Ex3p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Εχω ενα samsung galaxy s3 mini και ξαφνικα οταν τελειωσε η μπαταρια το εβαλα να φορτισει και τορα δεν ανιγει ( μηπως ξερετε κατι το κινητο το ειχα παρει απο το kaizershop στο σκρουτζ και γενικα το προσεχα
fraris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Φιλε μου λογω οτι ειναι λιθιου η μπαταρια...Βαλτο να φορτισει και δως του λιγο χρονο για να ανοιξει...μη πας να το ανοιξεις στο 5λεπτο..
Ex3p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Το εχω βαλει ενα βραδι να φορτισει και δεν ανιγει το ξαναεβαλα αλλα τιποτα....
Λύση fraris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Λύση Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Βγαλε μπαταρια...ξαναβαλε και ξαναπροσπαθησε...Οταν του βαλεις φορτιστη τι σου δειχνει τωρα? φουλ γεματο ? 1
Ex3p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ενταξει ευχαριστω το εκανα εβγαλα την μπαταρια την φισιξα καλα και την ξαναεβαλα μια χαρα φορτιζει τορα
fraris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ωραιος , χαιρομαι που βοηθησα..Μην αγχωνεσαι με το παραμικρο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα