Joshua21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Στο τέλος είναι τα συλλεκτικά των 10€: http://www.bankofgreece.gr/BoGDocuments/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD.pdf
PCharon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μαμακίες και μη φανταστείτε πως τα ασημένια αποκτούν κάποια ιδιαίτερη αξία με τα χρόνια. Πχ έχω 3 ασημένια αναμνηστικά Κυπριακά από το 74 κι η αξία που έχουν είναι... εχμ, κυρίως η αξία του ασημιού που έχουν. Με το ζόρι πρέπει να στα παίρνουν σήμερα για τις διπλάσιες... δραχμές που τα πήρες τότε. Γενικά αυτά είναι χόμπι για τους συλλέκτες που γουστάρουν να τα παρατηρούν ευλαβικά, τίποτα παραπάνω. Η χρονική διάρκεια για να πάρουν σοβαρή αξία οι συλλογές υπερβαίνει τη ζωή του ανθρώπου.
ElectronicMusic007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει το δικο μου μονο για 80000€ έξοδα αποστολής δικα μου και δεν χρειάζεται να ψαξω λεξικό στο ebay βρήκα άλλου
bilakos10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει το δικο μου μονο για 80000€ έξοδα αποστολής δικα μου και δεν χρειάζεται να ψαξω λεξικό στο ebay βρήκα άλλου Αυτό τι είναι τώρα; Βλακ χιούμορ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα