mskgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα λοιπόν θέλω να αγοράσω από το eastbay αλλά δεν ξέρω είναι έμπιστο είναι γνήσια τα ρουχα και τα παπούτσια. Τα μεταφορικά ποσι κάνουν το τελωνείο. Το γλητονο..ΣΥΜΦΕΡΕΙ?
st2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/300720-αγορά-παπουτσιών-μέσω-internet-και-απορίες/page-188 φιλαράκι εδώ τα λέμε όλα
Ghalepas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας θα ηθελα να αγορασω καποια t-shirts quisliver και volcom απο το eastbay.To ποσο ειναι 128 δολαρια γνωριζει κανεις αν αθα εχω φορολογια;Επισης ποιο ειναι το μεγιστο οριο και αν υπαρχει κανενα εκπτωτικο κουπονι;Ευχαριστω
arc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας θα ηθελα να αγορασω καποια t-shirts quisliver και volcom απο το eastbay.To ποσο ειναι 128 δολαρια γνωριζει κανεις αν αθα εχω φορολογια;Επισης ποιο ειναι το μεγιστο οριο και αν υπαρχει κανενα εκπτωτικο κουπονι;Ευχαριστω Δες το μήνυμα πάνω απο το δικό σου (Αυγ 2013) 1
Ghalepas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 καπου ειχα νοιξει καποια κουβεντα τελικα μου τα αγορασε αλλος πως θα το βρω αυτο το μηνυμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα