Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Sony Xperia Tipo ST21i.Προσπαθώ να συνδεθώ μέσω Wifi από το σπίτι μου αλλά δεν μπορεί να βρει το δικό μου δίκτυο και βρίσκει όλα τα άλλα της γειτονιάς(δυστυχώς όλοι κλειδωμένα τα έχουν :Ρ )...Επίσης έχω γράψει κωδικό και όνομα του δικτύου μου σωστά και πάλι δεν γίνεται κάτι...Όλες οι άλλες συσκευές που έχω συνδέονται κανονικά...ξέρει κανείς τι παίζει;;;
Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Aκριβώς έτσι παιδευόμουν και με του αδερφού μου το Tipo αλλά ακριβώς πως το κατάφερα δε θυμάμαι. Για αρχή κάνε restart το router, από κει και πέρα τι ασφάλεια έχεις, WPA η WEP? Το 800.11 το έχεις στο b ή στο n?

Δημοσ.

Με το restart τιποτα
Η ασφαλεια ειναι Wpa
802.11 το εχω και το αλλαξα σε ολα(οταν το ειχα σε n δεν μπορουσε να συνδεθει τιποτα) και παλι το tipo δεν βρηκε τιποτα!!

Δημοσ.

Κάνε μια αλλαγή και στο όνομα και κωδικό του ρουτερ και βαλτο g/n. Δε θυμάμαι ρε γαμωτο εγώ πως το χα κάνει, απλά άλλαζα ρυθμίσεις ώσπου μπήκε. Στην αρχή νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το κινητό αλλά όπως φάνηκε όχι.

Δημοσ.

1.το κανεις οπεν.αν μπει προχωραμαε...

2.αλλαζεις καναλι .τα περισσοτερα ρουτερ δουλευουν 6,7,11)βαλε εσυ καποιο αλλο π.χ. chanell 2

3.φτιαχνεις νεο ονομα, mode που να τα χει ολα(b,g,n) και μετα καναλι

Δημοσ.

@panos το ό,τι έφτιαξε αλλάζοντας ρυθμίσεις του ρούτερ, δεν σημαίνει πως δεν έφταιγε το κινητό. Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, ξεκίνα κάνοντας το δίκτυο ανοιχτό και αλλάζοντας κανάλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...