Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft αυξάνει το χρονισμό της GPU στο Xbox One


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλτατε Fulgore, δεν ήθελα να υποννοήσω τίποτα για το Insomnia και τους χρήστες, αν δε γούσταρα δε θα καθόμουν εξαρχής να ασχοληθώ. Το έθεσα έτσι γιατί μου δόθηκε η εντύπωση πως προσπάθησες να το προστατεύσεις, οπότε η ειρωνία πήγαινε στην άμεση αντίδρασή σου σε αυτό που έγραψα και όχι στους υπόλοιπους χρήστες. No matter...

 

Τώρα, αν κάτσουμε να αναλύσουμε κομμάτι-κομμάτι αυτά που ενδεικτικά (θέλω να πιστεύω) πρότεινε ο Agouri, τότε θα πιάναμε τις 20 σελίδες thread μόνο και μόνο στις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός για κάθε component ξεχωριστά. Οπότε ηθελημένα δεν έδωσα σημασία.

 

Εμμένω στην τελευταία πρόταση του πρώτου μου post. Αν διαβάσεις και την απάντησή μου στον qsis, δε διαφωνώ καθόλου με την έννοια του "gaming" pc, αν όντως θέλεις να έχεις την καλύτερη εμπειρία. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι μονόδρομος ντε και καλά, όπως ούτε και η κονσόλα. Όλα έχουν να κάνουν με τις δικές μας απαιτήσεις.

 

Πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς ένα καλογραμμένο παιχνίδι θα παίζει άνετα και σε budget pc, με το κατάλληλο tuning στα settings. Aντίθετα ένα παιχνίδι που έχει φτιαχτεί για να γονατίζει μηχανήματα και να κάνει ντόρο θα γονατίσει και το μηχάνημα των 1000 ευρώ. Σε αυτήν την περίπτωση, αν  αυτό το παιχνίδι κυκλοφορήσει σε κονσόλα, τότε όποιος θέλει να το παίξει fully featured, όντως θα καταλήξει στην κονσόλα, όπου θα έχει πέσει ο κατάλληλος προγραμματισμός. Εκτός κι αν έχει τη διάθεση να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του από το pc του και ρίξει τα γραφικά. Σε αυτό το τελευταίο απευθυνόμουν κι εγώ.

 

Ειπε κανεις(σοβαρος τουλαχιστον)οτι πρεπει να δωσεις πχ 1000 ευρο για καρτα γραφικων για να παιξεις games.Εγω σε αντιθεση με αλλους εκανα post πως πρεπει να ειναι ενα gaming pc για τα μελλοντικα παιχνιδια κατα την γνωμη μου βεβαια.

 

''Φτιάχνω pc εδώ και 14 χρόνια για χόμπι και έχω συναναστραφεί αρκετούς τεχνικούς και ηλεκτρονικούς, όπως και κόσμο που απλά ψάχνεται πριν αγοράσει, οπότε θα μου επιτρέψεις να έχω άποψη, άσχετα αν σου αρέσει ή όχι. Στην τελική αν εσύ (ή ο οποιοσδήποτε) χαίρεσαι παιχνίδια μόνο σε FullHD με ultra graphics σε 200 fps δεν πρόκειται να σε πείσω ό,τι κι αν πω. Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι εκφράζονται από την άποψή σου.''.

Το θεμα δεν ειναι τα 100-200-300fps,αλλα τα 60 fps στα 1080p που παιζει ολος ο κοσμος ή εστω τα 30 με την εννοια οτι γιαυτο το λογο δεν επιλεγουμε κονσολα.

 

Το να ονοματισεις λαθος τα καταλαβες εννοουσα απο το insomnia οχι αυτα που γραφεις εσυ...

 

''Δεν καταφέρθηκα προσωπικά έναντι κανενός στο αγαπημένο σου forum με τους επίλεκτους γνώστες της πληροφορικής, εσύ το επέλεξες έναντί μου. Το post του ektor7 το χρησιμοποίησα σαν παράδειγμα και μόνο. Αναφέρθηκα γενικά γιατί ξέρω ότι πολλοί θίγονται με το παραμικρό. Όπως μάλλον κι εσύ.''

 

Αν δεν σου αρεσει το Insomnia με τα καλα και τα κακα του μπορεις να πας σε αλλο forum να κουβεντιασεις δεν υπαρχει προβλημα.Για το pc του φιλτατου ''Agouri''αν θελω να παιξω ανετοτατα τα παιχνιδια που ηδη κυκλοφορουν αγοραζω ενα xbox360 με 140ευρο και τα παιζω εκει,το θεμα ειναι με τα καινουργια παιχνιδια τι θα κανει.btw μου κανει εντυπωση που δεν παρατηρησες οτι στην συνθεση αυτη δεν υπηρχε ενα καλο τροφοδοτικο πχ xfx ή thermaltake,αλλα τεσπα.Αν θελεις να παιζεις παιχνιδια οπως ανεφερες σε μετριες αναλυσεις πας σε κονσολα μια και καλη,που για 5+ χρονια θα σε εχει μια χαρα.Το gaming pc δυστηχως ή ευτυχως για αυτους που θελουν να παιζουν games και οχι 1-2 παιχνιδια το 3μηνο ειναι ακριβο hobby,δεν λεω οτι ειναι καλο αυτο αλλα ειναι πραγματικοτητα και οχι μονο Ελληνικη κυριως παγκοσμια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προφανώς και έχεις δίκιο. Δεν είπα ποτέ ότι προτείνω ένα τέτοιο παλιό ή αντίστοιχο budget μηχάνημα για gaming, απλώς ότι δε χρειάζεσαι ντε και καλά "gaming" pc για να παίξεις. Όπως και να έχει το πράγμα, άλλο τα 700 ευρώ πριν 4-5 χρόνια και άλλο τώρα. Με την εσωτερική υποτίμηση ένα τέτοιο pc, ακόμα και αν παραμένει σε σχετικά σταθερή τιμή ή λίγο πιο κάτω από αντίστοιχα παλαιότερα, κοστίζει πάνω από ένα μέσο μισθό πλέον (πόσο μάλλον για κάποιον που έχει και real life υποχρεώσεις) και είναι δύσκολη υπόθεση η αγορά, οπότε φρόντισα να υποστηρίξω και την ενδιάμεση άποψη ανάμεσα στη φτηνή κονσόλα και το πανάκριβο "gaming" pc (ειδικά αν πάρω στα σοβαρά την άποψη για 200 ευρώ για ψύξη, που διάβασα πιο πάνω ;-) ).

 

Όσο για τις προοπτικές, σε δύο χρόνια που θα έχουν βγάλει παιχνίδια που θα γονατίζουν και την GTX Titan και ό,τι θα έχει βγάλει μέχρι τότε η AMD (αν συνεχίσει έτσι), βάλε κερασάκι και ένα DX12 για να προωθήσουμε τα επόμενα Windows (just a guess), μάλλον πάλι για αγορά πάει το πράγμα, αν θέλουμε παιχνίδια στο full.

παραπάνω από ένα μισθό κοστίζει ένα καλό pc, το θέμα είναι πώς με τις κατάλληλες επιλογές μιλάμε για κάτι που θα κρατήσει τουλάχιστον 3 χρόνια χωρίς να πειράξεις βίδα και από κει και πέρα με κάτι μικρο-αναβαθμίσεις και πουλώντας κάποια part μπορεί να σε πάει καμιά 6ετια στο νερό μέχρι να πεις ότι είναι για πέταμα

(και πάλι κάτι θα αξίζει ή κάπου θα μπορεί να χρησιμεύσει, πχ internet/κατεβαστήρι, δουλειές γραφείου) 

 

το φθηνότερο pc του σήμερα με κάποια παλιότερα parts δεν έχει τόσο νόημα γιατί έχει ήδη φάει τα ψωμιά του, δηλαδή κάποιοι έχουν ήδη τέτοια pc εδώ και χρόνια και απλά κάνουν απόσβεση της τότε επένδυσής τους και συνεχίζουν μεν αξιοπρεπώς, αλλά σε κάνα δυο χρόνια θα χρειάζονται ριζικές αλλαγές.

(πχ το δικό μου pc είναι έτσι που πλην κάρτας είναι ένα pc 3.5 ετών. δε θα πρότεινα σε κάποιον σήμερα να πάρει κάτι αντίστοιχο και ας έκανε καλά τη δουλειά του γιατί δεν  έχει ακόμα μεγάλη  διάρκεια στο χρόνο) 

 

φυσικά και δε λέμε να έχει κανείς tower των 3 χιλιαρίκων, απλά υπάρχει μια μέση κατάσταση όπου το κόστος αποκτά τη μέγιστη αξία.

όπως και να χει αυτό το κόστος αν μιλάμε αποκλειστικά για το hw, είναι πολύ μεγαλύτερο από μια κονσόλα.

 

αν υπολογίσουμε όμως τα πιο φθηνά παιχνίδια και τα χρόνια που θα κρατήσει, το κόστος μπορεί μεν να μη γίνεται μικρότερο (ειδικά αν έχεις και κάποιες απαιτήσεις ) , αλλά μπορεί να γίνει λογικό και υποφερτό.

 

θα καταλάβαινα την έναστασή σου περί μισθών και υψηλού κόστους αν μιλούσαμε για τίποτα κινητά, όπου εκεί ξεφεύγει το θέμα, αγοράζονται πολύ πιο μαζικά (τα ακριβά κινητά σε σχέση με ακριβά pc ) και φυσικά η διάρκεια και χρησιμότητά του είναι πολύ μικρότερη.

 

ένας υπολογιστής όμως που είναι εργαλείο χρειάζεται στους περισσότερους. αν επενδυθούν και κάποια επιπλέον χρήματα που κυρίως αφορούν τη κάρτα γραφικών και μερικά περιφερειακά  για να παίζει κανείς και απαιτητικά παιχνίδια με λίγες παραχωρήσεις ακούγεται μεν σαν υπέρογκο έξοδο, όμως σε βάθος χρόνου θα βγάλει τα λεφτά του για αυτόν που θέλει να ευχαριστηθεί ένα τέτοιο μήχανημα.

 

εννοείται φυσικά ότι ο καθένας αγοράζει και με βάση τη τσέπη του, αλλά το να ξοδέψει κάποιος επίτηδες λιγότερα από όσα θα μπορούσε και κυρίως θα έπρεπε, ίσως δεν είναι και ότι καλύτερο , όπως δεν είναι και ότι καλύτερο να ξοδεύει κανείς υπερβολικά μεγάλα ποσά για πανάκριβο hw που δε θα βγάλει ποτέ τα λεφτά του.

 

εγώ πάντως συνεχίζω και επιμένω ότι όταν μιλάμε για gaming pc το κόστος είναι μεγαλύτερο από μια κονσόλα, πολύ απλά γιατί είναι και παραπάνω οι απαιτήσεις. επίσης πολλές φορές μπορεί να γουστάρουμε να πάρουμε κάτι για να κάνουμε το κέφι μας και να ξεφύγουμε κάπως σε κόστος .. δεν είναι συγκεκριμένο το hw ώστε να μη μπορείς να κάνεις πουθενά υπερβολή

 

για αυτό και λέω ότι αν σκεφτούμε ρεαλιστικά τι γίνεται, παρόλο που ο υπολογιστής μπορεί να είναι αρκετά φθηνός, είναι τελικά πιο ακριβός

 

το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να κάνει όσο πιο future proof επιλογές μπορεί και φυσικά να συγκρατείται (όσο μπορεί)  και να μην ρίχνει συνέχεια λεφτά χωρίς λογό 

 

 

Πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς ένα καλογραμμένο παιχνίδι θα παίζει άνετα και σε budget pc, με το κατάλληλο tuning στα settings. Aντίθετα ένα παιχνίδι που έχει φτιαχτεί για να γονατίζει μηχανήματα και να κάνει ντόρο θα γονατίσει και το μηχάνημα των 1000 ευρώ. Σε αυτήν την περίπτωση, αν  αυτό το παιχνίδι κυκλοφορήσει σε κονσόλα, τότε όποιος θέλει να το παίξει fully featured, όντως θα καταλήξει στην κονσόλα, όπου θα έχει πέσει ο κατάλληλος προγραμματισμός. Εκτός κι αν έχει τη διάθεση να υποχωρήσει στις απαιτήσεις του από το pc του και ρίξει τα γραφικά. Σε αυτό το τελευταίο απευθυνόμουν κι εγώ.

δε μπορούμε να υποθέσουμε ότι όλα θα είναι καλογραμμένα και ελαφριά, γιατί πολύ απλά αυτό δε συμβαίνει ούτε και θα μας το εξασφαλίσει ποτέ κανείς 

 

ξαναλέω, εξαρτάται τι απαιτήσεις έχει ο καθένας από το μηχανημά του, είτε αυτό λέγεται κονσόλα είτε pc 

 

αν οι απαιτήσεις είναι υψηλές, θα χρειαστεί να πληρώσεις 

 

αν είναι μικρές τη παλεύεις και με pc 6ετιας, αλλά αν πρόκειται σήμερα να πας να φτιάξεις κάτι δε κοιτάς μόνο το σήμερα και τα ένα δυο παιχνίδια που μπορεί να σου μπήκαν στο μάτι

 

κοιτάς να είσαι όσο γίνεται πιο future proof γιατί μόνο έτσι τελικά θα γλιτώσεις χρήματα σε βάθος χρόνου

 

χρήματα θα γλιτώσεις όταν θα πεις:

"στα @@ μου να πάρω άλλο επεξεργαστή μια χαρά κάνει τη δουλειά ο δικός μου γιατί έδωσα επιπλέον 60-80 ευρώ και πήρα i5 τετραπύρηνο και όχι i3 διπύρηνο που μετά από μερικά χρόνια αποδείχτηκε ανεπαρκής ενώ τότε φαινόταν οκ και γλίτωσα μερικά χρήματα, άν ήθελα νέα cpu και νέα μητρική κτλ θα έδινα πολλά περισσότερα" 

 

το ίδιο και αν πχ πάρεις έναν πιο ακριβό ssd/hdd με 5 χρόνια εγγύηση ή ένα τροφοδοτικό με 5 χρόνια εγγύηση αντί για 2. 

πέρα από το ότι κάποια πράγματα μένουν για καιρό(και μπορεί να μπουν και σε επόμενο pc) , σε περίπτωση βλάβης "βγάζουν" τα λεφτά τους ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με όλο τον σεβασμό αγαπητέ, τι θα γίνει ξαφνικά μετά από 4 χρόνια? Το hardware της κονσόλας θα είναι ακριβώς το ίδιο.

Αντίθετα, στα 350 ευρώ ΤΟΤΕ θα αγοράζεις pc τέσσερις φορές πιο ισχυρό απ'ότι πέρνεις τώρα, με τα ίδια λευτά. Αν κάτι δουλεύει καλύτερα εις βάθος χρόνου είναι το πισί, όχι το PeeS4

Ξεχνάς ότι τα Launch παιχνίδια στις κονσόλες δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια που βγαίνουν μετά από 3-4 χρόνια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και πάλι βρε psycho τι παίζει μια κονσόλα (καλύτερα κιόλας)  που δε θα μπορούσε να παίξει ένα αρχαιολογικό πρώην mid to high end pc; 

 

τίποτα εκτός από το crysis 3 που είναι dx11 only 

 

μπορεί να τις φτάνουν στα "άκρα" , αλλά κλάιν..  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά μας δουλεύεται ?
 
 Το PC που έφτιαξε ο " αγγούρι " είναι για τα αγγούρια,
 
344ευρο, χωρίς keyboard mouse screen PSU.
 
Αρα για να δουλέψει θέλει άλλα 250-300.
 
Και λέω για να δουλεψει , όχι για Games.
 
Γιατί για παιχνίδια με αναλύσεις και γραφικά καλύτερα απο κονσόλας PS4/xbox one ( γιατί γιαυτό ξεκίνησε το όλο θέμα, και όχι για budget PC ) θες HD7850 +.
 
Οσο για να τα παίζεις με Full details στα 1080p με 60+FPS θες 300+ Ευρο GPU.
Παει αυτο..
 
 
Τώρα oποιος κάθεται και συγκρίνει κονσόλα με ΠιΣι βάσει χαρακτηριστικών και μονό είναι ΆΣΧΕΤΟΣ , και δεν σπαταλάω άλλο μελάνη για πάρτι του.
 
Δεν κρίνεις τι ψάρια πιάνουν η νέες κονσόλες απο 5 λεπτά Video από παιχνίδι που δεν είναι καν Beta.
 
Όταν με το καλό κυκλοφορήσουν και μετά από 2-3 χρονιά τότε βλέπεις να αξιοποιείτε στο μέγιστο μια Κονσόλα ( βγαίνουν τα καλύτερα παιχνίδια συνήθως ) .
 
 
ΠιΣακιας και εγώ, αλλά έχω και την κονσόλα για παιχνίδια που δεν βγαίνουν στο ΠιΣι, επίσης άλλη η χάρη της κονσόλας.
 
Βάζεις το δισκάκι και τρέχει, Τέλος, δεν έχει Drivers, Format, Conflicts με software k Hardware.
 
Άμα θες της παίρνεις και στο σπίτι του φίλου σου ( αν έχεις φίλους ) και παίζεται κανα διπλό.
 
Αλλα μηχανάκια για άλλες δουλείες και τα 2 , δεν υπάρχει λόγος σύγκρισις.
 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Agouri αυτο που ειπε ο παραπανω εννοουσε οτι χωρις τροφοδοτικο το pc δεν προκειται να λειτουργησει και 10000 να κανει :P .Α και btw τα παιχνιδια εγω δεν θα περιμενω 5 χρονια να τα παιξω ολα μαζεμενα αλλαζοντας το pc οπως λες γιατι εκει ας παω να παρω μια κονσολα,πιο φτηνα θα μου ερθει.Πχ με το pc των 400ευρο(350+τροφοδοτικο)καλυτερα να παρεις ενα http://www.skroutz.gr/s/3024765/Microsoft-Xbox-360-250GB-Batman-Arkham-City-Darksiders-II.html Πιο φτηνο ερχεται.Και βεβαια μιλαμε για αναλυσεις 1920x1080 btw.Το θεμα ειναι το παιχνιδι να το παιζεις αξιοπρεπως,γιαυτο αλλωστε και επιλεγεις το pc.

Δες καλύτερα το μοντέλο του case. Φοράει από μανά του τρομποδοτικό 450, ΥΠΕΡαρκετό.

 

Ρε παιδιά μας δουλεύεται ?

 

 Το PC που έφτιαξε ο " αγγούρι " είναι για τα αγγούρια,

 

344ευρο, χωρίς keyboard mouse screen PSU.

 

Αρα για να δουλέψει θέλει άλλα 250-300.

 

Και λέω για να δουλεψει , όχι για Games.

 

Γιατί για παιχνίδια με αναλύσεις και γραφικά καλύτερα απο κονσόλας PS4/xbox one ( γιατί γιαυτό ξεκίνησε το όλο θέμα, και όχι για budget PC ) θες HD7850 +.

 

Οσο για να τα παίζεις με Full details στα 1080p με 60+FPS θες 300+ Ευρο GPU.

Παει αυτο..

 

 

Τώρα oποιος κάθεται και συγκρίνει κονσόλα με ΠιΣι βάσει χαρακτηριστικών και μονό είναι ΆΣΧΕΤΟΣ , και δεν σπαταλάω άλλο μελάνη για πάρτι του.

 

Δεν κρίνεις τι ψάρια πιάνουν η νέες κονσόλες απο 5 λεπτά Video από παιχνίδι που δεν είναι καν Beta.

 

Όταν με το καλό κυκλοφορήσουν και μετά από 2-3 χρονιά τότε βλέπεις να αξιοποιείτε στο μέγιστο μια Κονσόλα ( βγαίνουν τα καλύτερα παιχνίδια συνήθως ) .

 

 

ΠιΣακιας και εγώ, αλλά έχω και την κονσόλα για παιχνίδια που δεν βγαίνουν στο ΠιΣι, επίσης άλλη η χάρη της κονσόλας.

 

Βάζεις το δισκάκι και τρέχει, Τέλος, δεν έχει Drivers, Format, Conflicts με software k Hardware.

 

Άμα θες της παίρνεις και στο σπίτι του φίλου σου ( αν έχεις φίλους ) και παίζεται κανα διπλό.

 

Αλλα μηχανάκια για άλλες δουλείες και τα 2 , δεν υπάρχει λόγος σύγκρισις.

 

Έχει PSU, και βάλε +20€ για μηχανικό keyb+mouse. Όταν κρίνεις μάθε πρώτα να διαβάζεις σωστά τα components που έγραψα, παιζάκι.

 

Στην κονσόλα σου με το που την πάρεις έχεις και low-response time οθόνη? Όχι. Εκτός και αν είσαι απ'τους έφηβους που χώνουν τις κονσόλες τους σε 40ιντσες τηλεοράσεις των 350 ευρώ και μετά παραπονιούνται ότι κάτι τρέχει με το χειρηστήριο και δεν ανταποκρίνεται σωστά.

 

Εμείς φτιάχνουμε πλατφόρμα για το μηχανικό κομμάτι, όχι περιφερειακά. Από hardware και μόνο τα components που σου έγραψα είναι ΙΔΙΟΥ επιπέδου με PS4, και συγκροτημένα με ένα σωστό λειτουργικό κάνουν και καλύτερη δουλειά. Ειδικά τώρα που θα έχεις μόνιμα φορτωμένες Multimedia suites στις μνήμες της κονσόλας θα γίνει πάρτυ.

 

Επίσης, το "μας δουλέυετε" γράφετε με έψιλον. Πληθυντικός.

 

ΠιΣακιας και εγώ, αλλά έχω και την κονσόλα για παιχνίδια που δεν βγαίνουν στο ΠιΣι, επίσης άλλη η χάρη της κονσόλας.

 

Βάζεις το δισκάκι και τρέχει, Τέλος, δεν έχει Drivers, Format, Conflicts με software k Hardware.

 

Φαντάρος και γω απλά Αεροπορία.

 

 

 

Ξεχνάς ότι τα Launch παιχνίδια στις κονσόλες δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια που βγαίνουν μετά από 3-4 χρόνια..

Το platform inexperience κρατάει maximum ένα εξάμηνο. Αν ο προγραμματιστής είναι ανέμπειρος και αδυνατεί να γράψει σωστό λογισμικό δεν φταίει το μηχανικό κομμάτι.

 

Ακόμα και να κακοτρέχει κάτι, το άνω όριο των δυνατοτήτων κρίνεται ΠΑΝΤΑ απ'το hardware. Ναι, σίγουρα μετά από 6 μήνες θα πάρεις παιχνίδια που θα τρέχουν καλύτερα. Αυτά που τρέχουν χείριστα, όμως, ποτέ δεν θα είναι τόσο άσχημα ώστε να μη μπορεί να τα πέξει η κονσόλα/350ευρωπισί. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι λάθος του softwareά.

 

Συγγνώμη που γράφω μισά αγγλικά μισά ελληνικά απλά αντιπαθώ τις ξύλινες μεταφράσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το platform inexperience κρατάει maximum ένα εξάμηνο. Αν ο προγραμματιστής είναι ανέμπειρος και αδυνατεί να γράψει σωστό λογισμικό δεν φταίει το μηχανικό κομμάτι.

 

 

Κάνεις λάθος. Καταρχάς πολλές φορές δεν ξέρει ένας developer (δεν φτιάχνουν μόνο προγραμματιστές τα games εδώ και μια 20ετία) σε τι να δώσει περισσότερους πόρους (ακόμα και στο PC) για να βελτιώσει το game όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακόμα και στο PC αν τρέξεις ένα καινούριο game στα low-mid γραφικά φαίνεται καλύτερα από ότι ένα παλιό game στα Ultra ακόμα και αν χρησιμοποιούν ακριβώς τους ίδιους πόρους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι και να λέτε xbox one & ps4 το 99% των παιχνιδιών θα τρέχουν πάλι στα 30 frames per second όποτε @@ρχ@δι@ gaming.

λες και αυτοι που θα παρουν τις κονσολες θα καταλαβουν τη διαφορα...

τους κοβω να συνδεουνε και το xbox με rca στην lcd που πηραν απο το καρφουρ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνεις λάθος. Καταρχάς πολλές φορές δεν ξέρει ένας developer (δεν φτιάχνουν μόνο προγραμματιστές τα games εδώ και μια 20ετία) σε τι να δώσει περισσότερους πόρους (ακόμα και στο PC) για να βελτιώσει το game όσο το δυνατόν περισσότερο. Ακόμα και στο PC αν τρέξεις ένα καινούριο game στα low-mid γραφικά φαίνεται καλύτερα από ότι ένα παλιό game στα Ultra ακόμα και αν χρησιμοποιούν ακριβώς τους ίδιους πόρους.

Αυτός που παίζει με πόρους, που γράφει, είναι ο προγραμματιστής. Δεν είναι ούτε ο artist, δεν είναι ούτε ο ideas-guy, ούτε ο designer. Αυτός που "παίζει" με το μηχάνημα έχει και την ευθύνη να το κάνει να τρέχει καλά βάσει αυτού. Αυτός θα θέσει ένα όριο στον μοντελά για το πόσο μεγάλα θα είναι τα μοντέλα που θα του δίνει, αυτός θα πει στους AI techs πόση μνήμη και υπολογιστική ικανότητα παίρνεις ανά οντότητα, αυτός, αυτός αυτός.

 

Δώσ'μου παραδείγματα για low-mid γραφικά μου δείχνουν καλύτερα από high γραφικά εις βάθος χρόνου, να παίζουν όμως σε ίδιες αναλύσεις texture και πάνω-κάτω παρόμοια engines, αλλιώς την διαφορά την βλέπεις λόγω διαφοράς έργου και προσπάθειας που μπήκε στο λογισμικό, όχι λόγω αποδοτικότερης χρήσης του hardware.

Επεξ/σία από Agouri
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες καλύτερα το μοντέλο του case. Φοράει από μανά του τρομποδοτικό 450, ΥΠΕΡαρκετό.

Πας καλα ρε φιλε 450 atx psu που βγαζει δε βγαζει 300w και μας λες και απο πανω οτι ειναι "ΥΠΕΡαρκετό"!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πας καλα ρε φιλε 450 atx psu που βγαζει δε βγαζει 300w και μας λες και απο πανω οτι ειναι "ΥΠΕΡαρκετό"!!!

Βγάζει δε βγάζει 430-440W εννοείς. Μην είσαι τόσο κωμικοτραγικός με τα κάτω όριά σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βγάζει δε βγάζει 430-440W εννοείς. Μην είσαι τόσο κωμικοτραγικός με τα κάτω όριά σου.

Οχι βρε,το συγκεκριμενο εχει Turbo Boost και τσιμπαει τα 700w οταν χρειαστει!;)

 

Υ.Γ.Ουτε στο site της κατασκευαστρια εταιρείας δεν υπαρχει ο συγκεκριμενος psu,τοσο καλα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...