Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω προβλεμα με το htc magic ..το βρηκα σε ενα συρταρι και οταν πιγα να το ανοιξω βγηκε αυτο στην οθονη για 5 δευτερολεπτα και μετα η οθονη μαυριζει.Μπορει καποιος να βοηθησει ?

post-247019-0-83013400-1375822420_thumb.jpg

Δημοσ.

Νομίζω πως πρέπει να του ξανα περάσεις το android που του είχες... Ή το φλάσαραν λάθος ή έχει θέμα και κολλάει σε εκείνο το σημείο... Βρες την ROM του, βάλε την στην κάρτα SD μπας και μπορέσεις να το κάνεις απο εκεί αλλιώς usb και υπολογιστής και ήλπιζε να μην θέλει πολλά πολλά αυτό για να του πειράξεις την ρόμ.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα φιλε μου κολλαει σε εκεινο το σιμειο και δεν ξερω τι να κανω..

πως να κανω hard reset?πως μπαινει σε download mode ?

Δημοσ.

δεν εχω δοκιμασει με σιμ απλα το ανοιξα να δω αν δουλευει ..

οχι φιλε δεν γινεται ανοιγει φτανει σε εκεινο το σιμειο και παλι μαυριζει .. :mellow:

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται sim μέσα, και να έχεις διαφορά δεν έχει.

Έβγαλες την μπαταρία για λίγο πριν πατήσεις τα κουμπιά; Άμα το συνδέσεις στον υπολογιστή τι γίνεται;

• Like 1
Δημοσ.

ναι την εβγαλα το εκανα 3-4 φορες ..τιποτα ο υπολογιστης δεν το βρισκει... :(καπου διαβαζα για κατι drivers htc sync ..

Δημοσ.

Δοκίμασες και τους υπόλοιπους συνδιασμούς κουμπιών; Trackball με power? Τίποτα δεν σε πάει κάπου αλλού;

Άμα το βάλεις σε υπολογιστή δεν σου βρίσκει νέο υλικό; Δεν κάνει τον ήχο οτι κάτι συνδέθηκε; Drivers θα θέλει, ναι, λογικό είναι αλλά το θέμα είναι να το βλέπει οτι κάτι έχει συνδεθεί...

• Like 1
Δημοσ.

με το trackball & power αναβει με μπλε LED πανω αλλα η οθονη παραμενει μαυρη δε νομιζω να εχει προβλημα η οθονη.. 

ειναι και αυτο εχω κατι drivers απο ενα evo 3d που ειχα '

σκεφτομαι να σβησω τα drivers και να τα ξαναεγκαταστησω και βλεπομε 

Δημοσ.

Ψάξε απο την HTC  άμα βρεις κανένα πρόγραμμα για την αναβάθμιση λογισμικού και πρώτα βρες drivers να το βλέπει κανονικά ο υπολογιστής και μετά χτύπα το update αμα μπορέσεις.

Οι drivers απο άλλες συσκευές δεν πρέπει να σου βγάζουν πρόβλημα. Απλά δεν θα έχεις τους drivers για το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...