SOADNICK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Καλησπερα, αυριο εχω γενεθλια και το facebook το βαζει "εκδηλωση" ωστε να μου πουν χρονια πολλα. Κατι που εγω θελω να αποφυγω. Γινεται με καποιο τροπο απ τις 12 και μετα να μην δουν οι φιλοι μου οτι εχω γενεθλια? Να το κρυψω δηλαδη απ τις εκδηλωσεις, αυτη την καρτελα:EDIT: Το εχω βαλει να το βλεπω μονο εγω στις ρυθμισεις, αλλα στην παραπανω ταμπελα ακομα το δειχνει.
nilosgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μην βάζεις καθόλου ημερομηνία γέννησης ή κλείδωσε τον τοίχο σου να μη μπορούν να σου στείλουν
SOADNICK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μην βάζεις καθόλου ημερομηνία γέννησης ή κλείδωσε τον τοίχο σου να μη μπορούν να σου στείλουν Η ημ/νια γεννησης νομιζω ειναι υποχρεωτικη. Να κλειδωσω τον τοιχο μου φαινεται too much. Περυσι ειχα αλλαξει την ημ/νια και την εβαλα πριν τα γενεθλια ωστε "να εχει περασει", αλλα τωρα μου μενει μονο μια αλλαγη. Sent from my GT-S5360 using Insomnia
johnbond Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Πας χρονολόγιο - ενημέρωση πληροφοριών - βασικές πληροφορίες επεξεργασία και επιλέγεις να μην εμφανίζεται η ημερομηνία γέννησης Πάντως μου κάνει εντύπωση που δε θες να σου έυχονται χρόνια πολλά στο fb...Την ίδια ενόχληση είχα και εγώ και μάντεψε πότε έχω γεννηθεί.. Μάλλον βγάζει περίεργους η 5η 8ου :-D τι χρονιά είσαι;
SOADNICK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Πας χρονολόγιο - ενημέρωση πληροφοριών - βασικές πληροφορίες επεξεργασία και επιλέγεις να μην εμφανίζεται η ημερομηνία γέννησης Πάντως μου κάνει εντύπωση που δε θες να σου έυχονται χρόνια πολλά στο fb...Την ίδια ενόχληση είχα και εγώ και μάντεψε πότε έχω γεννηθεί.. Μάλλον βγάζει περίεργους η 5η 8ου :-D τι χρονιά είσαι; Αυριο εχεις και συ γενεθλια; Την χρονια αστην καλυτερα Χρονια πολλα δε θελω να μου "ευχονται" γιατι πολυ απλα δεν μου ευχονται αλλα μου λενε, εχει διαφορα. Οπως επισης οτι γεμιζει ο τοιχος. Εσυ γιατι δεν ηθελες να σου λενε χρονια πολλα; Sent from my GT-S5360 using Insomnia Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2013 από SOADNICK
johnbond Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Αυριο εχεις και συ γενεθλια; Την χρονια αστην καλυτερα : x Χρονια πολλα δε θελω να μου "ευχονται" γιατι πολυ απλα δεν μου ευχονται αλλα μου λενε, εχει διαφορα. Οπως επισης οτι γεμιζει ο τοιχος. Εσυ γιατι δεν ηθελες να σου λενε χρονια πολλα; Sent from my GT-S5360 using Insomnia 5-8-83..Κλείνω τα 30! Εγώ απλά βαριέμαι τις γιορτές και τις τούρτες και τα σχετικά ..Τα θεωρώ πολύ παιδικά. Εντάξει αν μου ευχηθεί και κάποιος δε με πειράζει αλλά.... προτιμώ να είναι επειδή το θυμήθηκε και όχι επειδή του το θύμισε το facebook. 2
SOADNICK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αυριο εχεις και συ γενεθλια; Την χρονια αστην καλυτερα : x Χρονια πολλα δε θελω να μου "ευχονται" γιατι πολυ απλα δεν μου ευχονται αλλα μου λενε, εχει διαφορα. Οπως επισης οτι γεμιζει ο τοιχος. Εσυ γιατι δεν ηθελες να σου λενε χρονια πολλα; Sent from my GT-S5360 using Insomnia 5-8-83..Κλείνω τα 30! Εγώ απλά βαριέμαι τις γιορτές και τις τούρτες και τα σχετικά ..Τα θεωρώ πολύ παιδικά. Εντάξει αν μου ευχηθεί και κάποιος δε με πειράζει αλλά.... προτιμώ να είναι επειδή το θυμήθηκε και όχι επειδή του το θύμισε το facebook. Και γω κυριως γι αυτο. Γιορτες και τουρτες ουτε γω γουσταρω, "παρτυ" γενεθλιων τα εχω κοψει απ τα ...13. Τωρα πια απλα καλω κανα δυο φιλους για μασα. Καλα, ονομαστικη εορτη ουτε για πλακα.
Ntinaras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 5-8-83..Κλείνω τα 30! Εγώ απλά βαριέμαι τις γιορτές και τις τούρτες και τα σχετικά ..Τα θεωρώ πολύ παιδικά. Εντάξει αν μου ευχηθεί και κάποιος δε με πειράζει αλλά.... προτιμώ να είναι επειδή το θυμήθηκε και όχι επειδή του το θύμισε το facebook. χα! μου ριχνεις 2 χρονια
newtech Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αντε ρε τσακάλια χρόνια πολλά.. Το Party τι ωρα αρχιζει?
johnbond Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 χα! μου ριχνεις 2 χρονια Καλώς τον.. Να κάνουμε ένα club οι πενταύγουστοι !!(πώς λέμε πεντάμορφοι ) Έσυ έχεις καμιά παραξενιά με τα γενέθλια;
SOADNICK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 @john εγω την γλητωσα σημερα και δεν μου ειπαν "χρονια πολλα", εσυ? ΥΓ Χρονια μας πολλα
andrikakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Χρόνια σας πολλά!! Πάντως μπορεί να την γλυτώσατε από φβ αλλά προφανώς από το ινσομνια λίγο δύσκολο 1
fidolos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Χρονια πολλα!!! Offtopic: @andrikakis. Μπηκα στο flickr σου που εχεις στην υπογραφη σου. Φοβερες φωτογραφιες ρε φιλε!!! 1
johnbond Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 @john εγω την γλητωσα σημερα και δεν μου ειπαν "χρονια πολλα", εσυ? Χρονιά μας πολλά!! Λίγοι και καλοί μου ευχήθηκαν..
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Τα γενέθλια δέν μπορείς να τα κρύψεις στο facebook, για την ημερομηνία γέννησης μπορείς να το κάνεις να την δηλώσεις οτι θα την βλέπεις μόνο εσύ με αυτόν τον τρόπο χωρίς ημερομηνία γέννησης δέν υπάρχουν γενέθλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα