Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μετα απο του κωδικους που τους αλλαξα παλι ηταν μεσα

Η σχολη του ειναι πανω στος υπολογιστες αρα ξερει κατι

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι και μετα την αλλαγή μπαίνει ακόμα, τοτε είτε είχε φυσική παρουσία στον υπολογιστή σου ή εχεις κάποιο keylogger και σου υποκλέπτει τους κωδικους. 

Θεωρώ αυτονόητο οτι ο νεος κωδικός ειναι wpa, είναι δύσκολος και ειναι custom, δηλαδή ΔΕΝ τον γράφει κάτω απο τον router

Δημοσ.

στο router πως μπαίνεις?

δεν νομίζω να έχεις ακόμα τα

username: admin

pass: admin

ο κωδικός θέλει εβδομάδες για να σπάσει.

οπότε κάτι άλλο παίζει.

μάλλον είστε φίλοι και έχει φυσική παρουσία.

Δημοσ.

Μονο το user name δεν εχω αλλαξει το κωδικο τον εχω αλλαξει και εχω βαλει και captcha

Πως μπορω να δω αν εχω key logger?

Δημοσ.

Κλεισε το wifi εντελως και συνδεσου με καλωδιο. Αφου δεν μπορεις να κανεις τπτ οπως λες

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Πολύ παράξενα πράγματα.....πάντως αν είχε κολλήσει  Keylogger θα πετούσε μήνυμα κατευθείαν το antivirus,το δίκτυο σου μπορεί να σπάσει εύκολα ακόμα και με wpa2 αρκεί να έχεις απενεργοποιημένο το wps...βλέπε reaver μέσα σε 10-20 ώρες.Οπότε μπορείς να κάνεις το εξής:Κάνεις ένα καλό scan με το antivirus και με το malwarebytes....αν δεις ότι δεν λύνεται η κατάσταση τότε ενεργοποιείς το wps(αν είναι απενεργοποιημένο)http://www.ehow.com/how_8488871_disable-wps-dlink.html (αντίστοιχα γίνεται με το disable).

Πάντως αν σου έχει βάλει keylogger μπορεί να σου πάρει τα πάντα....από κωδικούς facebook,mail έως πιστωτικής....πρόσεχε!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα σου κλέβει κάποιος internet φαίνεται στη σελίδα του router με τις συνδεμένες συσκευές άμα δεν είναι κάποια ξένοι συσκευή εκεί απλός κανεις λάθος.

Άμα εξής WPA κλείδωμα στο Router δεν σπάει μονο το WΕΡ είναι επικίνδυνο. Keylogger είναι παρα πολύ χλομό να εξής οποτε ξανά κοίτα του λόγους που νομίζεις ότι σου κλεβει internet.

Επεξ/σία από Universal Soldier
  • Like 1
Δημοσ.

Και επίσης αν εχει την επιλογή ο router να βάλεις το SSID να ειναι hidden , κρυφό δηλαδή απο τους αλλους

Aυτο σιγουρα δεν ειναι καλη επιλογη για ανθρωπο που δεν ξερει πως να προστατεψει το wifi του. Διοτι μετα θα φτιαξει τοπικ οτι δεν βρισκει το wifi του απο το ipad/iphone/laptop κλπ.

• Like 3
Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και πολλοί άνθρωποι που ξέρουν πώς να «σπάνε» δίκτυα WPA/WPΑ2.

(για την ακρίβεια να τα παρακάμπτουν, χρησιμοποιώντας κάποια αδυναμία του router ή κάποια επικίνδυνη ρύθμιση του χρήστη.)

Μιλάω ως παθών και όχι ως ειδικός.

παλαιότερα,

Είδα ότι ήταν συνδεδεμένες στο ασύρματο δίκτυο συσκευές που δεν ήταν δικές μου.

Φώναξα κάποιον, που η δουλειά του έχει σχέση με τις τηλεπικοινωνίες και το «ψάξαμε». Εγώ χρειάστηκε να κάνω και τον «ντετέκτιβ», γιατί είχα έννομο συμφέρον.

Αποδείχτηκε ότι:

- Γείτονας, σχετικά  νεαρής ηλικίας, χρησιμοποιούσε την δική μου σύνδεση, αποκλειστικά και μόνο για να βλέπει «αισθησιακές» ταινίες, με τις ώρες.

- Τελικά κατάφερε να μάθει όλη η γειτονιά, η γυναίκα του και …η  «υπηρεσία» του, για τις συνήθειές του.

Δημοσ.

Εντάξει κανεις τα βασικά οτι περνάει απο το χέρι σου για να κλειδώσεις το δίκτυο σου, τωρα επειδή ολα σπάνε αν ειναι να πέσεις και στην περίπτωση ε εισαι γαντέμης :P

Δημοσ.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και πολλοί άνθρωποι που ξέρουν πώς να «σπάνε» δίκτυα WPA/WPΑ2.

(για την ακρίβεια να τα παρακάμπτουν, χρησιμοποιώντας κάποια αδυναμία του router ή κάποια επικίνδυνη ρύθμιση του χρήστη.)

Ερώτηση για να μη δημιουργούμε αστικους μύθους. Στη δική σου περίπτωση ειχες αδυναμία ή επικίνδυνη ρύθμιση;

Δεν δέχομαι την απλότητα «σπασίματος» δικτύων wpa. Αν ο ιδιοκτήτης έχει τον default κωδικό wpa ή έχει κωδικό που άνετα το βρίσκεις σε ειδικά «λεξικα» (όπως πχ 1234, qwerty, 4444, internet, το αριθμό τηλεφώνου τους, κλπ) τότε είναι λάθος του χρήστη. Εννοείται οτι ολα σπάνε με κάποιο τρόπο, αλλά μην το απλοποιούμε και δημιουργούμε εντυπώσεις. Αν ο χρήστης βάλει ένα κωδικό τύπου «w#$ddit$%Sd0093E4dd..ss593» άσε το hacker να χτυπιεται.

• Like 1
Δημοσ.
... Στη δική σου περίπτωση ειχες αδυναμία ή επικίνδυνη ρύθμιση;

Εννοείται οτι ολα σπάνε με κάποιο τρόπο, αλλά μην το απλοποιούμε και δημιουργούμε εντυπώσεις.

Αν ο χρήστης βάλει ένα κωδικό τύπου «w#$ddit$%Sd0093E4dd..ss593» άσε το hacker να χτυπιεται.

Γείτονας [καλό;]εκπαιδευμένος!

και που ήξερε ότι η δική του γραμμή ήταν ελεγχόμενη…

O κωδικός ήταν του τύπου που λες, μάλλον αδυναμία του router…

http://oem.gr/main/index.php/diktiaka/4657-spazontas-to-wpa-wpa2-asyrmato-diktyo-se-liges-ores

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...