Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω το παρακάτω pc

CASE: CM Storm Sniper

Mobo: Maximus Extreme

CPU: C2D E8400

Cooler : Hyper Evo 212

GPU: Gigabyte 660 2GB OC

SSD: OCZ Vertex 4 128gb

Ram: 6gb

HDD: 400gb

PSU: Corsair HX620w

Θέλω να αλλάξω σύντομα mobo,cpu και ram τα οποία θα πάνε σε pc γνωστού.

Με ενδιαφέρει το multitasking, λίγο gaming (pes,nba2k,resident evil,age of mythology xD ),ίσως κάνω κ λίγο OC και να αντέξει όσο γίνεται περισσότερο στον χρόνο.

Οι σκέψεις μου είναι :

1) Μεταχειρισμένος ivybridge

2) Fx 8320 αν και με προβληματίζουν στην κατανάλωση.(Μ'αρέσει κ η τιμή του fx-6300 94€ στο amazon)

3) Να περιμένω να διορθωθεί το bug και να πάω σε haswell ίσως και σε 4770k για max αντοχή στο χρόνο

4)Ram 8gb ή 16 gb δεν έχω αποφασίσει ακόμα

Τι πιστεύεται ότι είναι καλύτερο;

Έρχεται κάτι άλλο ώστε να αξίζει να το περιμένω;

Μπορεί η μητρική μου να δεχτεί καινούριες ram όπως αυτή ώστε αν βρω καποια καλή προσφορά να πάρω από τώρα και να την βάλω μέχρι να αλλάξω τα υπόλοιπα;

Δημοσ.

AMD FX 8320

GIGABYTE 990XA-UD3

G. SKILL 8GB DDR3 1866Mhz

SCYTHE MUGEN 3100 ή SCYTHE ASHURA ή XIGMATEK AEGIR

=============================

Αυτά .

Τα περί κατανάλωσης είναι αστεία πράγματα μιας και πολύ σπάνια ένα 8-core cpu  θα σου δουλέψει στο 100% .

Σε Idle όλοι ίδιοι είναι .

Δημοσ.

Το 990FXA-UD3 τι διαφορά έχει; Πιο rev αν πάω προς τα κει;

Το Hyper Evo 212 δεν θα το δώσω.Δεν είναι αρκετό αν θελήσω να κάνω και λίγο OC αργότερα;

Αυτή δεν είναι καλύτερη;

Δημοσ.

Το 990FXA-UD3 τι διαφορά έχει; Πιο rev αν πάω προς τα κει;

Το Hyper Evo 212 δεν θα το δώσω.Δεν είναι αρκετό αν θελήσω να κάνω και λίγο OC αργότερα;

Αυτή δεν είναι καλύτερη;

Περισσοτερα lanes για crossfire εχει . Αν πας σε τέτοιες τιμές προτίμησε την ASUS M5A 990FX PRO R2.0  για καλύτερο overclock μιας και οι νέες 990FXA-UD3 R3.0 δεν κλείνουν το APM MODE ...

Για λιγο overclock μια χαρά είναι .

Και αυτή καλή μνήμη είναι .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 1-1.5 χρόνο + 6 μήνες για να γίνουν οι τιμές τους κάπως λογικές.Αν είχα καλύτερο σύστημα μπορούσα να περιμένω αλλά τωρα δύσκολο να περιμένω τόσο πολύ.

H GIGABYTE 990XA-UD3 θα μπορεί να πάρει new cpus μιας κ η amd κρατάει το socket περισσότερο καιρο;

Επεξ/σία από xray2201
Δημοσ.

Σε 1-1.5 χρόνο + 6 μήνες για να γίνουν οι τιμές τους κάπως λογικές.Αν είχα καλύτερο σύστημα μπορούσα να περιμένω αλλά τωρα δύσκολο να περιμένω τόσο πολύ.

H GIGABYTE 990XA-UD3 θα μπορεί να πάρει αν βγει new cpus μιας κ η amd κρατάει το socket περισσότερο καιρο;

Απ`οσο γνωριζουμε οι STEAMROLLER θα βγουν για το AM3+ socket. Οπότε ναι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...