zoranb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Υπάρχουν πιστοποιημένοι σπόροι από αρμόδιο οργανισμό, δηλαδή μη μεταλλαγμένοι και εάν ναι ξέρει κανείς που μπορώ να τους βρώ;
CROM271 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχουν "μεταλλαγμένοι" σπόροι στην Ελλάδα. Κατόρθωμα θα ειναι να βρεις "μεταλλαγμένο" και όχι το αντίθετο... 1
michalisv Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δεν πωλούνται μεταλλαγμένοι σπόροι στην Ελλάδα.Οι πιο πολλοί είναι υβρίδια.Πιστοποιημένοι για πιο πράγμα;
zoranb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ για τη συνδρομή στο thread αλλά να ρωτήσω. Πως υπάρχει αυτή η πληροφορία, πως δεν υπάρχουν μεταλλαγμένοι σπόροι στην Ελλάδα; Πιστοποιημένοι πως δεν είναι μεταλλαγμένοι.
CROM271 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Γιατί απαγορεύονται απλά. Μην βλεπουμε παντού φαντάσματα παιδιά... 1
michalisv Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ για τη συνδρομή στο thread αλλά να ρωτήσω. Πως υπάρχει αυτή η πληροφορία, πως δεν υπάρχουν μεταλλαγμένοι σπόροι στην Ελλάδα; Πιστοποιημένοι πως δεν είναι μεταλλαγμένοι. Άκυρο
zoranb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Απαγορεύονται; Νομίζω πως μόλις πήρε το μάτι μου την έκκληση -με επιστολή- για moratorium του ΔΗΩ για να μην καλλιεργούνται μεταλλαγμένα στην Ευρώπη, τώρα δεν ξέρω πόσο παλιό είναι αυτό αλλά εάν κάνουν έκκληση σημαίνει πως υπάρχουν και καλλιεργούνται! Αλλά πες μας της πληροφορίες σου που ξέρεις πως απαγορεύονται για να το δούμε (καλοπροαίρετα το λέω).
michalisv Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Απαγορεύονται; Νομίζω πως μόλις πήρε το μάτι μου την έκκληση -με επιστολή- για moratorium του ΔΗΩ για να μην καλλιεργούνται μεταλλαγμένα στην Ευρώπη, τώρα δεν ξέρω πόσο παλιό είναι αυτό αλλά εάν κάνουν έκκληση σημαίνει πως υπάρχουν και καλλιεργούνται! Αλλά πες μας της πληροφορίες σου που ξέρεις πως απαγορεύονται για να το δούμε (καλοπροαίρετα το λέω).Στην ΕΕ απαγορεύονται άλλα μπορεί ένα κράτος να εγκρίνει κάποιον αν το δικαιολογήσει.Η πατάτα amflora της basf επιτρέπεται μόνο στην Γερμανία στην Σουηδια και στην Τσεχία.Στην Ελλάδα απαγορεύονται όλοι οι μεταλλαγμένοι σπόροι.Υπάρχει και στο site της ΕΕ πληροφορίες για τα μεταλλαγμένα στην ΕΕ.
zoranb Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Υπάρχει και στο site της ΕΕ. Εάν είναι εύκολο και το έχεις διαβάσει, θα ήταν πολύ εξυπηρετικό εάν πόσταρες κανένα link εδώ για να μην το ψάχνουμε όλοι.
michalisv Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Εάν είναι εύκολο και το έχεις διαβάσει, θα ήταν πολύ εξυπηρετικό εάν πόσταρες κανένα link εδώ για να μην το ψάχνουμε όλοι. Είμαι από κινητό και είναι λίγο δύσκολο.άμα ψάξεις στο Google "gmo banned in eu" θα το βρεις 1
agrio.imeros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αν δεν έχεις απαιτήσεις γιασπόρους συγκεκριμένης ποικιλίαςυπάρχει ο Πελίτ. Ασχολείταικαι με τη διάδοση των ντόπιων ποικιλιών.Επικοινώνησε μαζί τους να δειςτι σπόρους έχουν διαθέσιμους.Η διαδικασία είναι απλή, στέλνειςένα γράμμα που περιέχει έναφάκελο και ένα γραμματόσημο τουενός ευρώ και αυτοί σου βάζουνότι σπόρους έχουν και στοταχυδρομούν. Από τον Οκτώβριομέχρι το Φεβρούαριο γίνονταιοι αποστολές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα