sir_platanight Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ωραια για να γλυτωσω μεταφορικα επεξεργαστη και τροφοδοτικο λεω να τα παρω απο eshop...
adtakhs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ψαξου να τα πάρεις απ`όπου σε βολεύει καλύτερα .
sir_platanight Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 και παλι βγαινουν γυρω στο 500αρι ρε γαμωτο... edit: θα τον αφησω τον ssd...δεν πειραζει... και λεω να παω σε αυτο το κουτακι.. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807675
adtakhs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Κάτσε να σου ποστάρω σύνθεση ! Περίμενε ! Από ένα κατάστημα το φτηνότερο που μπορεί να βγει είναι το παρακάτω !
sir_platanight Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 αστο θα τα παραγγειλω απο διαφορετικα και χωρις ssd..σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!!
adtakhs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μπορείς βέβαια να βάλεις για κάρτα γραφικών την 7770 και να πέσει κατά 35€ !!!
sir_platanight Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 εχει πολυ μεγαλες διαφορες με την προαναφερθησα?για το κουτακι δεν μου ειπες... edit: κατεληξα σε αυτα http://postimg.org/image/gfrbus2n9/ συν την μητρικη και την 7850 που μου προτεινες.. τι λες?
adtakhs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Καλά είναι ! Εγώ θα έδινα +3€ για το SHARKOON MS 140 μιας και έχει μεγαλύτερο χώρο για κάρτα γραφικών και 140άρη ανεμιστήρα + τα 2X USB III ! Θα κοιτούσα βέβαια και άλλα όπως το COOLERMASTER ELITE 350 , SHARKOON VAYA VALUE . κ.λ.π. εχει πολυ μεγαλες διαφορες με την προαναφερθησα?για το κουτακι δεν μου ειπες... Οχι πολυ μεγαλες.
sir_platanight Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 το κοιταξα το κουτι αλλα θα καθυστερησει πολυ κι εγω βιαζομαι...Την κανω την παραγγελια τωρα!!σε ευχαριστω για τον χρονο και τις συμβουλες σου...να σαι καλα φιλος.... ps κοιτα ραμ που του εβαλα!!!ουτε εγω δεν τις εχω!!θα τρεχουν στα 1866 αυτες?
adtakhs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δες και τα άλλα κουτιά που σου έγραψα . Το MS 140 νομίζω το έχει και το E-SHOP . Καλές αγορές ! Κοίταξε όποιο κουτί και να πάρεις να έχει ή να παίρνει 120άρηδες ανεμιστήρες !!!1 και να έχει USB III μπροστά !
Millennium Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ram μπορείς να βάλεις και 1600 κατά 14€ φθηνότερες αν θες τις kingston από electroworld που σου πε και ο adtakhs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα