Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα το αεροβόλο στο χωριό να ρίξω καμιά βολή.Είχαμε να το χρησιμοποιήσουμε 3-4 χρόνια και είχε μείνει μια άδεια αμπούλα μέσα.Την έβγαλα και έβαλα καινούρια η οποία όμως είχε διαρροή.Το έψαξα λίγο και πρέπει να έχει χαλάσει το λαστιχάκι γιατί είναι σκληρό σαν πέτρα.Γίνεται να το σώσω κάπως ή θέλει αλλαγή;

Επίσης μήπως ξέρει κανείς κατάστημα για αεροβόλα στην Καρδίτα;

Διάβασα επίσης και για ένα λάδι pellgunoil για διαρροές.Είναι λάδι σιλικόνης.Ξέρετε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο προωρινά γιατί δεν ξέρω αν θα υπάρχει κατάστημα που να το πουλάει εδώ.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικα πας για αλλαγη στο λαστιχακι. Μαξ 15 ευρω να σου παρει. Τωρα το λαδι σιλικονης ειναι για την συντηρηση του οπλου (σε μορφη αμπουλας ειναι) και ειναι καλο μετα απο 350-400 να βαζεις να βαραει με αυτο απο οτι με κανονικη αμπουλα CO2. Τι αεροβολο ειναι?

Δημοσ.

Το αεροβόλο είναι το crosman c40.Είδα κάτι βιντεάκια που τυλίγουν την αμπούλα με τεφλόν για να μην χάνει.Κάνει τίποτα ή μουφες;

Για Καρδίτσα μαγαζί για αεροβόλο ξέρει κανείς αν έχει τελικά;

Δημοσ.

Καλα καταλαβα οτι ειναι πιστολι (Και εγω μια beretta την elite II εχω). Αυτο με το τεφλον δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω. Τωρα σε οποιο οπλοπωλειο και να το πας που πουλαει και αεροβολα θα το στειλουν στην αντιπροσωπεια για φτιαξιμο. Υπολογισε 10-15 μερες αναμονη. Για Καρδιτσα βρηκα το ΗΟΒΒΥ STORE. Δοκιμασε εκει μηπως μπορεσει να στο φτιαξει ο ιδιος αλλιως στην αντιπροσωπεια οπως σου ειπα

Δημοσ.

Δεν ξερω προσωπικα δεν το εχω επιχειρησει. Μπορει ομως αντι για το λαστιχακι να εχει στραβωσει και η "πινεζα" που εχει το οπλο για να τρυπαει την αμπουλα και απο εκει να χανει αεριο

Δημοσ.

χρειάζεται αλλαγή το o-ring,το λαστιχάκι στο κάτω μέρος που εισέρχεται η αμπούλα.

μπορείς να παραγγείλεις και απο το ebay(τα περισσότερα "γνωστά" όπλα έχουν αρκετά ανταλακτικά)

επίσης για την καλύτερη συντήρηση του όπλου προτείνω να χρησιμοποιείς pellgun oil της crossman(ειδικό λάδι,στεγανώτητας και καλής διατήρησης του λάστιχου) πριν απο κάθε αμπούλα καθώς το κατεστραμένο λαστιχάκι είναι απο τις συχνότερες επιδιορθώσεις.

Δημοσ.

Πήγα σε εκείνο το μαγαζί που βρήκε ο φίλος χθες αλλά δεν είχε για αεροβόλα.Βρήκα όμως ένα άλλο μαγαζί λίγο εξω απο την Καρδίτσα στο δρόμο προς τα ΚΤΕΛ που είχε και αγόρασα μερικές αμπούλες co2 να δοκιμάσω αυτό το κόλπο με το τεφλόν γιατί εδώ δεν παίζει να βρω λάστιχο.Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο παρόμοιο λάδι γιατί εδώ δεν έχει.

Δημοσ.

Πήγα σε εκείνο το μαγαζί που βρήκε ο φίλος χθες αλλά δεν είχε για αεροβόλα.Βρήκα όμως ένα άλλο μαγαζί λίγο εξω απο την Καρδίτσα στο δρόμο προς τα ΚΤΕΛ που είχε και αγόρασα μερικές αμπούλες co2 να δοκιμάσω αυτό το κόλπο με το τεφλόν γιατί εδώ δεν παίζει να βρω λάστιχο.Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο παρόμοιο λάδι γιατί εδώ δεν έχει.

όχι!

αποκλειστικά και μόνο pellgun oil,δεν είναι κοινό λάδι,είναι για την δουλειά που σου είπα(βασικά δεν είναι λάδι,ένα παχύρευστο κόκκινο υγρό είναι).

Δημοσ.

Σε καμια περιπτωση. Πχ το πιστολι που εχω ριχνει 145 m/s (και αυτη την ταχυτητα την πιανουν μονο οι 3-4 πρωτες μπιλιες σε καινουργια αμπουλα), ενω το τυφεκιο ενα diana βαραει με περιπου 300 m/s. Μετα υπαρχουν και οι διαφορες σε βεληνεκες που ειναι χαοτικες.

Δημοσ.

Καμία σχέση.Το τυφέκιο είναι πολύ δυνατότερο.Έχω και τέτοιο αλλά πρέπει να βάζεις τα βλήματα ένα ένα και δεν μπορούσα να το πάρω και στο τρένο οπότε έφερα το πιστόλι αλλά δεν με βλέπω να ρίχνω καμιά βολή.

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγω ο άσχετος . Αυτά τα π´πλα θέλουν άδεια οπλοφορίας ή μπα ;

Είναι απλά για χόμπυ για σημάδι φάση ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγω ο άσχετος . Αυτά τα π´πλα θέλουν άδεια οπλοφορίας ή μπα ;

Είναι απλά για χόμπυ για σημάδι φάση ;

Sent from my iPhone using Insomnia

δεν θέλει άδεια, μπορεί να το χρησιμοποιηθεί για σκοποβολή, ή να βαράς και κανένα πουλί στον κήπο άν είσαι σε χωριό.. πάντως παιχνίδι δέν είναι.. θέλει προσοχή..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...