Προς το περιεχόμενο

Μυστήριο με Hw.


Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

 

έχω ένα φίλο που κλαίει αυτή τη στιγμή.. γιατί του πρότεινα να προβεί σε αγορά κάρτας (και από παλικάρι εδώ των αγγελιών), η οποία τελικά δεν δείχνει να τρέχει με το συγκεκριμένο PSU που φοράει.. το οποίο λέει πως το έχει ένα χρόνο, και δεν "υποστηρίζει" τα Volt της κάρτας.

Δεν έβαλα το θέμα από τη μεριά της GPU, γιατί υπάρχει κάτι που θέλω να μου απαντήσετε.
Αυτός υποστηρίζει, πως του είχε προταθεί, από εμένα την ίδια, να αγοράσει ένα Allied Tech Imemory 450W ATX στην τιμή των 60€, στα Public.
 

Τώρα εγώ πάσχω από altsheimer και επειδή μερικοί - μερικοί από τη βλακεία τους το εκμεταλλεύονται, προσπαθώ να ψάχνομαι λίγο πριν βάλω κάτω τα όπλα.

Αναρωτιέμαι, πως είναι δυνατόν να του πρότεινα μια εταιρία που δε τη ξέρω καν (πρόσκαιρη αναζητησούλα να είχα κάνει; γιατί; ).. αγορά χέρι με χέρι στο μαγαζί.. Passive PFC τεχνολογία (άντε αυτό πες το έκανα γιατί φοράει έναν C2D και είναι πρακτικό PC), και τέλος να το ενέκρινα στη τιμή των 60€! (μα ήταν τόσο πέρσι;; )

Με 60€ πας άνετα σε Corsair, ίσως και σε φθηνό/καλό Seasonic.. γιατί να του πω να πάρει αυτή τη μούφα;

Πείτε μου κάτι, ή ψέμματα μου λέει.. ή δεν θυμάται καλά.. ή για κάποιο λόγο θα τα είχα πάρει μαζί του και θα τον έστειλα στο διάολο τελικά τύπου "Πάνε Public πάρε ότι θες.." και παρεξηγήθηκε.

 

Επίσης, όντως το PSU δεν μπορεί να παίξει με C2D και μια HD 4890;

Υπάρχει τρόπος;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι πολυ πιθανο το συγκεριμενο ΄΄ο θεος να το κανει'' το τροφοδοτικο  να μην μπορει να παιξει η καρτα... Ειναι αρκετα έως πολυ ενεργοβόρα η 4890.... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Του το πρότεινα εγώ; Έκανε όντως 60€;

στα public δεν αποκλείεται γιατί είναι φαρμακείο, έκανα το λάθος τις προάλλες να πάρω ethernet cable από αυτούς σε μυθική τιμή γιατί βιαζόμουν 

 

τώρα αν του το πρότεινες εσύ, η λογική λέει όχι εκτός αν σου το ανεφέρε για να πάρει έγκριση κι εσύ δε πρόσεχες τι σου έλεγε

 

πάντως 4890 σε τέτοιο τροφοδοτικό δεν έχω δοκιμάσει, μέχρι 550αρι chieftec έχω δοκιμάσει και δούλευε ψιλοαπροβλημάτιστα (βέβαια σε psu test στο occt έκλαιγαν οι πυκνωτές του, αλλά γενικά δούλευε ) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρα θέλει 550+ και καλής κατασκευάστριας (τα ξέρω, και φυσικά όχι Chieftec). Ότι πιο απλό και λογικό.

Μιλήσαμε στο τηλ. τον έσπασα το π^$στη και μου το παραδέχτηκε ότι απλά του είπα "μη πάει πάνω από 60€ αλλά κοντά εκεί πρέπει να είναι.." επειδή όντως δεν προλάβαινα να ασχοληθώ με το θέμα του. Τρόπος του λέγειν το "εσύ μου το διάλεξες λέει".. Μη του διαλύσω το μούτρο..

Ευχαριστώ παιδιά, με υπερκαλύψατε. Εάν μαζέψει το αγόρι τα λεφτά και του επιλέξω κάτι, δεν θα ανοίξω άλλο.. θα σας ποστάρω εδώ αυτό που σκέφτομαι να δούμε αν τον κατέχω ακόμα το χώρο της τροφοδοσίας.

 

Υ.Γ: Τι είδους χαμαιτυπείον είναι το Public; Είναι νόμιμο; Οικογενειακός καρκίνος και ακολούθησαν την πολιτική "Ότι μαζέψει - μαζέψει"; Διαφορετικά, γιατί έτσι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εντάξει σε κάποια πράγματα (λίγα) έχει και  καλές τιμές και γενικά έχει ευχάριστο metrosexual/χιπστεράδικο χώρο, από την άλλη δεν είναι αυτό που λέμε computer store 

 

ομολογώ ότι λόγω αντιπάθειας μου στο πλαίσιο έχω προτιμήσει να πάρω πράγματα από αυτούς (μιλάμε για πράγματα που έχουν μόνο τα "μεγάλα" μαγαζιά), αλλά για καμιά σοβαρή αγορά ευαίσθητου hw δε θα τους προτιμούσα για κανένα λόγο (πέρα από το ότι βαράνε τις τιμές στο διάλο, πχ τη gpu μου 100+ € πάνω από τους άλλους) 

 

επίσης επειδή είναι και κοντά στο σπίτι μου περνάω από κει να δω πράγματα από κοντά, ή να δω καμιά κονσόλα από κοντά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μονο καλό που έχουν τα multirama-public είναι η έκθεση στα καταστήματα, που έχουν μια ελάχιστη ποικιλία αντίθετα με το πλαίσιο που έχει μονο τούβλα. Οτι προϊόν βλέπω στο public που μου αρέσει μπαίνω επιτόπου σκρουτζ από το κινητο για να γελασω, αλλά κατα καιρούς έχουνε βγάλει 1-2 προσφορές όπως το πληκτρολόγιο Logitech που παρόλο που ήταν λάθος μας το έδωσε με ενα 5€.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι εννοείται ότι σαν ποικιλία και ποιότητα τα πράγματα που έχει μέσα να χαζέψεις (μιλάμε για περιφερειακά υποθέτω) είναι σαφώς καλύτερα από το κινεζομάγαζο που σου προκαλεί κατάθλιψη και αγανάκτηση

 

βέβαια ότι είναι φαρμακείο είναι, από την άλλη κάποια πράγματα όπως το headset που πήρα κάνουν παντού τόσο γιατί προς το παρόν υπάρχει μόνο σε μεγάλα καταστήματα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρα θέλει 550+ και καλής κατασκευάστριας (τα ξέρω, και φυσικά όχι Chieftec). Ότι πιο απλό και λογικό.

 

γιατί όχι η συγκεκριμένη μάρκα;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

^ Τι θες να σου απαντήσω τώρα βρε αγαπάρα.

Κακόμοιρα PSU.. πέρα από τα Delta δηλαδή, ποτέ δεν με ενθουσίασε κάποιο model ενώ μπορούσα στο ίδιο price range να έχω Antec, PC P&C, OCZ και Corsair.

Όχι. Απλά όχι.
 

Υ.Γ: Στο Signature σου βλέπω αφήνεις κόκαλα, βρες κάνα συγκριτικό πίνακα των Failure Rate των μεγάλων ονομάτων. Διαβάζουμε πως έχουν πάρει και άλλα κομμάτια μαζί τους τα Chieftec.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...