Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα εγχειριδια γραφουν ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθηθει για την αλλαγη φπα,αλλα οι περισοτεροι μαγκες αντιπροσωποι και καλα,αλλαζουν αυτην την διαδικασια διοτι εχει πολυ χρημα με μηδενικο κοπο.στην τελευταια αλλαγη ,του την εφερα γυριστη του μπαγλαμα. και οχι,δεν κανει κατι παρανομο ο ιδιοκτητης της μηχανης οταν αλλαζει τον φπα,αρκει να ειναι ο εκαστοτε συμφωνημενος-επιβεβλημενος απο τον νταβατζη-κρατος.

μα δεν πρέπει να καταγραφεί στο βιβλίο της μηχανής οτι έγινε αλλαγή φπα και να μπεί υπογραφή?

εμάς όσες έφεραν υπογράφτηκαν και σφραγίστικαν τα βιβλία τους όταν αλλάξαμε το φπα.

Δημοσ.

μα δεν πρέπει να καταγραφεί στο βιβλίο της μηχανής οτι έγινε αλλαγή φπα και να μπεί υπογραφή?

εμάς όσες έφεραν υπογράφτηκαν και σφραγίστικαν τα βιβλία τους όταν αλλάξαμε το φπα.

ναι φιλε μου,εσυ σαν τριτος,πρεπει να υπογραψεις οτι αλλαξες φπα,ωστε αν δεν εβαλες τον προβλεπομενο,να μην τρεχει ο ιδιοκτητης να πληρωνει γαμησιατικα.

Δημοσ.

ναι φιλε μου,εσυ σαν τριτος,πρεπει να υπογραψεις οτι αλλαξες φπα,ωστε αν δεν εβαλες τον προβλεπομενο,να μην τρεχει ο ιδιοκτητης να πληρωνει γαμησιατικα.

ααα μάλιστα δεν το ήξερα!

ε αφού έχει το δικαίωμα να το αλλάξει ο ιδιωκτήτης καλύτερα,γιατί να δίνει νταβαντζιλίκια στα μαγαζιά?

Δημοσ.

γιατι οπως εγραψα,αλλαζουν την διαδικασια προγραματισμου οι κατα τοπους αντιπροσωποι (οχι η κεντρικη αντ.εισαγωγης),ωστε ο χεσμενος ελληνας να τρεξει να ακουμπησει το 30αρι.και δεν ενημερωνουν το εγχειριδιο..........

και σιγουρα,δεν εχει ο καθε ιδιοκτητης την ορεξη να μαθει να προγραματιζει την μηχανη του.......

Δημοσ.

γιατι οπως εγραψα,αλλαζουν την διαδικασια προγραματισμου οι κατα τοπους αντιπροσωποι (οχι η κεντρικη αντ.εισαγωγης),ωστε ο χεσμενος ελληνας να τρεξει να ακουμπησει το 30αρι.και δεν ενημερωνουν το εγχειριδιο..........

δεν περίμενα τίποτα περισσότερο,με τόσα λαμόγια... έλεος.

Δημοσ.

Εμενα μου ειπε ενας που εχει και ταμιακες οτι δε χρειαζεται στη τωρινη αλλαγη τουλαχιστον να τη κανει μαστορας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...