zarzonis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αυτό αν θα τον βλέπει σαν 3TB πως θα το καταλάβω πριν αγοράσω τον σκληρό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 φαντάζομαι στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου, στα forums του...
zarzonis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Έστειλα μήνυμα στην Gigabyte και μου απάντησαν πριν μερικά λεπτά αυτό: Thank you for your kindly mail and inquiry. About the issue you mentioned, kindly note that the BIOS supports only MBR and the specification is up to 2.2TB. Any size above that will cause the system cannot recognize it as a boot disk or data disk may cause recognized problem. Αυτοί αναφέρουν μόνο την περίπτωση που τον έχω σε MBR στο όριο 2.2TB και σε περίπτωση που τον θέλω για boot.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 δεν είμαι 100% σίγουρος ότι δεν εννοούν και GPT για storage, οπότε καλύτερα να το ρωτήσεις συγκεκριμένα...
zarzonis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Τους έστειλα και γι'αυτό. Τώρα περιμένω απάντηση. Στην πρώτη ερώτησή μου εγώ δεν ανέφερα πουθενά MBR. Μόνοι τους το ανέφεραν. Τώρα τους ρώτησα συγκεκριμένα για GPT και βλέπουμε.
accipio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Περιμένω να μας μεταφέρεις την απάντησή τους (αν απαντήσουν) γιατί κι εγώ σκέφτομαι την αγορά ενός δίσκου 3 ΤB για αποθήκη στο παλιό μου (πλέον) PC με την Gigabyte P35C-DS3R. Θα μπορούσα επίσης να τον βάλω στο docking station που έχω (Icy Box IB 110) αλλά, και πάλι, δεν ξέρω αν θα τον αναγνωρίσει, και φοβάμαι μήπως μου μείνει χωρίς να μπορώ να τον αξιοποιήσω.
silverado Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Περιμένω να μας μεταφέρεις την απάντησή τους (αν απαντήσουν) γιατί κι εγώ σκέφτομαι την αγορά ενός δίσκου 3 ΤB για αποθήκη στο παλιό μου (πλέον) PC με την Gigabyte P35C-DS3R. Θα μπορούσα επίσης να τον βάλω στο docking station που έχω (Icy Box IB 110) αλλά, και πάλι, δεν ξέρω αν θα τον αναγνωρίσει, και φοβάμαι μήπως μου μείνει χωρίς να μπορώ να τον αξιοποιήσω. Συμφωνα με τον κατασκευαστη σου, εισαι μεχρι 2 TB http://www.raidsonic.de/en/products/external-cases.php?we_objectID=6834 http://www.raidsonic.de/en/products/external-cases.php?we_objectID=6158
zarzonis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μόλις μου απαντήσουν θα ενημερώσω. Όσες φορές έχω κάνει ερώτηση στο support της gigabyte δυστυχώς κάνουν 3-4 μέρες να απαντήσουν.
zarzonis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μόλις μου απάντησαν και μου έστειλαν και ένα beta bios. Αυτό που αναφερόμουν. Το 15C. Λένε επίσης πως και χωρίς το bios αυτό, αν χρησιμοποιήσω GPT μπορεί και να δουλέψει αλλά δεν είναι σίγουροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα