Phoenix7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Καλησπερα, αλλαξα σημερα το τροφοδοτικο μου. ειχα ενα παλιο dax Και πηρα ενας της corsair. το θεμα ειναι οτι το συνδεω αλλα δεν παιρνει ρευμα η οθονη. τι κανω λαθος;τα συνδεω ακριβως οπως ηταν και το παλιο τροφοδοτικο. Υ.Γ. ακριβως πανω απο την ψυκρα ειχε μια υποδοχη λογικα της οθονης. εκει πριν ειχε ενα 4πινο που εμπαινε κατευθειαν.. τωρα στο νεο τροφοδοτικο εχει ενα 2πινο που μπαινει και ενα 6πινο που παλι χωραει. το θεμα ειναι οτι βαζω το 6πινο και δεν ανοιγει το PC, βαζω μετα το 2πινο ανοιγει μεν, αλλα δεν δουλευει η οθονη. τι κανω λαθος; μια βοηθεια;
Hieg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Λαθος καλωδιο βαζεις και μπορει να καψεις την μητρικη . Τo 6+2 pin ειναι για την καρτα γραφικων. Αν δεν εχει καλωδιο 4 pin, εχει καλωδιο 8 pin που σπαει σε 2 x 4 pin. Ποιο corsair εχεις ?
Phoenix7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 http://www.e-shop.gr/s/PER.641161/CORSAIR-VS-SERIES-VS450---450W-POWER-SUPPLY.html αυτό εδώ έχω, δεν κατάλαβα όμως τι βάζω που; έχω συνδεσει ο κεντρικο της μιτρικης, το dvd και το σκληρο και μου μενει το τελευταιο αυτή είναι η υποδοχή Και τα μόνα καλώδια που χωράνε ειναι αυτά:
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Αυτό που κρατάς στο χέρι σου δε γράφει PCI-E;;; Δεν ειναι αυτό που μπαινει στην μητρική. Edit: Ενημερωτικά, αυτό το βύσμα στην μητρική είναι για τον επεξεργαστή.
Hieg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Σου ειπα λαθος καλωδιο βαζεις . Δες στο παρακατω video στο 3:26 δειχνει ενα καλωδιο 8 pin που "σπαει" σε 2 καλωδια των 4 pin. 1
Thanos1972 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Πραγματικα οτι ναναι.manual δεν ειχε μεσα το τροφοδοτικο?
Phoenix7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 η μητρική μου. φιλε νικο αν δεν μπαινει τοτε εκει τπτ; κατι δεν βαζω σωστα, η θελει παραπαανω καλωδια να συνδεσω απο οτι το προηγουμενο τροφοδοτικο Σου ειπα λαθος καλωδιο βαζεις . Δες στο παρακατω video στο 3:26 δειχνει ενα καλωδιο 8 pin που "σπαει" σε 2 καλωδια των 4 pin. έχεις δικιο το δοκιμαζω τωρα
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Όπως λέει ο thanos ότι να 'ναι Δες το manual του τροφοδοτικού να δεις τι καλώδια έχει. Δε γινεται να μην εχει 4+4 pins για την μητρική. Εκεί μπαίνουν 4 πινς από αυτό που δείχνει στο βίντεο στο 3:26 που το χωρίζει σε 2. Αυτό με τα 6+2 ειναι για την κάρτα γραφικών και γράφει και PCI-E πάνω του σίγουρα! Αν εσύ το έβαλες στην μητρική, να εύχεσαι να μην έκαψες τίποτα. Αυτό με τα 8 που το είχες βάλει; 1
Phoenix7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 σε ευχαριστώ φίλε θανο και γενικα οσοι με βοηθησαν, ολα κομπλε τωρα, δεν το ειχα δει καν το 8πινο που εσπαγε σε 2 μερη.manual ειχε αλλα ετσι οπως τα εγραφε δεν το επαιρνε το ματι σου.(2 μπρος πισω ηταν ) σας ευχαριστω ολους και παλι!
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εισαι τυχερός που δεν κάηκε τίποτα με τις προηγούμενες δοκιμές. Άντε δε θα πω και την κακία μου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα