konsoulito Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Και σε μένα επιτρέπει κανονικά να στείλω μήνυμα στο Mark Zuckerberg ή σε κάποιον χρήστη μη φίλο, ενημερώνοντας με πως το μήνυμα θα πάει στα «Άλλα» μηνύματα και όχι στα εισερχόμενα. Πουθενά δεν αναφέρεται χρέωση. Είδα πως στα προηγούμενα μηνύματα δεν αναφέρθηκε μία ρύθμιση σχετικά με τα «Άλλα». Υπάρχει επιλογή, έτσι ώστε ο χρήστης είτε να δέχεται όλα τα μηνύματα από μη φίλους χρήστες στα «Άλλα», είτε να δέχεται μηνύματα από γνωστούς στα «Εισερχόμενα» και από αγνώστους στα «Άλλα». Η δεύτερη επιλογή επιτρέπει σε ένα μη φίλο χρήστη, ο οποίος όμως έχει πολλούς κοινούς φίλους με εμάς, να μας στέλνει μήνυμα το οποίο θα έρχεται στα «Εισερχόμενα», καθώς θεωρείται γνωστός μας λόγω των κοινών φίλων. Δείτε και την εικόνα για τη ρύθμιση.
hdonoblepsias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Η μεγαλυτερη παπαρια ειναι που δεν εχει μια 3 επιλογη για το αν θελουμε ολα τα μηνυματα στα εισερχομενα. Μου στελνουν κατα καιρους γνωστοι ή απο αγγελιες μηνυματα, ξεχναω να βλεπω στα ¨αλλα¨, και οταν το κανω εχω χασει ενα κατεβατο. αν τολμησουν παγια χρεωση θα κανουν πολυ μεγαλη χαρη στο google+ Και χρεωση να βαλουν, το fb θα σπασει δυσκολα. Καπου εδω ξεκινησα να γράφω την αποψη μου για το g+ αλλα θα μου εβγαινε ενα μεγαλο offtopic, οποτε ανοιξα νεο νημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα