Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρίζει ο τροχός

θα το βρεί η στραβή τ' αρνί.

μίλα με corsair κατευθείαν,αγνοησέ τους στο πλαίσιο.

λάθος πολιτική ακολουθεί.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και καλα ασχοληθηκαι το πλαισιο με την corsair τηλεφωνικα και ειπαν το ιδιο μ αυτους.

Θα κανω μια τελευταια κινηση αν και δε νομιζω να βρω ακρη

Δημοσ.

Δυστυχώς θα επιβεβαιώσω όλα τα παραπάνω και για τα καταστήματα Θεσ/νίκης. Από εκεί που ήταν ένα ξέφραγο αμπέλι (άλλαζαν οτιδήποτε, σε οποιονδήποτε τους επέστρεφε εξαρτήματα εντός εγγύησης), τώρα πέρασαν στο αντίθετο άκρο. Αλλάζουν με μεγάλη ψυχοφθορά ακόμη και τα αυτονόητα προς αντικατάσταση. Μάλλον όμως το φαινόμενο είναι γενικό, αυτή την περίοδο, στον τόπο που ζούμε. Τους έχει πάρει όλους η μπόρα και αυτούς που φταίνε και αυτούς που δε φταίνε. Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, βάλαμε κι εμείς λίγο το χεράκι μας για να βγάλουμε τα μάτια μας. Είχα γνωστό που, πριν 5 περίπου χρόνια, είχε αλλάξει μέσα σε δύο εβδομάδες τρεις φορές την ίδια μητρική, γιατί προσπαθούσε με πατέντες να τη μοντάρει  μέσα σε ένα κουτί  πολυκάναλου ενισχυτή, του οποίου είχε αφαιρέσει τα σωθικά. Από κακοτεχνία κάπου αυτή βραχυκύκλωνε και καιγόταν αλλά το Πλαίσιο ήταν εκεί. Και άλλες πολλές παρόμοιες ιστορίες στις οποίες οι ζημιές προκαλούνταν από τον πελάτη, δυστυχώς κάποιες φορές και εσκεμμένα. Δεν προσπαθώ να τους δικαιολογήσω, άλλωστε είμαι κι εγώ ένας από τους δυσαρεστημένους πελάτες τους που τον τελευταίο καιρό αποχώρησαν.

+1 δικιο εχεις φιλε μου,  εγω παιρνω απο εκει εξαρτηματα απο το 2008   τωρα που βλεπω οτι γινονται ετσι τα πραγμματα δεν θα ξαναπαω, αλλα οτι πηρα ειναι ακομα σε εγγυηση, οποτε περιμενο και αυτα που εχω να τελειωσουνε οι εγγυησεις για να μη ξαναπαω, να πω επισης οτι απο το συγκεκριμενο καταστημα οι καρτες γραφικων τους πρεπει να ειναι μεταχειρησμενες, γιατι τις επερνα και καιγονταν στους πρωτους 3 μηνες, τα κουτια ητανε ανοιχτα και το αυτοκολητο ασφαλειας ητανε ανοιχτο, τωρα μου δωσανε μια αλλη καρτα γραφικων κλειστη αυτη την φορα, και βλεπω οτι παει για 2 χρονια καλα δεν παρουσιασε κατι, εφτασα λοιπον τις 16 καρτες γραφικων, αυτο σημαινει οτι το καταστημα καπου εχει προβλημμα, και οχι μονο με τις καρτες γραφικων αλλα και με αλλα προΪοντα.

Εχω τωρα εναν  δισκο εξωτερικο στον οποιο ειχα τα δεδομενα για back up μια φορα τον εβαλα μονο, και προλυπτικα ειπα να τρεξω το τεστ της wd το ετρεξα εβγαλε 34 bad sectos και επεσε η υγεια του στα 78% και μου λενε τωρα οτι δεν εχει προβλημμα εχασα και τα δεδομενα μου απο μεσα γιατι ουτε αντηγραφη δεν τα εκανε και ζητανε και τα ρεστα  τι κανω τωρα λοιπον; 

Δημοσ.

Αν είσαι Αθήνα, δοκίμασε να επισκεφθείς και άλλα καταστήματά τους, μπας και σε κάποιο άλλο τμήμα service τους έχεις διαφορετική αντιμετώπιση.

Δημοσ.

Στην αρχή τα περισσότερα καταστήματα είναι ξέφραγο αμπέλι για να αποκομίσουν θετικές εντυπώσεις. Σιγά σιγά αρχίζουν την εκμετάλλευση και την ανευθυνότητα. Βέβαια υπάρχουν και οι κακοί καταναλωτές που πολλές φορές δημιουργούν βλάβες ώστε να πάρουν τον επόμενο χρόνο καινούργιο προϊόν τζάμπα.

Δημοσ.

Εχω τωρα εναν δισκο εξωτερικο στον οποιο ειχα τα δεδομενα για back up μια φορα τον εβαλα μονο, και προλυπτικα ειπα να τρεξω το τεστ της wd το ετρεξα εβγαλε 34 bad sectos και επεσε η υγεια του στα 78% και μου λενε τωρα οτι δεν εχει προβλημμα εχασα και τα δεδομενα μου απο μεσα γιατι ουτε αντηγραφη δεν τα εκανε και ζητανε και τα ρεστα τι κανω τωρα λοιπον;

Πας και τους ζητάς να το τρέξουν μπροστά σου.Αν βρει bad sectors ξέρεις τι να κάνεις.

Δημοσ.

Πας και τους ζητάς να το τρέξουν μπροστά σου.Αν βρει bad sectors ξέρεις τι να κάνεις.

το εκανα εκει ειμουνα οταν το μισο τεστ το ειχε κανει, μετα με λεει θα το αφησω ανοιχτο και απο δευτερα θα δω αν εχει bad sectors γιατι ητανε σαββατο και εκλεινε, αυτος ειπε θα το αφηνε ανοιχτο μεχρι την δευτερα, πηγα λοιπον σημερα, με στελνει μυνημα στο κηνιτο με λεει οτι ειναι ενταξει ελα να το παρεις, και πηγα τζαμπα, και του λεω γιατι με εστειλες μηνημα;  και μου λεει γιατι τελειωσε το επισημο τεστ της wd χωρις σφαλματα και λεει θα δοκιμασω και αλλα προγραμματα μηπως εμφανισει κατι, δεν μηλισα και εφυγα, θα κανω υπομονη οτι να ναι δηλαδη, τωρα το πιο πιθανο ειναι να πει οτι δουλευει, αλλα θα του πω αμεσως να δωσει αλλο δισκο, θα το απαιτησω, μπωρει με το φορματ που εκανα να χαθηκαν τα bad sectors ειχε 34 και ειχε ζωη 78%  απ εκει και περα τι λεει αυτος, σημασια εχει οτι εγω εχασα τα δεδομενα μου

Δημοσ.

Ναι σιγά μην το άφησε μια μέρα να τρέχει.Αν δεν είσαι μπροστά μην πιστεύεις τίποτα.

λοιπον τελικα μαλον τα βρηκε τα bad sectors και με λεει θα στον αλλαξω, τι εκανε τωρα, πηρε το καλωδιο απο τον καινουριο δισκο τον ανοιξε λεει τον δισκο την συσκευασια δηλαδη, πηρε το καλωδιο και λεει θα κρατησω το καλωδιο, χωρις να με παρει πρωτα τηλεφωνο και να με ρωτηση εχεις το καλωδιο απο τον παλιο τον δισκο;  τωρα ειμαι αναγκασμενος να παρω τον ανοιχτο; ή να ζητησω καινουρια συσκευασια;  και αυτος που θα παρω εχει 70Ε  ο προϊγουμενος ειχε 94  τα χανω τα λεφτα μου τα υπολοιπα; αυτος λεει οτι τα χανω

• Super Moderators
Δημοσ.

εσωτερικός η εξωτερικός ο δίσκος?

οι εσωτερικοί δεν έχουν καλώδια, οπότε σου λέει μλκιες για να σου περάσει ανοιχτή συσκευασία...

Δημοσ.

λοιπον τελικα μαλον τα βρηκε τα bad sectors και με λεει θα στον αλλαξω, τι εκανε τωρα, πηρε το καλωδιο απο τον καινουριο δισκο τον ανοιξε λεει τον δισκο την συσκευασια δηλαδη, πηρε το καλωδιο και λεει θα κρατησω το καλωδιο, χωρις να με παρει πρωτα τηλεφωνο και να με ρωτηση εχεις το καλωδιο απο τον παλιο τον δισκο; τωρα ειμαι αναγκασμενος να παρω τον ανοιχτο; ή να ζητησω καινουρια συσκευασια; και αυτος που θα παρω εχει 70Ε ο προϊγουμενος ειχε 94 τα χανω τα λεφτα μου τα υπολοιπα; αυτος λεει οτι τα χανω

Συνεχίζουν τις μ@λ@κίες απ'οτι βλέπω.Πρωτον όχι μην δεχτείς ανοιχτό.Πήγαινε το καλώδιο γιατί θα σου δώσουν κανένα μεταχειρισμένο.Δεύτερον γιατί λιγότερα χρήματα;Μόνο με ίδια χρήματα ή παραπάνω εκτός και αν έχει τον ίδιο ακριβώς αλλιώς μην δεχτείς.

• Like 1
Δημοσ.

Από ότι ξέρω αν είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο τότε παίρνεις τον ίδιο ανεξάρτητα αν τώρα είναι πιο φθηνός. Αν όμως είναι άλλο προϊόν από το αρχικό, τότε μη δεχτείς πιο φθηνό.

Δημοσ.

το ειδιο ειναι παιδια ο δισκος ειναι αυτος ο μπλε http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Western-Digital-My-Passport-Blue-500GB-Ext-HDD-USB-3-WDBKXH5000ABL.htm

απλα θα το παω πισω το αλλο το καλωδιο αλλά αυτος με λεει τον ανοιξα τον δισκο, λετε να τον πω δωσε εναν κλειστο δισκο; και αν μου πει οχι τι γινεται;   μα βρε παιδια απλη λογικη ειναι, αφου ειχα το καλωδιο, ενταξει δεν το πηγα απο την αρχη, αλλα τον ρωτησα το θες και μου λεει οχι, αντι να με παρει να με πει αν το εχω το καλωδιο, πιανει ανοιγει και  βγαζει το καινουριο καλωδιο απο την συσκευασια του καινουριου δισκου και λεει θα κρατησω το καινουριο, οταν τον ειπα οτι εχω το παλιο, με λεει φερτο, αλλα ειδη εκανα την αντηκατασταση

ειδια χωριτικοτητα ειναι ο δισκος, απλα ο παλιος ητανε γαλαζιος, δεν ξερω αν μπωρο να παρω αλλο χρωμα, γιατι αυτο ειναι μπλε, και αν ειχατε τετοιον δισκο, θα θυμαστε οτι ο παλιος ητανε πιο μικρη η θυκη του, και πιο ελαφρια αν δεν κανω λαθος, απλα τελειωσαν οι δισκοι αυτοι και φερανε τωρα αυτους τους καινουριους παλι my pasport λεγονται και ειναι 500gb οπως ητανε και ο παλιος μου

απλα ο παλιος ειχε 94Ε  ενω αυτος εχει 70Ε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...