Προς το περιεχόμενο

Περιεργο πρόβλημα με σύνδεση


cronos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας φίλος μου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την σύνδεση του.Κάθε φορά που συνδέεται, η γραμμη πέφτει μετά από 2-3 λεπτά, του βγάζει ένα μήνυμα και στη συνέχεια ο υπολογιστής (P4 φορητός) κάνει επανεκκίνηση. Το μήνυμα που του βγάζει είναι στα γερμανικά αλλά έχει να κάνει με Remote Procedure Call (RPC). Η σύνδεση που χρησιμοποιεί είναι μία περιορισμένου χρόνου της Forthnet και το πρόβλημα παρουσιάστικε τις 3 τελευταίες μέρες. Να επισημάνω ότι ο φίλος μου βρίσκεται Ηπείρο και όχι σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο. Τέλος παρατήρησε ότι κάποια directories από το directory των Windows είχαν μετακινηθεί (μάλλον από λάθος του στο touch pad) στα Temp. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει κάτι με την όλη ιστορία, του είπα πάντως να τα επαναφέρει στο σωστό directory. Το πρόβλημα παραμένει. Περιμένω απαντήσεις σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

M ena search sxetika me to RPC kai tha breis thn apanthsh sou.Einai ena worm pou ekmetaleyetai mia trypa ton windows kai mporei na ektelesei epiblabh kodika sto mhxanhma sou.

P.S. Polloi xrhstes pou den eixan perasei ta teleytaia patches eixan problhmata.An psaxeis sto forum tha breis odhgies gia to ti prepei na kaneis.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...