Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν πιστοποιημένοι σπόροι από αρμόδιο οργανισμό, δηλαδή μη μεταλλαγμένοι και εάν ναι ξέρει κανείς που μπορώ να τους βρώ;

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν "μεταλλαγμένοι" σπόροι στην Ελλάδα. Κατόρθωμα θα ειναι να βρεις "μεταλλαγμένο" και όχι το αντίθετο...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πωλούνται μεταλλαγμένοι σπόροι στην Ελλάδα.Οι πιο πολλοί είναι υβρίδια.Πιστοποιημένοι για πιο πράγμα;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη συνδρομή στο thread αλλά να ρωτήσω. Πως υπάρχει αυτή η πληροφορία, πως δεν υπάρχουν μεταλλαγμένοι σπόροι στην Ελλάδα;

Πιστοποιημένοι πως δεν είναι μεταλλαγμένοι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη συνδρομή στο thread αλλά να ρωτήσω. Πως υπάρχει αυτή η πληροφορία, πως δεν υπάρχουν μεταλλαγμένοι σπόροι στην Ελλάδα;

Πιστοποιημένοι πως δεν είναι μεταλλαγμένοι.

Άκυρο
Δημοσ.

Απαγορεύονται; Νομίζω πως μόλις πήρε το μάτι μου την έκκληση -με επιστολή- για moratorium του ΔΗΩ για να μην καλλιεργούνται μεταλλαγμένα στην Ευρώπη, τώρα δεν ξέρω πόσο παλιό είναι αυτό αλλά εάν κάνουν έκκληση σημαίνει πως υπάρχουν και καλλιεργούνται! Αλλά πες μας της πληροφορίες σου που ξέρεις πως απαγορεύονται για να το δούμε (καλοπροαίρετα το λέω).

Δημοσ.

Απαγορεύονται; Νομίζω πως μόλις πήρε το μάτι μου την έκκληση -με επιστολή- για moratorium του ΔΗΩ για να μην καλλιεργούνται μεταλλαγμένα στην Ευρώπη, τώρα δεν ξέρω πόσο παλιό είναι αυτό αλλά εάν κάνουν έκκληση σημαίνει πως υπάρχουν και καλλιεργούνται! Αλλά πες μας της πληροφορίες σου που ξέρεις πως απαγορεύονται για να το δούμε (καλοπροαίρετα το λέω).

Στην ΕΕ απαγορεύονται άλλα μπορεί ένα κράτος να εγκρίνει κάποιον αν το δικαιολογήσει.Η πατάτα amflora της basf επιτρέπεται μόνο στην Γερμανία στην Σουηδια και στην Τσεχία.Στην Ελλάδα απαγορεύονται όλοι οι μεταλλαγμένοι σπόροι.Υπάρχει και στο site της ΕΕ πληροφορίες για τα μεταλλαγμένα στην ΕΕ.
Δημοσ.

Υπάρχει και στο site της ΕΕ.

Εάν είναι εύκολο και το έχεις διαβάσει, θα ήταν πολύ εξυπηρετικό εάν πόσταρες κανένα link εδώ για να μην το ψάχνουμε όλοι.  :-)

Δημοσ.

Εάν είναι εύκολο και το έχεις διαβάσει, θα ήταν πολύ εξυπηρετικό εάν πόσταρες κανένα link εδώ για να μην το ψάχνουμε όλοι. :-)

Είμαι από κινητό και είναι λίγο δύσκολο.άμα ψάξεις στο Google "gmo banned in eu" θα το βρεις :)
  • Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχεις απαιτήσεις για
σπόρους συγκεκριμένης ποικιλίας
υπάρχει ο Πελίτ. Ασχολείται
και με τη διάδοση των  
ντόπιων ποικιλιών.

Επικοινώνησε μαζί τους να δεις
τι σπόρους έχουν διαθέσιμους.

Η διαδικασία είναι απλή, στέλνεις
ένα γράμμα που περιέχει ένα
φάκελο και ένα γραμματόσημο του
ενός ευρώ και αυτοί σου βάζουν
ότι σπόρους έχουν και στο
ταχυδρομούν. Από τον Οκτώβριο
μέχρι το Φεβρούαριο γίνονται
οι αποστολές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...