Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σύνδεση ηχείων


thanos2718

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Αρχικα αναφερομαι σε αυτα http://www.logitech.com/el-gr/product/ls21-stereo-speaker-system?crid=47

Το προβλημα ειναι το εξης.Με την συνδεση των ηχειων στο λαπτοπ ακουγεται ενας ηχος τυπου <γκρρρρρρρρρρρ>.Σκεφτηκα οτι μπορει να εχει προβλημα το λαπτοπ αλλα το προβλημα εμφανιζεται και στην συνδεση με το κινητο με μερικες διαφοροποιησεις οπως να μην ακουγεται το woofer και κατι παρομοιο.Πειραζοντας λιγο το καλωδιο και γυρνοντας το μπορει καποια στιγμη να ακουγεται καλα αλλα μετα το χανει παλι.Επισης να αναφερω οτι στην αρχη δουλευαν μια χαρα.Σαν συμπερασμα λοιπον εβγαλα οτι εχει προβλημα με την επαφη π κανει στην εκαστοτε συσκευη νομιζω...Μπορειτε να με βοηθησετε και να μ προτεινετε τροπους επιλυσης του προβληματος;Μηπως αν το συνδεσω σε καποια επεκταση θα διορθωθει ή οχι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά την γνώμη μου έχει πρόβλημα η θύρα του laptop (θηλυκό).Το έχω πάθει και εγώ αν και όχι σε τέτοιο ενοχλητικό βαθμό αλλά κάποιες φορές πρέπει παίξω με την θύρα για να ακούγονται όλα τα ηχεία.πάρε έναν αντάπτορα από 3.5 σε 3.5 να δεις αν σαν αντάπτορας θα είναι πιο σταθερός στο laptop (μόνο αν βρεις φθηνό)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού σου το κάνει και σε άλλες συσκευές το πρόβλημα δεν είναι στο Laptop αλλά στο καλώδιο των ηχείων που κουμπώνει στις συσκευές (ως συνήθως το πρόβλημα δημιουργείται κοντά στο αρσενικό 3,5mm jack). Έλεγξε όμως πρώτα, σε ποια πλευρά  του καλωδίου εντοπίζεται το πρόβλημα , στην πλευρά του αρσενικού jack ή στην πλευρά που είναι το κουτάκι με το Volume. Αν είναι στο jack και αν πιάνουν τα χέρια σου, αγόρασε ένα αρσενικό 3.5mm jack και αντικατέστησε το παλιό ( θα χρειαστείς κολλητήρι για να κολλήσεις τις επαφές  του βύσματος με το καλώδιο). Αν δεν τα καταφέρνεις ο ίδιος, πήγαινέ το σε κάποιον που ασχολείται με επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών. Τα ηχεία είναι καλούτσικα, οπότε αξίζει να ασχοληθείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακριβως τα ιδια ηχεια ειχα και γω , και κατι τετοιο επαθαν και τα δικα μου . πηρα  εκοψα 30 εκατοστα καλωδιο απο τα ηχεια συνδεσα ενα αλλο ιδιο και το προβλημα λυθηκε . τα ηχεια εχουν ενα περιερχο βισμα πισο που κουμπονει στον ενισχυτη το βρηκα απο κατι παλιες κονσολες που ειχα . τα ηχεια δεν μου κρατισαν για πολυ τα εκαψα αλλο το γουφερ το κρατησα και μεχρι και σημερα παιζει και το εχω 4 χρονια νομιζο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...