Luxx Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Εγω καταλαθος ειδα μηνυματα στο other, που υπηρχαν απο το 2010, χωρις να το εχω παρει ειδηση!!
zoranb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Εγω καταλαθος ειδα μηνυματα στο other, που υπηρχαν απο το 2010, χωρις να το εχω παρει ειδηση!! Γιατί σε αυτά δεν έρχεται ειδοποίηση γιαυτό! Τι λες Luxx; Και στην νέα πλατφόρμα του facebook υπάρχει ειδοποίηση κανονικά για μήνυμα ακόμα και απο μή φίλους όπως παλιότερα αρκεί να έχει έρθει το μήνυμα.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Εγω καταλαθος ειδα μηνυματα στο other, που υπηρχαν απο το 2010, χωρις να το εχω παρει ειδηση!! Το Other (δέν είμαι σίγουρος βέβαια γι'αυτό) είναι μηνύματα τα οποία έχουν σταλεί στον λογαριασμό mail με τον οποίο έκανες τον λογαριασμό facebook κάτι τέτοιο κατάλαβα απο τα δικά μου.
newtech Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το Other (δέν είμαι σίγουρος βέβαια γι'αυτό) είναι μηνύματα τα οποία έχουν σταλεί στον λογαριασμό mail με τον οποίο έκανες τον λογαριασμό facebook κάτι τέτοιο κατάλαβα απο τα δικά μου. Οχι φιλε μου. Στο Other πανε κανονικα τα μηνυματα που στελνεις μεσω FB σε ατομα που δεν εχεις ως φιλους (ουσιαστικα δεν εχετε ανταλαξει ποτε μηνυματα.. αν ειχατε καποτε ανταλαξει μηνυμα τοτε πανε στο INBOX κανονικα). Το INBOX σου ειναι συνδεδεμενο με το μαιλ που λες αρα ουσιαστικα και σε αυτην την περιπτοση εχει να κανει με το αν εχετε ανταλαξει μηνυματα στο παρελθον.
Fight3r Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Διαβασα πριν λιγο καιρο οτι το FB θα ξεκινησει να χρεωνει μηνιαια συνδρομη στους χρηστες του. Βαση λοιπον του αρθρου απο Σεπτεμβρη θα υπαρχει μια παγεια χρεωση για την χρηση του δημοφιλους σιτε ... Ελα ομως που τα μεγαλα κεφαλια αποφασισαν να αρχισουν νωριτερα... Σημερα λοιπον θελωντας να στειλω ενα μηνυμα σε μια γνωστη χωρις να την εχω στην λιστα φιλων μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα ... Για να σταλει το μηνυμα λοιπον στο inbox και οχι στο other θα πρεπει να πληρωθει το FB 0,5 euro περιπου με την αιτιολογια οτι θελουν να σιγουρευτουν οτι δεν ειναι spam... Χμμμ για να δουμε τι μας επιφυλλασει το μελλον 1
MasterX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 τι κουλο ειναι αυτο;;παντως θα ειναι μεγλη βλακεια να αρχισουν να χρεωνουν..θα κοψει πολυ κοσμος.Αλλωστε απ οτι ξερω τα βγαζουν τα λεφτα τυος απο τις διαφημισεις
newtech Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Διαβασα πριν λιγο καιρο οτι το FB θα ξεκινησει να χρεωνει μηνιαια συνδρομη στους χρηστες του. Βαση λοιπον του αρθρου απο Σεπτεμβρη θα υπαρχει μια παγεια χρεωση για την χρηση του δημοφιλους σιτε ... Ελα ομως που τα μεγαλα κεφαλια αποφασισαν να αρχισουν νωριτερα... Σημερα λοιπον θελωντας να στειλω ενα μηνυμα σε μια γνωστη χωρις να την εχω στην λιστα φιλων μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα ... Untitled.png Για να σταλει το μηνυμα λοιπον στο inbox και οχι στο other θα πρεπει να πληρωθει το FB 0,5 euro περιπου με την αιτιολογια οτι θελουν να σιγουρευτουν οτι δεν ειναι spam... Χμμμ για να δουμε τι μας επιφυλλασει το μελλον Για μενα πολυ καλα κανουν (υπαρχει αυτο εδω και 1 χρονο περιπου παντος) Επισεις εχει ανοιχτει και αλλο THREAD http://www.insomnia.gr/topic/494454-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-fb/ ας γινει merge Τελος ΠΑΓΙΑ χρεωση δεν θα υπαρχει , δεν ξερω που ειδατε καποιο αρθρο.
spirosd2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ποτέ δεν θα έχει πάγια χρέωση το φεισμπουκ, όπως και ποτέ δεν θα δώσει την δυνατότητα να δεις ποιοι έχουν μπει στο προφίλ σου. Οσο για της χρεώσεις για τα μηνύματα πολύ καλα κάνει είτε το δεις σαν αποφύγει spam είτε σαν υπηρεσία dating δεν μπορεί να είναι όλα ανεξέλεγκτα όταν μιλάμε για 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Για προσπάθησε να στείλεις μήνυμα στον mark να δεις τι θα σου βγάλει. 1
SPANK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Εγω το δοκίμασα μολις τώρα να στείλω μύνημα σε καποιο άκυρο (δεν ειναι στην λίστα φίλων μου) και δεν μου βγάζει κατι να πληρώσω
Redshift Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 αν τολμησουν παγια χρεωση θα κανουν πολυ μεγαλη χαρη στο google+
cris41 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Αντε να φυγουν ολα τα marakii papaeii nikolakii κλπ.
newtech Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 αν τολμησουν παγια χρεωση θα κανουν πολυ μεγαλη χαρη στο google+ Γιατι που ακουσες οτι θα εχει χρεωση? Μην λεμε ακυρα τωρα. Οταν θελεις να εχεις το FB ως DATING SITE (μηνυματα σε ασχετους) χρεονει. Αλλιος οχι...
zoranb Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Έστειλα σε άσχετη μήνυμα κ μου απάντησε κανονικά, δεν το κατάλαβα αυτό για τη χρέωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα