν ήμουν και ψιλοαρπαγμενος και ανάλογα και τον τρόπο που ρωτησες θα έπαιρνες... Αντε να εξηγησω τα αυτονοητα μια τελευταια φορα ακομη : Που να ξερω εγω για μενα δεν ειναι υποτιμητικη τον ρωταω κατι που εμφανιστηκε στο σωμα του αμα δεν εισαι κομπλεξαρας θα το εκλαβεις σαν ενδιαφερον αμα εισαι θα το δεις επιθετικα και υποτιμητικα που να ξερω εγω ο καθε τρελος πως το σκεφτεται? Και με αγενεια να απαντουσε θα εφευγα αμα ερχοταν επιθετικα ομως θα τον εδερνα επιτοπου πριν προλαβει εκεινος. Απλο Οσο για την κουτουλια σου ειπα προσεχε την ζαρτιερα γιατι σκιζεται ευκολα τι δεν καταλαβαινεις?Και το ξαναλες
CROM271 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εσύ από ενδιαφερον τον ρώτησες δηλαδή. Και τον ρώτησες και αν είναι κολλητικο για να βρειτε μια λυση στο προβλημα του και τις συναναστροφές του. Αυτό που έκανες είναι τραγικό θές δεν θές να το καταλαβεις... Κσι αν είχες κανένα τζαζεμενο απεναντι την ζαρτιερα θα την εσκιζες εσύ φιλαράκι... Τώρα βέβαια μπορεί να πηγές σε κανένα παιδάκι και να ψαρωσε το καημένο και σου απαντησε κιόλας...
Star_Light Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εσύ από ενδιαφερον τον ρώτησες δηλαδή. Και τον ρώτησες και αν είναι κολλητικο για να βρειτε μια λυση στο προβλημα του και τις συναναστροφές του. Αυτό που έκανες είναι τραγικό θές δεν θές να το καταλαβεις... Κσι αν είχες κανένα τζαζεμενο απεναντι την ζαρτιερα θα την εσκιζες εσύ φιλαράκι... Τώρα βέβαια μπορεί να πηγές σε κανένα παιδάκι και να ψαρωσε το καημένο και σου απαντησε κιόλας... Απο ενδιαφερον ρωτησα ναι. Κολλητικο τον ρωτησα μηπως πηγε σε κανεναν δερματολογο το πηρε ετσι το χαρτι και μας ηρθε... αμα ηταν κολλητικο θα μας ****** ολους και αυτο θα ηταν αμαρτια. Στο εξηγησε και καποιο αλλο παιδι πιο πανω αυτο αλλα δεν θες ουτε εσυ να καταλαβεις. Οσο για το αλλο οτι και να ηταν ο αλλος αμα ερχοταν επιθετικα δυστυχως δεν θα μου αφηνε αλλη επιλογη. Και δεν ειναι μονο θεμα αυτοαμυνας οπως μας μαθαινουν στις σχολες καποιες φορες για να απωθησεις καποιον που ερχεται να σε κτυπησει πρεπει να επιτεθεις καμια σφαλιαρα δηλαδη ισα να πεσει να τον μαζεψουνε και να τον ηρεμησουνε. Μπορει να τις ετρωγα και εγω δεν σου λεω αλλα δεν θα υπηρχε αλλη επιλογη αν ο αλλος αποφασιζε να επιτεθει ετσι οπως περιεγραψες χθες. Η ερωτηση μπορει να ειναι αγενης για σενα αλλα εγω δεν το γνωριζω.Μπορεις να το πεις η να μην απαντησεις καν αλλα οχι να κινηθεις απειλητικα ειναι too much και αναγκαστικα θα προκυψουν αλλα μετα.
CROM271 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ρε φίλε εντάξει το κουτουλια πιο πολύ ήταν τροπος του λέγειν για να σου δείξω το μεγεθος του ατοπηματος. Για να σου εδινε κάποιος κουτουλια πρέπει να ήταν ψυχακιας. Το γεγονός όμως κάποιος να τα έπαιρνε και να σου την ελεγε δεν το αποκλείω καθόλου. Δεν είναι πρέπων η ερώτηση που έκανες και ό άλλος μπορεί να παρεξηγηθεί. Εγώ προσωπικά αν ερχόταν ένας άγνωστος και με ρωτουσε για κάποιο σημάδι που έχω στο σώμα μου θα τα έπαιρνα στο κρανίο πάντως...
Star_Light Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ρε φίλε εντάξει το κουτουλια πιο πολύ ήταν τροπος του λέγειν για να σου δείξω το μεγεθος του ατοπηματος. Για να σου εδινε κάποιος κουτουλια πρέπει να ήταν ψυχακιας. Το γεγονός όμως κάποιος να τα έπαιρνε και να σου την ελεγε δεν το αποκλείω καθόλου. Δεν είναι πρέπων η ερώτηση που έκανες και ό άλλος μπορεί να παρεξηγηθεί. Εγώ προσωπικά αν ερχόταν ένας άγνωστος και με ρωτουσε για κάποιο σημάδι που έχω στο σώμα μου θα τα έπαιρνα στο κρανίο πάντως... Κατσε τωρα το αλλαζεις ομως... εγω δεν ηξερα οτι το κουτουλια ηταν τροπος του λεγειν... με αυτο που εγραψες χθες ηταν σαν να ρωτησω κατι και να με αγριοκοιταξει ο αλλος και να αρχισει να με βαραει. Εκει δεν σου κρυβω θα μου γυριζε και μενα το ματι
CROM271 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ε εντάξει εσύ το πήρες τοις μετρητοίς. Στο πρώτο σχολιο που εγραψα χτες νομίζω είναι ξεκάθαρο πως με το κουτουλια υπερβάλλω. Εννοειται πως θα ήταν ακραία συμπεριφορά. Το εγραψα και σημερα βέβαια πως θα σε κουτουλουσα αλλά αυτό ήταν γιατί τα πήρα με το μηνυμα με τις ζαρτιέρες. Είμαι λίγο οξύθυμος βλέπεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα