panira Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 καλησπερα, αρκετες φορες χρησιμοποιω το κινητο μου σαν modem για να συνδεθω στο internet μεσω του λαπτοπ οταν εχω καπιο πακετο με internet(εχω cosmote).Η ριμαδα ομως η καρτα sim εχει μικρη ταχυτητα οσον αναφορα το internet (δεν ξερω ποσα αλλα ειναι πολυ λιγα) και μια απλη χωρις πολλες εικονες σελιδα στο internet κανει παραααα πολυ για να γεμισει(17-22 δευτερολεπτα) υπαρχει καπιος τροπος ωστε να επιλεξω να μην γινεται φορτωση εικονων στον chrome μπας και γινουν καλυτερα τα πραγματα? ασχετο κιολας , ποση ειναι η ταχυτητα της καρτας sim, ξεπερναει τα 46kb/s? ευχαριστω εκ των προτερων!
panira Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Καλημέρα xaxa πατησα καταλαθος να δημοσιευσω το θεμα ενω δεν το ειχα αριχσει καν
olimpiakos 7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 πας στις ρυθμισεις του google chrome σκρολαρεις κατω και πατας εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων..... και εκει που λεει ρυθμισεις περιεχομενου.... και μετα πατας να μην γινετε εμφανιση εικονων....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα