Προς το περιεχόμενο

s3 32gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο νεότερο για το Samsung S4 στα 32GB ή64GB για Ευρώπη ή μόνο οι Αμερικάνοι θα το χαίρονται ; Ενός φίλου μου που είδα του αφήνει κενό μόνο 7GB οπότε δεν μπόρεσε να περάσει όλες τις εφαρμογές που ήθελε.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο νεότερο για το Samsung S4 στα 32GB ή64GB για Ευρώπη ή μόνο οι Αμερικάνοι θα το χαίρονται ; Ενός φίλου μου που είδα του αφήνει κενό μόνο 7GB οπότε δεν μπόρεσε να περάσει όλες τις εφαρμογές που ήθελε.

Νομιζω εχει βγει αναβαθμιση που δινει λιγο παραπανω χωρο γιατι οντως βγηκαν κ το παραδεχτηκαν οτι εκαναν μαλακια.Οχι οτι αλλαζει κατι απλα ετσι για την ενημερωση.Αλλα γιατι μασας αφου μπορεις να του φορτωσεις μια 64 microsd.

Δημοσ.

Νομιζω εχει βγει αναβαθμιση που δινει λιγο παραπανω χωρο γιατι οντως βγηκαν κ το παραδεχτηκαν οτι εκαναν μαλακια.Οχι οτι αλλαζει κατι απλα ετσι για την ενημερωση.Αλλα γιατι μασας αφου μπορεις να του φορτωσεις μια 64 microsd.

Δεν νομιζω οτι μπορει να περναει εφαρμογες στην καρτα μνημης.

Στο LG 4Χ HD που εχω επειδη εχει ROM 16gb δν αφηνει να μεταφερω σε εξωτερικη καρτα μνημης τις εφαρμογες.

Τωρα λογικα το ιδιο θα ισχυει και για ολες τις εταιριες...

Διορθωστε με αν κανω λαθος

Δημοσ.

στο S2 χρησιμοποιω το AppMgrIII για να μεταφερω εφαρμογες στην καρτα μνημης..

(ο τιτλος του θεματος ειναι λαθος... ανφερεται στο Σ3)

• Moderators
Δημοσ.

Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr:

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

• Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα

Παρακαλώ υποβάλετε εκ νέου το θέμα σας, δίνοντάς του αυτήν την φορά έναν περιγραφικό τίτλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...