jokerakias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 λοιπόν γνωστός αγόρασε αυτά τα ηχεία και θα μου δώσει τα m-audio av30... ερώτηση 1.τα συνδέω κατευθείαν στον υπολογιστή ή χρειάζετα ενισχυτή? ερώτηση 2.έχω τα creative inspire t5400(αθάνατα) αν αντικαταστήσω τα δύο μπροστά ηχεία με τα av30 θα έχω κάποιο "κέρδος" ή καλύτερα να τα βάλω "σκέτα"(ή με ενισχυτή)?
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Κοιτα καλύτερα να μην μπλέξεις με τα creative ασε τα μονα τους, απο εκει και πέρα καλύτερα πιστεύω ειναι να μπουν σε ενισχητή και μετα στην κάρτα ήχου αλλα αν δεν εχεις δεν πηράζει δοκίμασε τα κατευθείαν στην κάρτα να δεις πως ακούγωνται και βλέπεις.
WalkerSW Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Τα av30 ειναι αυτοενισχυομενα και δεν πρέπει να συνδεθούν σε ενίσχυτη. Είναι αδύνατον βασικα να συνδεθούν σε ενίσχυτη. Οπότε Βαλτα κατευθείαν στο pc . Και εννοείται καταργείται εντελώς τα creative.
jokerakias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο....ενισχυτή δεν θα έπαιρνα προς το παρόν...θ άκουγα και μετά θα αν χρειαζόταν θα έπαιρνα... αξίζει η αλλαγή απο τα creative σε m-audio,έτσι??διάβασα αρκετούς ικανοποιημένους χρήστες απο τα av30 και av40....
jokerakias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 σας ευχαριστώ όλους θα τα πάρω την άλλη εβδμάδα και θα πώ εντυπώσεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα