Προς το περιεχόμενο

lenovo vs acer


tomastz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εβγαλε μια προσφορα το eshop και βρισκομαι σε διλημμα ποιο λαπτοπ να παρω...ειμαι ανάμεσα σ αυτα τα δύο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904433 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902761&sid=1 τι λετε???

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι σωστα λαθος μου!!! Το θελω για παιχνιδια οπως football manager ,pro 2013, kana need for speed,lol αντε και crysis 3!!! Δεν εχω ακουσει καθολου καλα λογια για acer γι αυτο εκανα αυτη την ερωτηση!! Ξέρω απο χαρακτηριστικά το acer ειναι πολυ καλυτερο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχάς συγκρίνεις δυο εντελώς διαφορετικά λάπτοπ. Πες μας max budget. Θέλεις 17άρι ή δε σε πειράζει και το 15άρι; Μόνο από e shop θέλεις; Το crisis 3 είναι πολύ δύσκολο να το παίξουν αυτά τα δυο λάπτοπ, άντε ίσως στα minimum γραφικά... Τα άλλα παιχνίδια ναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η 730m είναι λίγο ισχυρότερη απο την 635m ,αλλά ο core i7 πολυ ισχυρότερος απο τον core i3 και για αυτο εχουν τετοια διαφορα στην τιμη. Εαν εχεις τα 700ε αγορασε τον acer, αν δεν τα εχεις τον lenovo. Και τα 2 laptop καλα ειναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα λεφτα που διαθετω ειναι γύρω στα 700!!! Κοιταω σε ολα τα μαγαζια ηλεκτρονικων της αθηνας!!! Με την οθονη δεν εχω προβλημα..θα προτιμουσα βεβαια 17αρα αλλα και η 15.6 καλη ειναι!!!Απλα η ανησυχια μου ειναι οτι εχει linux το συγκεκριμενο acer και δεν ξερω αν μπορω να βαλω αλλο λογισμικο χωρις να επιβαρυνθω οικονομικα επειδη ειναι προσφορα στο crazy sundays.!!ακομα οπως ειπα φοβαμαι λιγο τα acer γτ δεν εχω ακουσει τα καλυτερα λογια και στο notebookcheck που μπηκα το βαθμολογουν με 80 ενω το lenovo με 81...ξέρω ελαχιστη διαφορα αλλα στο acer αναφερουν προβληματα με θερμοτητα και τετοια!!και εψαξα για καλυτερες μαρκες λαπτοπ για το 2013 και τα acer ειναι προτελευταια!!!αυτα ειναι τα διλημματα μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ακομα στο notebookcheck εχει 70% στο display!!!και λεει οτι ψηλογυαλιζει οταν η οθονη δεν εχει καθετη η οταν το βλεπεισ απο πλαγια!!ειναι κατι το τρομερο?? δηλαδη υπαρχει περιπτωση να με εμποδιζει στα παιχνιδια η γενικα στην χρηση του λαπτοπ η απλα δεν ειναι κατι σημαντικο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ούτε κατά διάνοια τον ACER....

Κάποτε είχα πάρει και εγώ έναν ACER με τρομερά χαρακτηριστικά...

Στο μισάωρο γονάτιζε λόγω θερμοκρασίας και σερνόταν απίστευτα... 

Πήρα λοιπόν στα ΙΔΙΑ λεφτά έναν LENOVO με αρκετά χειρότερα χαρακτηριστικά και έπαιζα τα ίδια παιχνίδια non stop για ώρες και χρόνια!!!!

Από τότε οτιδήποτε έχω ξαναπάρει σε lenovo με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο!!! Αντιθέτως ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ξανά ACER!!!! 

Πείτε με υπερβολικό, αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις τις 2 αυτές εταιρίες σε θέματα ποιότητας!!! Από εκεί και πέρα όμως θεωρώ ότι και τα 2 laptop είναι αδύναμα ειδικά για παιχνίδια τύπου crysis!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...