Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασε και βάλε το HARD DISK SENTINEL PRO και κάνε ένα printscreen να δούμε τον σκληρό και την υγεία του μιας και κοντεύει τις 1000 ώρες δουλειάς.

Αν άλλαζες και κανένα καλώδιο sata μήπως βγάζει πρόβλημα, πάλι δεν θα ήταν κακό!

Load σημαίνει όταν τρέχεις κάτι βαρύ πχ ένα παιχνίδι και Idle όταν δεν τρέχεις τίποτα και κάθεται το μηχάνημα. Throttling σημαίνει να έχει πιάσει απαγορευτική θερμοκρασία κάποιο εξάρτημα πχ επεξεργαστής-μητρική-κάρτα γραφικών, οπότε και κατεβάζει την συχνότητα του για να πέσει η θερμοκρασία! 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οριστε,μια χαρα λεει οτι ειναι προς το παρον,κατι αλλο πρεπει να φταιει ρε γαμοτο!αυτο με την επανεκινηση ειναι κουφο λιγο...  git.jpg

Δημοσ.

Όλα καλά φαίνονται, οπότε άλλαξε το καλώδιο που λέγαμε μπας και αυτό να φταίει για τα κολλήματα.

Για πες, ποια έκδοση bios έχει η μητρική σου? Αυτό το βλέπεις στο άνοιγμα του υπολογιστή στην πρώτη εικόνα εκεί που γράφει για τον επεξεργαστή/μνήμες κτλ κάτω λέει το όνομα της μητρικής και την έκδοση δίπλα, αλλιώς μπαίνεις στο bios και βλέπεις στην 1η καρτέλα συνήθως.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορεις,απενεργοποιησε και το theme που χρησιμοποιεις στα windows,και δες αν κανει κολληματα παλι...ποτε δεν ξερεις!

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σας,καηκε ο σκληρος μου δισκος, ευτυχως ειναι στην εγγυηση δυστυχως ειχα μεσα πραγματα που τα εχασα και ο τεχνικος μου λεει οτι δεν μπορει να βγαλει κατι και λογικα πρεπει να πληρωσω αλλου για να μου κανουν τετοια δουλεια...Μπορει να μου προτεινει καποιος ενα αξιοπιστο σκληρο 1Τ μεχρι 100 ευρω για να βαλω?(απ το ε-σοπ) και επισης επειδη ειναι ολη μερα σχεδον ανοιχτος τι συστημα ψυξης(ανεμιστηρακια κτλ) μπορω να βαλω?

Δημοσ.

Κανενα συστημα ψυξης δεν προκειται να σε σώσει ... Αυτο που σου συναιβει ηταν ενα καθαρα τυχαιο γεγονος το οποιο μπορει να επαναληφθει ανα πασα ώρα και στιγμή.....

Μονο το συχνο διπλο μην σου πω και τριπλοι back up των μη ανακτησιμων προσωπικων αρχειων σε σωζει. Τα μεσα που μπορει να γινει πολλα την σήμερον ημερα.... (cloud storage, optical disks, memory sticks, δευτερος σκληρος δισκος, NAS κτλ κτλ).

Απο εκει και περα αφου δινεις μεχρι 100 παρε δύο τετοιους για να έχεις και το Backup σου....

http://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html

Αξιοπιστος δισκος δεν υπαρχει... οποιοσδήποτε δισκος υπαρχει πιθανοτητα να σε αφησει ανα πασα ώρα και στιγμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...